|
|
|
| 4. אולי בכל זאת תגובה ל - 1 |
06/05/2008 17:11   |
|
|
אם היית מסכים לוותר על ארגנטינה, הייתי מספר לך שמדי שנה נוסעים עשרות סטודנטים לפרק זמן קצר שכזה, כדי לבלות בחופשת הקיץ, ואני מאמין שרובם חוזרים מרוצים.
מכיוון שאתה לא מסכים לוותר על ארגנטינה, והיא מצדה נמצאית בתקופה שטיול בה כולל בחובו פספוס גדול מאוד, שכן טרקים כנראה לא תוכל לבצע, ולראות את פטגוניה תוכל בעיקר דרך חלון האוטובוס, מה שאומר למעשה שתוכל לבצע סקי, לראות בכלליות את ארגנטינה ולאכול בשר, וזה לצערי שווה אך בקושי את ההשקעה, הייתי מציע לך לחכות שיהיה לך קצת יותר זמן, או זמן יותר נכון בו לא תוותר על ארגנטינה וגם לא תצא משם מפוספס.
|
|
|
|
|
|
|
| 8. חודשיים בדרא"מ- שווה לטוס? תגובה ל - 1 |
10/05/2008 09:42   |
| |
suede2 |
172 הודעות עד כה |
|
|
|
לדעתי אין שום סיבה לוותר על ארגנטינה. הייתי השנה בפטגוניה לפני תחילת הסמסטר, והיה אמנם קר, אבל חוץ מזה היה מזג אויר מקסים, והרבה מסלולים היו פתוחים. לא הרגשתי שפספסתי כלום- סקי בברילוצ'ה, טרק בטורס דל פיינה, גיחה לאושוויה, שיט קרחונים באל אלאפטה, ראפטינג בפוקון, קניות בבואנוס איירס...
בקיצור, זה לא "העונה", אבל אם יתמזל מזלך ויהיה מזג אויר טוב, תוכל להסתדר עם הקור (לא מדובר על קור של אנטרקטיקה, אלא בין 7 ל-12 מעלות בממוצע). בהתחשב בזה שגם ב"עונה" יש בפטגוניה מזג אויר בלתי- צפוי וגשם לא מועט, אני אומרת- לך על זה!
תמצא עוד הרבה סטודנטים ישראלים כמוך...
|
|
|
|
|
| 10. חודשיים בדרא"מ- שווה לטוס? תגובה ל - 9 |
11/05/2008 09:06   |
| |
suede2 |
172 הודעות עד כה |
|
|
היי,
אז קודם כל, הייתי בירח דבש עם בעלי, חודש רק בפטגוניה (צ'ילה וארגנטינה). התאריכים- מאמצע ספטמבר עד אמצע אוקטובר. אני מצרפת לינק לסיפור גולשים בפירסמתי באתר, שם נמצאים כל הפרטים. חוץ מהלינה, אני לא רואה הרבה הבדל בין הטיול שעשינו לטיול תרמילאים רגיל.
ציוד הכרחי לטיול בסתיו הפטגוני הוא פליז (לא חייב שהוא יהיה הכי יקר שיש, כי הוא שכבה מתחת למעיל רוח), מעיל רוח, כובע פליז או צמר, זוג גרביים טרמי, בייחוד אם יוצאים לטרקים. צעיף וכפפות זה כבר תלוי עד כמה סובלים מקור.
היה לנו מזג אויר ממש נפלא- מאחלת כזה לכולם. "נפלא" הכוונה לכ-90 אחוז ימי שמש, ללא רוח טורדנית. כן, קר יחסית, אבל ניתן להיערך לזה וזה ממש לא הפריע לנו לטייל, וגם לא למטיילים האחרים שהיו איתנו באותו הזמן. הרבה יותר כיף במסלולים ובפארקים השונים בלי התיירים הרבים שבאים בקיץ הפטגוני (דצמבר עד מרץ).
http://www.lametayel.com/archive/article.asp?id=11144&po stid=120&dest_id=7&dest_type=1
|
|
|
|
|