כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. המלצה לטיול במערב אפריקה 26/04/2008 23:02 לתגובה הבאה
  litalmargalith לא מחובר litalmargalith  משתמש מתחיל 20 הודעות עד כה
שלום. אני מתכננת לסוע להתנדב בגאנה בקיץ למשך חודש. לאחר מכן חשבתי לטייל קצת באיזור, יש לי עוד בערך חודש ואשמח לשמוע קצת המלצות וכיוונים. אפשרות אחרת היא לטוס עם האתיופים ואז בדרך חזרה לטייל באתיופיה. מה דעתכם?
תודה, שבוע טוב. ליטל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. המלצה לטיול במערב אפריקה תגובה ל - 1 27/04/2008 18:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  runyon לא מחובר runyon  משתמש פעיל 229 הודעות עד כה
מגאנה את יכולה לנסוע לטוגו ולבנין, שהינן ארצות נוחות לטיול וגם, ביחוד בנין, מענינות (טוגו פחות).
נסיעה לאתיופיה למשך חודש גם היא מענינת, אולם אם בעתיד את חושבת לנסוע למזרח אפריקה, כמו שרוב האנשים כאן באתר עושים, הטיסה הבאה מן הסתם תהיה דרך אתיופיה, כך שתוכלי לנצל את אתיופיה כיעד הראשוני לטיול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. המלצה לטיול במערב אפריקה תגובה ל - 2 27/04/2008 18:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  litalmargalith לא מחובר litalmargalith  משתמש מתחיל 20 הודעות עד כה
קודם כל תודה על התשובה. האמת שבמזרח אפריקה כבר טיילתי די הרבה, אבל בלי אתיופיה אז אולי בכל זאת זו הזדמנות.
אתה יכול לפרט קצת על בנין? מה העיקר שם?
ועוד שאלה אחת - בינתיים חשבתי עוד קצת בנושא וחשבתי אולי יותר על איזה שבועיים של התפננות - ים / צלילות - משהו קצת ממפנק, סטייל זנזיבר או מוזמביק. יש דבר כזה במערב אפריקה?
שוב תודה, ליטל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. המלצה לטיול במערב אפריקה תגובה ל - 3 28/04/2008 19:45 לתגובה קודמת
  runyon לא מחובר runyon  משתמש פעיל 229 הודעות עד כה
לא נראה לי שזה יהיה סוג הטיול הצפוי לך באותו אזור (ניתן להוסיף גם את בורקינה פאסו). אותי ענינו (בעיקר בבנין) האנשים שפגשתי, בקור אצל שבטים, שבנגוד למזרח אפריקה לא היו הכי מתויירים והחיים באזור אחר של אפריקה. הטיול מצריך דבור של השפה הצרפתית. אם את לא יודעת, יהיה לך קשה. האלטרנטיבה של פנון באתיופיה הרבה פחות ריאלית בהעדר גישה לים.תהני בכל מקרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:זמן הנפקת ויזה לגאנה
להודעה הבאה:מצב בקניה

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר