|
| 2. HORSE SHOE BAND - אריזונה תגובה ל - 1 |
26/04/2008 21:00   |
| |
דודו מרמת גן |
3976 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 9. Horseshoe Bend - אריזונה - מפה תגובה ל - 8 |
27/04/2008 01:36   |
|
|
דודו, כל הכבוד על ההשקעה!
עוד חודש נבדוק את המפה בשטח...
|
|
|
|
| 10. HORSE SHOE BAND - אריזונה תגובה ל - 6 |
27/04/2008 09:28   |
| |
_oc |
311 הודעות עד כה |
|
|
מצורף קישור לשרשור קודם בנושא כולל מפות של האיזור
שימו לב שבאתרים שונים הקשורים לקניון אנטילופ מופיעה מפה המתארת את המיקום של חברת הטיולים המארגנת סיורים למקום ולא הקניון עצמו
|
|
|
|
|
|
| 13. אורי תגובה ל - 11 |
27/04/2008 09:51   |
|
|
שושי -
א. אני שונא לקבל שיעורי בית לחופש!
ב. אני חושש שכשאני אחזור הביתה, את כבר תהיי בארה"ב.
ג. אין יותר ברור מהמפה שדודו צירף ומההסברים שכבר ניתנו כאן בעבר - כשאתם מגיעים לצומת של 89A עם 89 את פונה צפונה לפייג' נוסעת בערך 20 מייל צפונה ואז מתחילה לחפש את הסימנים. אם הגעתם לפנייה ל-98, סימן שעברתם את זה וצריך לעשות אחורה פנה.
גם אנחנו אגב נגיע מאותו הכיוון, אחרי שני לילות בג'קוב לייק.
|
|
|
|
| 14. HORSE SHOE BAND - אריזונה תגובה ל - 4 |
27/04/2008 09:55   |
| |
שושי |
3098 הודעות עד כה |
|
|
אורי אתה משוחרר,דודו וoc,תודה,לפי המפות שלכם ועזרה מרחקים במפות אינטרנט,עכשיו אני יודעת בדיוק איפה זה,אני משתלבת 25 מייל,לפני פייג',כבר נכוון שם מדד מרחקים ברכב,יש לי עדיין 17 מייל נסיעה צפונה,יופי
|
|
|
|
| 15. שושי תגובה ל - 14 |
27/04/2008 11:00   |
| |
_oc |
311 הודעות עד כה |
|
|
אל דאגה - את תמצאי את המקום - על הכביש יש גם שילוט חום כמו בכל מסלולי הטיול בארץ ואם אני לא טועה אז אל הגבעה שממול הכביש יש איזו כתובת בלבן. ובכל מקרה כמו שאמר אורי אם תגיעו לכביש 98 סימן שפספסתם אז תעשו סיבוב פרסה (בזהירות ותחזרו)
חוצמזה בשביל העניין - האם את יודעת שאת אחת מהמשימות של תכנית המירוץ למליון משפחות (עונה צילמו שם - צרפתי קישור...
|
|
|
|
|
| 17. שושי תגובה ל - 16 |
27/04/2008 13:20   |
| |
_oc |
311 הודעות עד כה |
|
|
את הפרק הזה של התכנית ראינו בערך חודש לפני הנסיעה וזה היה די נחמד לעמוד שם במקום
לגבי הטיול שלנו היה 10+ חוויה אדירה מכל הבחינות. כמובן שתמיד מה יש לשפר, להוסיף, לשנות אבל זו אחת הסיבות שאני משוטטת כאן (הסיבה השנייה היא געגועים אגואיסטיים ואופציה להמשך וירטואלי של הטיול)ודרך אגב איזור פייג היה בין השיאים של הטיול!!!
אשמח להמשיך ולעזור בכל שאלה קטנה או גדולה
מצורפות תמונות בשביל ההשראה
 |
 |
| PICT0559.JPG(גודל:7.79KB) | PICT0565.JPG(גודל:6.37KB) |
|
|
|
|
| 18. שושי תגובה ל - 17 |
27/04/2008 13:38   |
| |
שושי |
3098 הודעות עד כה |
|
|
WOW!!!!!!!
התמונה של פרסת הסוס עוצרת נשימה
אנו נגיע לפייג',אחרי כשעתיים נסיעה ,כי ישנים בגדה הצפונית,נעבור מפרסת הסוס ומגיעים לעיר
קיבלתי החלטה,לא להזמין מראש הסיור לאנטילופ,ולא ההפלגה בת שעתיים,נשארים לישון בעיר,שהכל ילך בקצב שלו בלא לרוץ ממקום למקום,גם אם הסיור לא בדיוק בצהרים,או ההפלגה קצת יותר מאוחרת,זה התחלת יוני,ימים ארוכים,ככה להנות מכל דבר בלי כל הזמן להסתכל בשעון
לפי כל הכתבות והמלצות שלך ואחרים גם אני חושבת שהמקום מהמם,חבל שאין לנו יותר זמן,נקווה לנצל אותו עד הסוף
תודה לך על הכל,טסים בדיוק בעוד חודש,כבר אספר לך בחזור
שושי
[עודכן ב:27 אפריל 2008 13:47:]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24. אורי תגובה ל - 23 |
28/04/2008 05:03  |
|
|
כנראה שלא נהיה שם - כל נושא האישור נראה לי מסובך מדי וכנראה שגם צריך רכב שטח כדי להגיע לנקודת ההתחלה. אבל מי יודע, אולי נקום ב-6 בבוקר וניסע לעמוד בתור לאישור ואח"כ נדפוק לטויוטה שלנו את השאסי. פשוט נזכרתי בזה, כי כשהתחלתי לקרוא על האיזור ראיתי כמה "אוצרות טבע" יש באיזורים האלה של צוקי ורמיליון והגרנד סטיירקייס.
עניין האישורים קיים בעוד הרבה מאד מקומות. במרבית הפארקים הלאומיים יש איזורים שמותר להכנס אליהם רק עם אישור והאישורים מוגבלים. ה"גל" כנראה קיבל מתישהו בשנות ה-90 פרסום יתר והיתה נהירה של מטיילים, אז כדי להגן על האיזור החליטו על מדיניות של הגבלת הכניסה.
|
|
|
|