כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon4.gif  אמריצר 27/04/2008 15:09 לתגובה הבאה
  jenjen1 לא מחובר jenjen1  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
נוחתת ב-2/5 בדלהי והכיוון הוא לנסוע לאמריצר ומשם לדרמסלה. היות וזו פעם ראשונה שלי בהודו ואני טסה לבד אמרו לי שאמריצר יהיה לי הלם דיי גדול בשביל עצירה ראשונה והמליצו לי לנסוע ישר לדרמסלה ומשם אח"כ לנסוע לאמריצר ולחזור לדרמסלה.
אשמח לשמוע תגובות ובנוסף לדעת האם יש מקום לישון חוץ מהמקדש?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מדרמסלה מתארגנים ונוסעים לאמריצר-ליום אחד תגובה ל - 1 27/04/2008 20:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  a_ruthie לא מחובר a_ruthie  משתמש מתחיל 49 הודעות עד כה
את אמריצר מבקרים,בדרמסלה שוהים...מתיידדים..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יש עשרות בתי מלון באמריצר תגובה ל - 1 27/04/2008 21:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לימור75 לא מחובר לימור75  משתמש פעיל 742 הודעות עד כה
זו עיר עליה לרגל ועיר מסחר ולא כל הצליינים ישנים במקדש.
יש אכסניות מ-100 רופי לחדר ועד 400 דולר ללילה.
אני הייתי ממליצה בכל זאת לישון במקדש, לא באכסניית החינם אלא בחדרים שבתשלום. הסיבה היא שבתחום המקדש - גם בחורה בודדה יכולה להרגיש בטוחה.

אמריצר היא אמנם הודו אמיתית וקשה, אבל לדעתי ההלם לא יהיה כל כך גדול.

הרכבת מדלהי נוחה (כדאי לקחת מחלקה שלישית עם מזגן) והדרך מאמריצר לדרמסלה קצרה ונוחה יותר מאשר מדלהי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. icon7.gif  יש עשרות בתי מלון באמריצר תגובה ל - 3 27/04/2008 21:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  jenjen1 לא מחובר jenjen1  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
תודה רבה לימור על התשובה, כפי שראית חלק אומרים שרצוי לבוא לאמריצר מדרמסלה אבל חבל לי על הזמן הזה כי אני דיי מוגבלת בזמן, והפתרון שנתת לי לישון בחדרים שבתשלום נשמע לי אחלה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. יש עשרות בתי מלון באמריצר תגובה ל - 4 28/04/2008 00:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  טרקי לא מחובר טרקי  משתמש בינוני 97 הודעות עד כה
מזגן זה לחלשים. SL2 זה הדבר האמיתי. אני אומר את זה בחיוך אבל גם ברצינות. בפעם הראשונה נסעתי עם מזגן, אחר כך כבר לא. עדיף עם ההודים האמיתיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. קחי את ההמלצה של לימור תגובה ל - 5 28/04/2008 08:20 לתגובה קודמת
פנינה מרקו פנינה מרקו לא מחובר פנינה מרקו  משתמש פעיל 2793 הודעות עד כה
הרכבת מדלהי לאמריצר - השטבדי אקספרס מאוד ידידותית ונעימה ומתאימה למי שמגיע לראשונה להודו. שימי לב לחפצים שלך, כבר שמעתי על גניבות של גנבים זריזים שנכנסים לרכבת, מרימים תיק או מזוודה ומצליחים לברוח כמו רוח.

הפנייה לסיפור מסעותי בהודו: www.notes.co.il/pnina www.india-4us.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:יפן - המלצות למלונות
להודעה הבאה:סין או הודו עם עצירה באיטליה

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר