כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. קו- צאנג 26/04/2008 20:32 לתגובה הבאה
טל25  משתמש לא מוכר
אני מתחיל לתכנן את הטיול הבא שלי לתאילנד.באיזה חוף כדאי להתמקם הבנתי שיש שני חופים שיותר מוכרים..white sends beach וLONLEY BEACH, האם אתם ממליצים לי לשהות שם או שיש המלצה אחרת?
והאם יש טיולים יומיים ליערות ולשמורות הטבע,והאיים הקטנים שבקרבת קו צאנג.?

אם למישהו יש המלצה לגסטהאוס מכובד,מזגן,מים חמים ...בתקציב של עד 1000 בהט {לזוג}בקו צאנג.?

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קו- צאנג תגובה ל - 1 27/04/2008 00:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שמעון מפטיה שמעון מפטיה לא מחובר שמעון מפטיה  משתמש פעיל 500 הודעות עד כה
עדיף לך לשהות ב-וייט סנד בי'ץ שהוא יותר יפה ומשופע בריזורטים יפים וקצת יקרים לתקציב שלך ,אם בכל זאת אתה מחפש רק גסט האוס בתקציב שציינת אז זה יותר בחופים האחרים ,.
יש טיולים יומיים גם לשמורות בתוך האי עם המפלים וגם לאיים מסביב ,פשוט תיכנס לכל משרד נסיעות שם ותזמין לפי מה שתרצה ,.
האי ממש רומנטי ויפה ומתאים במיוחד לזוגות בירח דבש וכדו' ,.
תעשה חיפוש במנוע החיפוש בפורום על האי קו-צ'אנג ובטוח תמצא עוד המון פרטים ומידע ,.
טיול נעים ומהנה ,.
IMG0056A.jpg
IMG0056A.jpg(גודל:8.86KB)

'' משמעות החיים היא - לחיות ! '' כל השאר זה רק בונוס נלווה ,. simon076@walla.com http://www.2all.co.il/web/Sites/zionhousepattaya/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. קו- צאנג תגובה ל - 2 27/04/2008 07:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אבי לוי אבי לוי לא מחובר אבי לוי  משתמש פעיל 1281 הודעות עד כה
הייתי שם 10 יום בדצמבר האחרון היה מהמם בחוף הראשון[white sandy beach] הוא הכי יפה עם חול לבן וחופים מסודרים מאוד במיוחד בלילה ארוחת ערב על שפת הים .[מציע לך לעשות הזמנה דרך האינטרנט על אחד המלונות עדיף להוסיף קצת מאשר גסטהאוס .החוף השני מתבצעים בו הרבה עבודות של מלונות חדשים+עבודות של מלונות קיימים.וכמובן יש גם מלונות טובים בין שני החופים .רוב המלונות הם על החוף.
יש טיולים ושייטים ל5איים קטנים מסביב ויש טיולי דייג +צלילה .
באזור החוף Bangbao beach יש שוק קטן על הים וכמה מסעדות טובות עם מחירים סבירים, מאוד נחמד ונוף מהמם.
יש גם 4 מפלים באזור אבל בתקופה שהייתי לא היה גשם ככה שהם היו לא משהו. בקאנצנבורי המפלים מהממים.
יש גם מצפה יפיפה לכיוון החוף האחרון ממש ליד המשטרה המקומית שווה לעשות כמה תמונות.
טיול מהנה.
Koh Chang Koh Chang
Koh Chang(גודל:10.73KB)Koh Chang(גודל:11.32KB)

הנשמה בארץ הגוף בתאילנד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. icon7.gif  תודה רבה . תגובה ל - 3 27/04/2008 19:23 לתגובה קודמת
טל25  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הודו - ככל שאני קוראת יותר אני מתבלבלת יותר ...
להודעה הבאה:מחפש שותפ/ה לנסיעה מנפאל להודוื่

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף