כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כמה ימים בפארקים באורלנדו? -מתלבטות 27/04/2008 11:12 לתגובה הבאה
Lut  משתמש לא מוכר
שלום,
אשמח עזרה בהתלבטות שיש לנו בקשר למספר מומלץ של ימים בפארקים של דיסני.
אנו שתי בנות 22, מוותרות על ה- sea world. מצד אחד פוחדות לפספס אם נהיה מעט ימים- מצד שני פוחדות להשתעמם.
כמה ימים מומלצים לארבעת הפארקים של דיסני בעונת הקיץ (אוגוסט)?
תודה רבה מראש!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כמה ימים בפארקים באורלנדו? -מתלבטות תגובה ל - 1 27/04/2008 13:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 738 הודעות עד כה
אורלנדו עיר מאד תוססת ונעימה. יש בה המון מה לעשות גם בלי פארקים (מוזיאונים מדליקים, שיט רחפות בביצות, שופינג, מופעים ובילויים).
לדיסני יש 4 פארקים + שני פארקי מים. לכל פארק כדאי להקדיש יום. שבוע נראה לי הגיוני.
אתן מודעות לכך שבאורלנדו יש גם שני פארקים של יוניברסל שהם גם נהדרים (ואולי גם מתאימים יותר לגיל שלכן)? אני מניחה שזה מאד תלוי באופי שלכן - כמה אוהבות פארקי שעשועים (ובכסף, כי הכניסות מאד יקרות), אך לדעתי אפשר להיות שם גם 10 ימים ולא להשתעמם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כמה ימים בפארקים באורלנדו? -מתלבטות תגובה ל - 1 28/04/2008 00:41 לתגובה קודמת
  m shalev לא מחובר m shalev  משתמש מתחיל 36 הודעות עד כה
כמו שאמרו לכן תלוי מאוד באופי שלכן. אבל , אני ואישתי תיכננו להיות באורלנדו שלושה ימים והארכנו לשמונה ימים וקשה היה לעזוב.הפארקים כולם מאלפים ומתפאלים מהם כל יום מחדש. יש לצעירות כמו-כן בהנחה שגם באופי אתן צעירות אין סוף פעילויות. גם פארק שנקרא אם אני זוכר נכון "פלאז'ר איילנד" שפועל רק בלילה (פארק של מועדונים ופאבים של כל סוגי המוזיקה מרוק איכותי ,ג'אז , ועוד )משלמים בכניסה לפארק (כשאנחנו היינו זה היה 20$ )ועוברים בין כל המועדונים , האולמות והפאבים חופשי, מדהים ומומלץ. בנוסף יש את העיר עצמה שהיא עיר דרומית טיפוסית אם פאבים כמו בסרטים, התושבים המקומים גברים ונשים בערב נראים כמו בוקרים וגם רוקדים בפאבים הגדולים למוזיקת עם אמריקאית ,יעני קאנטרי שכשנימצאים שם זה יפה.
לכו קרעו את אורלנדו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לאוֹרִי - בהמשך למקומות הקסומים והבלתי שיגרתיים
להודעה הבאה:חוות דעת על אזור בוסטון בנובמבר

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף