כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חזרנו- היה מדהים! 27/04/2008 16:53 לתגובה הבאה
  nturh לא מחובר nturh  משתמש מתחיל 49 הודעות עד כה
חזרנו מטיול של שלושה שבועות אתמול..
היינו בלאס וגאס, סן דייגו, לוס אנגלס, סן פרנסיסקו וניו יורק.
היה נהדר, חוץ מסאן פרנסיסקו שהשתנתה מאוד, אני מתכוון האנשים שמסתובבים בכל הרחובות(הומלסים), משהו נורא, עד כדי כך שמגלגלים סמים ברחובות מו כולם והשוטרים לא עושים דבר! סאן פרנסיסקו לא יותר מיומיים!!!
אהבנו מאוד מאוד את לאס וגאס, ישנו במלון הולווד פלנט שהבנו אחר"כ שזה פלמנגו המחודש, מלון מדהים!!!חדרי ענק במחיר יחסית זול לשאר הגדולים.לאס וגאס מינימום 3 לילות!!!
בסן דייגו ישנו בהולידיי אין(sea world) נחמד מאוד לא יותר מלילה.
לאחר כך נסענו עם רכב שכור לכיוון לוס אנגלס (נסיעה של כשעה וחצי- נסיעה יפה) הגענו ישר לדיסנילנד(או דיסניוורלד)-לא זוכר את השם, היה חם נורא נורא, ילדים קטנים, מפוצץ- לא אהבנו בכלל, אבל כדאי לראות אתהמקום היפה. לאחר כך נסענו למלון שלנו בלו אנגלס(מומלץ ביותר, קצת יקר אבל פיצוץ) שם מלון: RAMADA WILLSHER CENTER. יש במלון ארוחת בוקר בתשלום טובה מאוד! המיקום מעולה! קרוב להכל. את לוס אנגלס אהבנו מאוד, היינו שם 3 לילות רצינו אחר"כ יותר...ממליץ על 4 לילות- תורידו מסאן פרנסיסו. אחריי ה3 לילות המדהימים נסענו על הכבי המדובר כביש 1. מדהים מדהים מדהים!!! אין מילים! פשוט חוויה של פעם בחיים נוף כזה לא ראיתי בחיים..כל שנייה עצירה לתמונה כמובן, הכביש מפותל מאוד מאוד!!לנהוג בזהירות! את הלילה הזה שבין לס אנגלס לסאן פרנסיסקו לא הזמנו מראש- הלילה היחידי שלא הוזמן. מצאנו מלון מעולה מעולה אבל יקר. 200 דולר ללילה בביג סר. מקום מדהים! בתוך יער,יפה מאוד. למחרת קמנו להמשיך את הנסיעה לסאן פרנסיסקו..נכנסנו מכביש 1 ל17 מייל( שתבינו, 17 מייל הוא לא חלק מכביש 1, הוא יציאה מכביש 1, והוא עושה כאילו סיבוב במונטריי ומחזיר אותכם לנקודת הכניסה שבה נכנסת מכביש 1 ל17 מייל- שזה אף אחד לא אמר לנו..) הנוף יפה מאוד, אהבתי יותר את הנוף בכביש 1.
הגענו לסאן פרנסיסקו בפקקים גדולים. הגענו למלון שעל הרכוב המרכזי MARKT ST. מה אני יגיד לכם, חטפנו הלם! האנשים כ"כ מגעילים, הומלסים באלפים!!!סמים חופשי! פחד אוהים! בכל סאן פרנסיסקו!! היינו שם 3 לילות- מיותר לגמרי!
לאחר כך טסנו לני יורק המדהימה..ישנו בניו גרזי בגלל המחירים במנהטן..המלון נהדר!!נסיעה של 15 דק' בשאטל של דולר לאדם לתוך מנהטן! למלון קוראים: SUPER 8 MOTEL. ארוחת בוקר כלולה, לדעתי זה רמה של מלון ולא מוטל.הכל נקי ממש ממש כמו מלון רגיל- והמחיר מצחיק ביותר!!! שווה מאוד! לקחנו שם 5 לילות...
עשינו קניות בניו גרזי- בלי מס על בגדים...
ואז טיסה ישירה הביתה..נחתנו אתמול וכבר מתגעגעים לארצות ברית המדהימה.
**GPS-חובהההההההההה!! בלעדיו לא היינו יוצאים מהמלון! אי אפשר בלי זה, חוב חובה חובה! 10 דולר ליום- הוא עושה את הטיול תאמינו לי!
נסיעה נעימה!
טיפים, תגובות, ושאלות- אשמח לענות!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חזרנו- היה מדהים! תגובה ל - 1 27/04/2008 21:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ואיך שכחתי?
תודה לכל מי שעזר לי בחודשים האחרונים..
פורום מדהים!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לגבי כביש ה17 מייל תגובה ל - 2 27/04/2008 22:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ilanwei ilanwei לא מחובר ilanwei  משתמש פעיל 567 הודעות עד כה
שלום לכם,
תהיתי...לפני שנתיים פספסנו את הכביש הזה וחשבנו לעשות השנה סיבוב די גדול, במסגרת הטיול שלנו על מנת להגיע אליו, שווה? Confused
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חזרנו- היה מדהים!- שאלה? תגובה ל - 1 27/04/2008 22:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
shirleyharp  משתמש לא מוכר
כמה עלה לילה במלון בניו ג'רסי?
האם ההגעה לניו יורק נוחה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. בטח ששווה. תגובה ל - 3 28/04/2008 00:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8013 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. חזרנו- היה מדהים! תגובה ל - 1 28/04/2008 00:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שמח שנהנית וגם חזרת עם טיפים לטובת הגולשים.
רק הערה אחת בקשר להומלסים בסאן פרנסיסקו. זה לא שהעיר השתנתה. ככה
היא היתה כבר ב-1997 וב-2000 כשהייתי שם ולא היה מדובר בהומלסים שקטים אלה בכאלה שנראו די מאיימים (אולי תחת השפעת סמים). זה בלט יותר ברחובות לא מרכזיים וזה אומנם פגע אבל זה לא הוריד בעיני הרבה מקיסמה של העיר הזאת.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. בטח ששווה. תגובה ל - 5 28/04/2008 00:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3040 הודעות עד כה
אתה ניהיה דברן אחרי חצות Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. חזרנו- היה מדהים! תגובה ל - 6 28/04/2008 00:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3040 הודעות עד כה
אני כבר סיפרתי כאן פעם,קראתי את הסיפור על ההומלסים בסן פרנסיסקו,מחוסר תקציב,נסגרו לפני כמה שנים בתי חולים לחולי נפש,פשוט נזרקו לרחוב,כך שהם לא רק אנשים שאין להם בית,אלו חולי נפש ונרקומנים,אבל אם הבחורה היתה נכנסת לכאן לא היתה לוקחת מלון באזור הזה,לא שהם חסרים במקומות אחרים,אבל בעיקר נמצאים במרכז העיר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. בטח ששווה. תגובה ל - 7 28/04/2008 02:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה מכח חוק שימור האנרגיה. אצלנו המצב הפוך מאצלכם:)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. תודה על הטיפים! יישמרו אצלנו! תגובה ל - 1 28/04/2008 07:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  עמית פ. לא מחובר עמית פ. - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 668 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. חזרנו- היה מדהים! תגובה ל - 1 28/04/2008 10:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  YAARA B לא מחובר YAARA B  משתמש פעיל 176 הודעות עד כה
באיזה משני המוטלים של סופר 8 הייתם?

1. Super 8 Motel - North Bergen NJ/NYC Area

2800 Columbia Avenue
495 East & Lincoln Tunnel Rd
North Bergen, NJ 07047 US
Phone: 201-864-4500

החל מ- 100$ ללילה וקרוב יותר למנהטן

2. Super 8 Motel - South Hackensack NJ/NYC Area

410 Rt. 46 West
I-80 Exit 64
S. Hackensack, NJ 07606 US
Phone: 201-440-4476

אשמח לדעת כי אני צריכה להזמין 2 חדרים ל-4 לילות.

תודה
יערה

החל מ-80$ ללילה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. חזרנו- היה מדהים! תגובה ל - 1 28/04/2008 10:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הוינטרים לא מחובר הוינטרים  משתמש פעיל 514 הודעות עד כה
שאת מספרת על סאן פרנסיסקו..האם גם במוקדי התירות הנפוצים(צינה טאון,פיר 39 והאזור,לומברד סטריט,פארק גולדן גייט) מסתובבים להם הומלסים מפחידים ?
האזור של המלון שבחרת ידוע לשימצה באנשים מין הסוג הזה...לפחות בפורום זה... אבל אף אחד לא גנז ביקור בעיר מקסימה זו...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. איזה רכב שכרתם בארה"ב ואיך היה? תגובה ל - 1 28/04/2008 11:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הוינטרים לא מחובר הוינטרים  משתמש פעיל 514 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. חזרנו- היה מדהים! תגובה ל - 1 28/04/2008 19:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rmatarasso לא מחובר rmatarasso  משתמש בינוני 121 הודעות עד כה
אני כבר היזמנתי מקום למלון שציינת בסאן דייגו holiday-inn seaworld
הזמנתי שם 4 לילות בחדר שהוא סוויטה משפחתית עם הפרדה בין הורים וילדים
אשמח לקבל התרשמות יותר מפורטת כי כתבת תגובה די צוננת
יש לי עוד מספיק זמן (חודשיים) לבטל ולהזמין משהו אחר, האם לעשות זאת?
עד כמה המקום מרכזי ליעדים הרלוונטים מעבר לסי וורלד
כמו גן החיות, להויה, העיר העתיקה, והנסיעה לקורנדו?

שאלה נוספת: בכמה זמן עשית את 17 מייל?

רוית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. חזרנו- היה מדהים! תגובה ל - 14 29/04/2008 18:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תשובות...:
1. המוטל בניו גרזי עלה לנו (2 אנשים) 490 דולר בעך ל5 לילות כולל ארוחת בוקר קונטיננטלית..
2.)המוטל נמצא בNORTH BERGEN- אם אומרים לכם שהוא רחוק ממנהטן, אל תתיחסו, בפקק אומנם נסיעה של קרוב לחצי שעה, אבל בלי פקקים פחות מ15 דק'..מגיעים עם שאטל ממש ממש עד פתח ה"מוטל", ומשלמים 2 דולר עד למרכז מנהטן! בקבלה אמרו לנו שמגיע כל 15 דק' אבל הגיע לנו שאטלים בהרבה פחות מ15 דק'..שווה ביותר..מלון במנהטן=בזבוז כסף יקר!!
3.)בסאן פרנסיסקו ההומלסים בעיקר על הרחוב הראשי שלה שהוא MARKET ST בשאר יש אבל מעט..אני אומר שחובה ביקור בסאן פרנסיסקו רק אזהרה לא לחטוף הלם מהומלסים כי יש שם!
4.) כביש 17 מייל- ששוב אני אומר הוא לא קשור בכלל לדרך של סאן פרנסיסקו, הוא "שמורה" שמשלמים כסף על כניסה והיציאה באותו מקום שנכנסתם לכביש 1 או כל כביש אחר שתרצו...עושים "סיבוב" מסביב למונטריי וזה ה17 מייל..אפשר לעשות אותו ב20 דק'...ואפשר בשעה וחצי- תלוי בכמה עצירות לתמונות אתם רוצים- הנוף יפיפה, עוד פעם, אני התרשמתי יותר מהנוף של כביש מס' 1 והוא גם בחינם...
אשמח לענות לעוד שאלות..נסיעה נעימה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. חזרנו- היה מדהים! תגובה ל - 14 29/04/2008 18:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תשובה למלון בסן דייגו:
הלון נעים, נקי, מסודר, ארוחת בוקר קונטיננטלית פשוטה כמו בכל ארהב, לעולם המים לוקחבערך 10 דק'...הוא גם קרוב להשכרת הרכב..הבנתי שגן החיות הוא ליד עולם המים(לא היינו בגן החיות) ככה שזה כנראה קרוב...המלון מצויי מאוד נהננו! אל תבטל...!
תהנו!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. חזרנו- היה מדהים! תגובה ל - 16 29/04/2008 18:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ועוד משהו..
בפארק גולדן גייט אין הומלסים בכלל! הפארק יפיפה! יש גן סיני- חובה!!! כניסה עולה 4 דולר אם אני זוכר נכון..מאוד יפה, אומנם קטן אבל מהמם...יש למעלה "ביקטה" של הסינים ואפשר להזמין ה חם טעים מאוד,קולה או כל משקה אחר..התה מגיע עם עוגיות מאוד טעימות! הזמנו עוד עוגיות אחר כך..-שווה ביות לא לפספס! מול הגן הזה יש גן בוטני...גן ענקי, ירוק, עצים, אנשים משתזפים, סנאים בכל מקום- שווה ביקור וא ממש מול הגן הסיני..
רציתי גם להמליץ על חברת התעופה המדהימה שטסנו איתה..-דלתא אירליינס. טיסה ישירה לניו יורק או אטלנטה- מאוד ממליץ!
Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. חזרנו- היה מדהים! תגובה ל - 17 29/04/2008 18:14 לתגובה קודמת
תיקון- גן יפני לא סיני..
חובה גם לעבו על גשר הזהב ולקחת אחר"כ ימינה לסוסליטו...
עיירה מדהימה- משקיפה על סאן פרנסיסקו..במזג אוויר טוב ניתן לראות את הגשר המדהים ואת העיר היפה..מומלץ ביותר...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מונית ממנהטן ל JFK ממליצה על 212-7777777
להודעה הבאה:ברודווי-הזמנה דרך האינטרנט

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף