כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. HORSE SHOE BAND - אריזונה 26/04/2008 20:29 לתגובה הבאה
  שריתZ לא מחובר שריתZ  משתמש פעיל 283 הודעות עד כה
היי חבר'ה
לא מצאתי מספיק מידע על המקום.
הבנתי שהוא סמוך לעיר פייג'?
האם מישהו יכול להפנות אותי לקישור אינטרנט ו/או המלצה של מטיילים
שהיו במקום?

תודה מראש
שרית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. HORSE SHOE BAND - אריזונה תגובה ל - 1 26/04/2008 21:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3955 הודעות עד כה
בלינק המצורף תמצאי תיאור מדויק איך להגיע

http://www.travelsw.com/southwest-trips/southwest-trips-ariz ona/horseshoe.htm

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. HORSE SHOE BAND - אריזונה תגובה ל - 1 26/04/2008 21:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  cg2 לא מחובר cg2  משתמש מתחיל 40 הודעות עד כה
שלום שרית,
אנחנו היינו שם לפני כשנה וחצי בטיול קרוואנים שערכנו עם הילדים. המקום מקסים ואף כתבתי עליו בבלוג שניהלתי ולהלן הקטע הנוגע למקום:
נסענו לפרסת הסוס (Horseshoe Bend) ועשינו שם מסלול קצר אך מרהיב ביופיו. המראה הנשקף מהדרך עד לנקודת התצפית הוא משגע. המקום עצמו הוא מדהים ביופיו. מדובר על נקודה בה נהר הקולורדו עושה סיבוב פרסה על מנת לעקוף סלע, שכנראה לא הצליח לזרום דרכו. המראה הוא של צוקים אדומים ולבנים הנשברים בצורת פרסת סוס כאשר למטה זורם נחל כחול ירוק עז. אין מסלול מאד מסודר וגדות המצוק לא מגודרות, דבר שגרם ליובל ולי לרעוד מול תזזית הילדים. הם קיבלו הוראה לא לזוז מטר מבלי לתת לנו יד. צילמנו שם תמונות מדהימות בתקווה שיצליחו להביע את יופיו של המקום. זו גם הייתה הפעם הראשונה שהאזור נתן לנו תחושה שכדאי לעשות הייקינג .
אם את נמצאת באזור אל תפספסי את קניון אנטילופ שהוא מקסים. אני ממליצה לעשות את מסלול ההליכה ולא את מסלול הג'יפים. המראות כל כך יפים שהילדים לא רצו לצאת משם ורצו לעשות את המסלול מספר פעמים.
הכל נמצא במרחק נסעיה קצרה מפייג' מסכר גלן שהוא אזור נופש.
אני מצרפת לך תמונות מקניון אנטילופ ומפרסת הסוס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. HORSE SHOE BAND - אריזונה תגובה ל - 1 26/04/2008 21:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  cg2 לא מחובר cg2  משתמש מתחיל 40 הודעות עד כה
שלום שרית,
אנחנו היינו שם לפני כשנה וחצי בטיול קרוואנים שערכנו עם הילדים. המקום מקסים ואף כתבתי עליו בבלוג שניהלתי ולהלן הקטע הנוגע למקום:
נסענו לפרסת הסוס (Horseshoe Bend) ועשינו שם מסלול קצר אך מרהיב ביופיו. המראה הנשקף מהדרך עד לנקודת התצפית הוא משגע. המקום עצמו הוא מדהים ביופיו. מדובר על נקודה בה נהר הקולורדו עושה סיבוב פרסה על מנת לעקוף סלע, שכנראה לא הצליח לזרום דרכו. המראה הוא של צוקים אדומים ולבנים הנשברים בצורת פרסת סוס כאשר למטה זורם נחל כחול ירוק עז. אין מסלול מאד מסודר וגדות המצוק לא מגודרות, דבר שגרם ליובל ולי לרעוד מול תזזית הילדים. הם קיבלו הוראה לא לזוז מטר מבלי לתת לנו יד. צילמנו שם תמונות מדהימות בתקווה שיצליחו להביע את יופיו של המקום. זו גם הייתה הפעם הראשונה שהאזור נתן לנו תחושה שכדאי לעשות הייקינג .
אם את נמצאת באזור אל תפספסי את קניון אנטילופ שהוא מקסים. אני ממליצה לעשות את מסלול ההליכה ולא את מסלול הג'יפים. המראות כל כך יפים שהילדים לא רצו לצאת משם ורצו לעשות את המסלול מספר פעמים.
הכל נמצא במרחק נסעיה קצרה מפייג' מסכר גלן שהוא אזור נופש.
אני מצרפת לך תמונות מקניון אנטילופ ומפרסת הסוס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. HORSE SHOE BAND - אריזונה תגובה ל - 3 26/04/2008 22:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 2463 הודעות עד כה
אני מגיעה מהגדה הצפונית,כביש 89,זה הכביש הדרומי?
הכוונה שלפני שנגיע לעיר נמצא את המקום?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. HORSE SHOE BAND - אריזונה תגובה ל - 5 26/04/2008 23:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1043 הודעות עד כה
זה קצת לפני הצומת של 89 עם 98, מצד שמאל של הכביש. קראתי שהשלט הוא לבאים מכוון פייג' ולכן צריך לשים לב לפניה. לפי המצוין בקישור זה קצת לפני אבן מייל 545
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. HORSE SHOE BAND - אריזונה תגובה ל - 6 26/04/2008 23:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה,הציון של אבן מייל,לפי זה אחפש,רוצים לעבור משם לפני שמגיעים,אז כן זה בדרך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. Horseshoe Bend - אריזונה - מפה תגובה ל - 7 27/04/2008 00:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3955 הודעות עד כה
לטובת כל המעוניינים
מצורפת מפה.

מנקודה מס' 1
Carl Hayden Visitor Center

לנקודה 2 - ירידה לשביל עפר (לא מסומן במפות הרגילות)

המרחק הוא 8 ק"מ - 5 מייל.
Horseshoe Bend Map.jpg
Horseshoe Bend Map.jpg(גודל:5.00KB)

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. Horseshoe Bend - אריזונה - מפה תגובה ל - 8 27/04/2008 01:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2118 הודעות עד כה
דודו, כל הכבוד על ההשקעה!

עוד חודש נבדוק את המפה בשטח...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. HORSE SHOE BAND - אריזונה תגובה ל - 6 27/04/2008 09:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  _oc לא מחובר _oc  משתמש פעיל 286 הודעות עד כה
מצורף קישור לשרשור קודם בנושא כולל מפות של האיזור
שימו לב שבאתרים שונים הקשורים לקניון אנטילופ מופיעה מפה המתארת את המיקום של חברת הטיולים המארגנת סיורים למקום ולא הקניון עצמו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אורי תגובה ל - 9 27/04/2008 09:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יש לך שעור בית בשבילי,כשתיהיה שם
עדיין לא לגמרי ברור לי:אני מגיעה מכביש 89 alt,שמתחבר ל89,עכשיו,שם,אני צריכה לנסוע לכיוון פייג',או דרומה
כי רוצים לעבור לפני שמגיעים,יהיה בשעות הבוקר המוקדמות הכי מתאים,פשוט תסתכל בשבילי,איפה מתחבר 89 אלט
תהנה מהטיול!!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. oc תגובה ל - 10 27/04/2008 09:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
טוב,עכשיו ראיתי טוב את המפה ששלחת בשישרשור קודם,לבטח אני צריכה עוד להתקדם לכיוון פייג',לא כתוב מרחק,אבל יחסית זה נראה יותר מ5 מייל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. אורי תגובה ל - 11 27/04/2008 09:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שושי -
א. אני שונא לקבל שיעורי בית לחופש!
ב. אני חושש שכשאני אחזור הביתה, את כבר תהיי בארה"ב.
ג. אין יותר ברור מהמפה שדודו צירף ומההסברים שכבר ניתנו כאן בעבר - כשאתם מגיעים לצומת של 89A עם 89 את פונה צפונה לפייג' נוסעת בערך 20 מייל צפונה ואז מתחילה לחפש את הסימנים. אם הגעתם לפנייה ל-98, סימן שעברתם את זה וצריך לעשות אחורה פנה.

גם אנחנו אגב נגיע מאותו הכיוון, אחרי שני לילות בג'קוב לייק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. HORSE SHOE BAND - אריזונה תגובה ל - 4 27/04/2008 09:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אורי אתה משוחרר,דודו וoc,תודה,לפי המפות שלכם ועזרה מרחקים במפות אינטרנט,עכשיו אני יודעת בדיוק איפה זה,אני משתלבת 25 מייל,לפני פייג',כבר נכוון שם מדד מרחקים ברכב,יש לי עדיין 17 מייל נסיעה צפונה,יופי Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. שושי תגובה ל - 14 27/04/2008 11:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אל דאגה - את תמצאי את המקום - על הכביש יש גם שילוט חום כמו בכל מסלולי הטיול בארץ ואם אני לא טועה אז אל הגבעה שממול הכביש יש איזו כתובת בלבן. ובכל מקרה כמו שאמר אורי אם תגיעו לכביש 98 סימן שפספסתם אז תעשו סיבוב פרסה (בזהירות ותחזרו)
חוצמזה בשביל העניין - האם את יודעת שאת אחת מהמשימות של תכנית המירוץ למליון משפחות (עונה Cool צילמו שם - צרפתי קישור...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. שושי תגובה ל - 15 27/04/2008 12:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איזה קישור יפה!!!
מאוד אוהבת את התוכנית,אבל הפרק הזה לא ראיתי
הודות למפה ששלחת פעם לא נצטרך לעשות שום פרסה,נגיע בדיוק למקום
אני כאן בפורום מלפני שנה שהתבשל החשק לטייל בארה"ב,וזוכרת אותך לפני הטיול,הכל יצא לפי התוכניות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. שושי תגובה ל - 16 27/04/2008 13:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
את הפרק הזה של התכנית ראינו בערך חודש לפני הנסיעה וזה היה די נחמד לעמוד שם במקום
לגבי הטיול שלנו היה 10+ חוויה אדירה מכל הבחינות. כמובן שתמיד מה יש לשפר, להוסיף, לשנות אבל זו אחת הסיבות שאני משוטטת כאן (הסיבה השנייה היא געגועים אגואיסטיים ואופציה להמשך וירטואלי של הטיול)ודרך אגב איזור פייג היה בין השיאים של הטיול!!!
אשמח להמשיך ולעזור בכל שאלה קטנה או גדולה
מצורפות תמונות בשביל ההשראה
PICT0559.JPG PICT0565.JPG
PICT0559.JPG(גודל:7.79KB)PICT0565.JPG(גודל:6.37KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. שושי תגובה ל - 17 27/04/2008 13:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
WOW!!!!!!!
התמונה של פרסת הסוס עוצרת נשימה
אנו נגיע לפייג',אחרי כשעתיים נסיעה ,כי ישנים בגדה הצפונית,נעבור מפרסת הסוס ומגיעים לעיר
קיבלתי החלטה,לא להזמין מראש הסיור לאנטילופ,ולא ההפלגה בת שעתיים,נשארים לישון בעיר,שהכל ילך בקצב שלו בלא לרוץ ממקום למקום,גם אם הסיור לא בדיוק בצהרים,או ההפלגה קצת יותר מאוחרת,זה התחלת יוני,ימים ארוכים,ככה להנות מכל דבר בלי כל הזמן להסתכל בשעון
לפי כל הכתבות והמלצות שלך ואחרים גם אני חושבת שהמקום מהמם,חבל שאין לנו יותר זמן,נקווה לנצל אותו עד הסוף
תודה לך על הכל,טסים בדיוק בעוד חודש,כבר אספר לך בחזור
שושי

[עודכן ב:27 אפריל 2008 13:47:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. שושי תגובה ל - 18 27/04/2008 14:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אכן תומכת בדעה של לזרום עם הטיול ולא להכנס ללחץ של זמן כי זו חלק ממהות החופשה (שהיא בעצם אחת ממטרום הטיול)
דרך אגב - יש בפייג בכניסה הדרומית לעיר סניף מדהים של וולמרט - אחד הטובים שהיינו במהלך הטיול....
טיול מוצלח ומהנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. אורי תגובה ל - 13 27/04/2008 18:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אחפש את עקבות שלך שנדע ללכת,אם לא תשאיר לי פירורי לחם,ונמצא את הדרך,כיף שאתה עושה את אותו מסלול,אבל אם כבר אתם יומים בג'קוב לייק,מקווה שאתם מגיעים לגדה הצפונית,כי ההדרך הזאת בין 2 המקומות מופיע עם הרשימה של דרכים יפות,אתה זוכר שהיה כאן כתבה על זה?חבל שלא שמרתי,גם בטריפדוויזור קראתי שזו דרך יפיפיה,כולה איזה 70 ק"מ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. אורי תגובה ל - 20 27/04/2008 19:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שני לילות בג'אקוב לייק הם במטרה אחת - להיות יום שלם בגדה הצפונית. יהיו לנו סה"כ 4-4.5 ימים באיזור ואני עדיין בוכה על כל מה שלא נראה. ככל שקראתי יותר, גליתי כמה דברים יש לראות באיזור. הדוגמא הכי מדהימה היתה "הגל" (the wave) - כנראה אחד המקומות המדהימים ביותר באריזונה וזה נמצא בין ה-89A ל-89. הנה תמונות שייגרמו לכל אחד להזיל ריר על המקלדת

http://images.google.com/images?q=the%20wave%20coyote%20butt es&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:en-US&ie=UTF-8 &oe=utf8&um=1&sa=N&tab=wi

אבל הבעיה היא שהמקום מוגן ע"י ה-BLM שמספקים רק 20 אישורים ביום להכנס לשטח זה - כולל הגרלות וכדומה.

אין בעיה, אני אשאיר לך סימני דרך...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. אורי תגובה ל - 21 27/04/2008 22:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה זה!!!!????
אני מסתכלת שוב ושוב ולא מבינה,איך,איך כל זה נוצר?
טוב,אשמור את הקישור כי צריכה לראות את כל התמונות ,ויש הרבה,מה אני עוברת ליד זה???
חבל על הזמן,גם נגמרו לי כל המילים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. אורי תגובה ל - 22 27/04/2008 22:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 773 הודעות עד כה
יו. אוֹרִי זה מדהים! איך לא שמענו על זה בעבר? ולמה מגבילים כניסה? אתם תוכלו לבקר שם? זה מזכיר במשהו את אנטילופ - אבל נראה מרשים יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. אורי תגובה ל - 23 28/04/2008 05:03 לתגובה קודמת
כנראה שלא נהיה שם - כל נושא האישור נראה לי מסובך מדי וכנראה שגם צריך רכב שטח כדי להגיע לנקודת ההתחלה. אבל מי יודע, אולי נקום ב-6 בבוקר וניסע לעמוד בתור לאישור ואח"כ נדפוק לטויוטה שלנו את השאסי. פשוט נזכרתי בזה, כי כשהתחלתי לקרוא על האיזור ראיתי כמה "אוצרות טבע" יש באיזורים האלה של צוקי ורמיליון והגרנד סטיירקייס.

עניין האישורים קיים בעוד הרבה מאד מקומות. במרבית הפארקים הלאומיים יש איזורים שמותר להכנס אליהם רק עם אישור והאישורים מוגבלים. ה"גל" כנראה קיבל מתישהו בשנות ה-90 פרסום יתר והיתה נהירה של מטיילים, אז כדי להגן על האיזור החליטו על מדיניות של הגבלת הכניסה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:4 שבועות במערב ארה"ב - חוות דעת על מסלול
להודעה הבאה:לאוֹרִי - בהמשך למקומות הקסומים והבלתי שיגרתיים

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף