|
|
|
|
|
|
|
| 8. שוב מערב ארהב.. תגובה ל - 7 |
28/04/2008 19:19   |
| |
שושי |
2759 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11. שוב מערב ארהב.. תגובה ל - 7 |
28/04/2008 22:20   |
|
|
sari אני רוצה לספר לכם משהו - בפסח האחרון באו קרובים לעשות איתנו את הסדר (בסולט לייק סיטי). לצערי הם באו רק למעט זמן ואחרי הסדר היו לנו רק יומיים לטייל. אז לקחנו אותם לראות את ברייס וציון. יצאנו מוקדם מאד בבוקר, נסענו 4 ומשהו שעות לברייס. ישנו איפשהו בדרך ולמחרת ביקרנו בציון מחזרנו 4.5 שעות לסולט לייק. על הנייר תכנית אפשרית וגם עמדנו בה. אבל אני קצת התבאסתי. גם כי בסופו של דבר היה לנו מעט זמן בכל פארק (ואני שכבר הייתי שם, ידעתי כמה הרבה הם בעצם לא ראו) וגם כי כל הזמן היה צריך להסתכל על השעון ולעמוד בזמנים. חוץ מזה שבסוף היום השני הגענו מותשים הביתה.
עכשיו לתכנית של יומיים זה אפשרי, ואם בעוד חודש יבואו שוב קרובים לבקר ויהיה רק יומיים - זה בדיוק מה שאני אעשה, אבל זה טוב לטיול של יומיים. התכנית המקורית שלכם או זו שמציע אלון אפשריות, כל יום בפני עצמו הוא אפשרי - אבל יום אחר יום לתכנן לנהוג 4-6 שעות. לדעתי תצא לכם הלשון. מציע כמו דודו לצמצם מעט ולטייל בנחת. זו כמובן דעתי האישית ואני מודע לכך שיש כאלה שלנהוג יום אחרי יום 4-5 שעות זה בכלל לא סיפור.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21. שוב מערב ארהב.. תגובה ל - 18 |
30/04/2008 23:09   |
|
|
המסלול שציינתם בהתחלה כמו שני אלה שהביאה חגית הם להערכתי אפשריים באותה מידה. כולם דורשים 12-13 שעות נהיגה נטו ומשמעת גבוהה - קרי, לצאת כל יום מוקדם מאד, לנצל את כל שעות האור עד ההגעה ללינה והרבה נהיגה. לדוגמא, בערב ה-23/7 אתם תגיעו עם אור אחרון לוגאס אחרי נסיעה של כמה שעות ולמחרת מצפה לכם יום של נהיגה עד סנטה ברברה. אם זה מתאים לכם - לכו על זה.
אם לא, הנה מה שאני מציע:
21/7 - נסיעה לציון ובילוי שם כל היום, לינה בספרינגדייל.
22/7 - נסיעה לברייס ובילוי שם כל היום, לינה בסמוך.
23/7 - חזרה לוגאס. הנסיעה הזו דורשת 4.5-5 שעות ויש מה לראות בדרך. אם תרצו אני אשמח לפרט.
בתכנית כזו, תוכלו בכל אחד מהפארקים לקחת את הזמן שלכם ולטייל בנחת ובכל אחד מהימים תוכלו לסיים מוקדם את היום או לחילופין לקום מאוחר ושום דבר לא יקרה. תוכלו גם את הדרך מציון לברייס, שלוקחת שעתיים, לעשות ב-3 שעות, תוך עצירה בחלקים המזרחיים של ציון וברד קניון שממערב לברייס. והכי חשוב, ביום ה-23/7 תוכלו להגיע לוגאס בשעות אחה"צ, להתקלח, ללכת למסעדה טובה ולנח טוב לקראת הנסיעה שמחכה ביום למחרת (וזה במקום להגיע עם אור אחרון ב-9 בערב).
מודה שבגרנד קניון ואנטילופ טרם הייתי (אהיה בעוד חודש), אבל בברייס וציון הייתי מספר פעמים ואלה מקומות מספיק יפים כדי להקצות להם את מסגרת הזמן כולה.
|
|
|
|
|
|
| 24. שוב מערב ארהב.. תגובה ל - 23 |
02/05/2008 01:49  |
|
המרחק ממונטריי לסן-פרנסיסקו הוא בסה"כ שעתיים על הכביש המהיר. אם יש יותר זמן בדרך, אפשר להתעכב בעיירה סנטה קרוז (מודה שאת זה לא הספקנו). דבר אחר שאני הייתי מציע לעשות - אם מעניין אתכם לראות עצי ענק - בדרך הוא לנסוע דרך הביג-באסין פארק ולראות עצי רדווד.
http://www.lametayel.com/1001tips/tip.asp?id=52814
|
|
|
|