כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הודו? 26/04/2008 21:13 לתגובה הבאה
  mayan_baruch לא מחובר mayan_baruch  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
שלום,

אשמח אם תענו לי האם יש סיכוי להשיג כרטיסי טיסה ברגע האחרון (שבוע עד שבועיים לפני) להודו בתחילת ספטמבר?
הייתי לפני שנה וחצי בהודו,
האם יהיו לי בעיות להוציא ויזה בשנית (הייתי חודשיים ורוצה לטוס לשלושה שבועות)? מבחינת הפרשי זמנים בין טיול לטיול?
אני לא זוכרת כמה ימים בערך לוקח להוציא ויזה?
איזה חיסונים (עשיתי את כולם לפני שנה וחצי בערך) אצטרך לעשות שוב?

תודה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הודו?למה סימן השאלה ?(-: תגובה ל - 1 26/04/2008 21:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיימון מישראל סיימון מישראל לא מחובר סיימון מישראל  משתמש פעיל 3150 הודעות עד כה
מבחינת הוצאת ויזה להודו לא צריכה להיות בעיה . מכיוון שהיום הוצאת הויזה נעשת דרך סוכניי נסיעות קחי בחשבון 5-7 ימי עבודה , לפחות . לגבי החיסונים , גשי עם פנקס החיסונים הצהוב שלך לאחת מהמרפאות המחסנות נוסעים לחו"ל ושם יגידו לך אם יש צורך לחדש חיסונים .
לגבי כרטיס ברגע האחרון , נשאלת השאלה למה ? אם זה מבחינת המחיר נראה לי שעדיף כבר עכשיו לשריין מקום .

טיו מהנה .
78.jpg
78.jpg(גודל:36.87KB)

תמונה אחת שווה אלף מילים . בקרו באתר שלי :www.onerupee.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הסימן שאלה בעניין האם יצא לפועל... תגובה ל - 2 26/04/2008 21:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הבעיה היא שהטיסה תלויה במידע שאקבל עד תחילת ספטמבר והזמן היחיד לטיסה הוא בספטמבר, במידה והמידע יהיה שלילי לא אוכל לטוס כלל אז נדע אם נוכל לטוס רק ברגע האחרון...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. סיכוי לכרטיס יש תמיד, השאלה מה המחיר תגובה ל - 1 26/04/2008 22:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לימור75 לא מחובר לימור75  משתמש פעיל 547 הודעות עד כה
פגשתי אמא שקיבלה טלפון שהבת שלה בבעיה (סמים) והשיגה ויזה תוך יום ומקום מיידי בטיס לדלהי.
אבל, המקום היחיד הפנוי בטיסה היה במחלקת עסקים והמחיר היה בהתאם.

מצד שני, הרבה פעמים יש מקום בודד פנוי גם במחלקת תיירים (טיילים משום מה נוטים לעשות זאת בזוגות ויותר)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. סיכוי לכרטיס יש תמיד, השאלה מה המחיר תגובה ל - 4 26/04/2008 22:30 לתגובה קודמת
אכן אנחנו זוג נקווה לטוב עכשיו גילינו שיש לנו שבועיים לפני אז אולי יהיה יותר סיכוי...

תודה לעונים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:נפאל+תאילנד
להודעה הבאה:לגבי ההגבלות בויזה להודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר