| 1. דרמסלה באוקטובר אם זכרוני אינו מטעה - אפשרי נכון? |
26/04/2008 20:36  |
| קמרון |
 |
|
|
|
שאלה נוספת , האם עדיין ההגבלות קיימות? והאם זה נכון שאם נסעתי באוגוסט 2007 - אינני יכולה לחזור לפחות שלוש שנים להודו?
|
|
|
|
|
| 3. אפשרי כן, מומלץ לא. תגובה ל - 2 |
26/04/2008 21:07   |
 |
סיימון מישראל |
3534 הודעות עד כה |
|
|
לעומת קודמתי שאני בד"כ מסכים איתה אומר על סמך ניסיון אישי שמאוד נהנתי באוקטובר בדרמסלה . זה נכון שזה כבר סוף העונה , אבל המקום יותר רגוע ופחות עמוס . המחירים יורדים אך עדיין , שוב לדעתי , כדאי לבקר באזור .
יש לך דיעה אחת חיובית בנושא ודיעה אחת שלילית . חכו לעוד תגובות ומה שלא תחליטו אני מאחל לכם יופי של טיול .
בבירכת שבוע טוב .
 |
| 110.jpg(גודל:36.42KB) |
|
|
|
|
|
| 5. דעה אחרת... תגובה ל - 2 |
26/04/2008 23:56   |
| Babaji |
 |
|
|
|
אין לי באמת הסבר לדעות הנכתבות כאן ומעט מנותקות מהמתרחש בפועל בעונות מסוימות בהודו, אבל נניח לכך, כנראה שאיש איש ופרשנותו למזג אוויר כזה או אחר, או שניזון משמועות ללא שהייה משמעותית באיזור.
באיזור דהולאדר (דראהמסלה) ללא צל של ספק אוקטובר זו בהחלט תקופה מצוינת לביקור באיזור, הגשמים והעננות מסתיימים בדרך כלל בתחילת אוקטובר, משאירים אויר נקי וצלול. מתחיל לאט להיות קריר, אבל רחוק מלהיות קר באוקטובר. בערך 20 מעלות ביום, וכ-8-10 מעלות בלילה.
החל מאמצע נובמבר ישנה נפילה משמעותית בטמפרטורות לסביבות 8-10 ביום, וכ-2-5 מעלות בלילה.
כך שכל אוקטובר נהדר לביקור באיזור, נובמבר כבר קר, אבל אם לנים בגסט האוס טוב מספיק, (חימום, שמיכות וכו') אז כל שצריך במהלך היום הוא מעיל טוב (וצעיפים, כובע שנמכרים בכל חנות בסביבה) ויש לך גם את חודש נובמבר להנות מחודש שקט וצלול. אני אישית מעדיף את התקופה הזאת הדלילה מאוד בתיירים ויש הרבה שקט לעצמך בשבילים בסביבה...
* לגבי הויזה, אזי פורמלית תקופת הצינון הנדרשת לאחר הוצאת ויזה של 6 חודשים הינה 6 חודשים בלבד (ולא 3 שנים..) אבל שמעתי על מקרים שנתקבלה גם בקשה לחידוש ויזה מיידית גם לאחר סיום 6 החודשים בהודו, הן מנפאל והן מתאילנד, ושמעתי גם על מקרים בהם סורבה הבקשה לחידוש הויזה. כמו כל דבר בהודו, "הכלל הוא רק מתווה דרך לגמישויות..."
נסיעה טובה...
באבאג'י
|
|
|
|
|
|
|