כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. משלוח מארמבול שלא הגיע 27/04/2008 18:39 לתגובה הבאה
  litzo לא מחובר litzo  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום,
לפני חודש וחצי שלחתי משלוח מארמבול שבגואה דרך חנות בשם STERLING
המשלוח אמור היה להגיע דרך אויר תוך 21 יום אבל לצערי הגעתי כבר ארצה והמשלוח טרם הגיע.
החנות נמצאת ברחוב הבאסטות הראשי קרוב לחוף והיה שם שלט בעברית שאיזו בחורה כתבה המלצה חמה על שירות אמין ומהיר.
ניסיתי לכתוב מייל אבל מסתבר שאין כתובת כזו (כפי שצוינה על הקבלה) ובטלפון לא עונים.
האם מישהו מכיר את החנות? לפני שאני ממש מתבאסת ומתייאשת יש למישהו רעיונות/הצעות מה לעשות בעניין?
תודה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הצעה א': להתפלל בדבקות לשיבא... תגובה ל - 1 28/04/2008 02:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קש כפית לא מחובר קש כפית  משתמש פעיל 695 הודעות עד כה
הצעה ב': לא להתרשם משלטי המלצה בעברית, הם לא ערובה לשום דבר טוב.
הצעה ג': לשלוח חבילות מהדואר.

ובאופן כללי לכותבי השלטים הטיפשיים בעברית:
תפסיקו לכתוב שלטי המלצה בעברית לכל מוכר, בעל משרד כזה ואחר, קוסמטיקאיות "מדופלמות" וכד'... זה מטעה, זה טיפשי וזה חסר כל בסיס, אף הודי לא באמת אוהב ודואג לכם, זה הכל עסקים ופרנסה לא יותר מזה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הייתי ממתין עוד קצת... - חבילה מהודו תגובה ל - 1 28/04/2008 04:26 לתגובה קודמת
Babaji  משתמש לא מוכר
שלום לך,

הייתי ממתין עוד קצת לפני שמכריז על החבילה כ"אבודה"...
קרו לי לא מעט מקרים בהם חבילות מהודו הגיעו לעיתים זמן רב לאחר הזמן "הנקוב".
זה נובע מכמה סיבות אפשריות.
1. אם מדובר במשלוח בתצורת SAL , דהיינו על בסיס מקום פנוי בתא המטען של מטוסי נוסעים, אזי לפעמים פשוט אין מקום והמטען מתעכב.
2. לעיתים מסכמים עם ה"משלח" על תצורת משלוח מסויימת שאמורה לקחת X ימים, אבל בכדי לחסוך עקב הוא שולח את החבילה בצורת שילוח אחרת, זולה יותר, ולכן החבילה מתעכבת.
3. לעיתים חבילה יוצאת מחנות המשלח בדיוק כפי שסוכם, אבל "אובדת בדרך" מכל מיני סיבות, יוצאת למדינה אחרת, יעד אחר וכו', ואז לעיתים מזהים את הטעות ולוקח קצת זמן עד שהיא מגיעה ליעדה המקורי.

באופן מפתיע בעשר שנים האחרונות מספר החבילות שלא מגיעות ליעדן מהודו ירד פלאים. אינני יודע אם זה מחשוב, או התייעלות כלשהי, אבל בשנות ה-90 לשלוח חבילה מהודו היה קצת כמו לשלוח לוטו, יגיע, לא יגיע, תגיעה פתוחה עם חצי המטען ...וכו', היום המצב הרבה הרבה יותר טוב, ורוב מכריע של החבילות מגיע ליעדן. (מנסיון, שספג את כל האפשרויות הרשומות למעלה...)

בנוסף, ההודים בעיקר במקומות המתויירים, בקיאים ויודעים שלא כדאי להם "להעלים חבילה" , במיוחד לא לישראל. מה הם כבר ירוויחו, ערימת לונגים, תיק תפור אצל פארוק, וערימת קטורת עמוסת כימיקלים שנמכרת בזול לתיירים, אבל הודי לעולם לא ידליק אותה בבית...)
הם כבר מכירים את "החברים שבאים לברר עבור החבילה של החברה שחזרה לארץ...", ואת "השם הרע" של חנות כזו או אחרת שיכול להיות מופץ במהרה בין גדודינו.
לכן, בדרך כלל הם עושים את עבודתם נאמנה. עדיין יש סיכוי שאכן החבילה "איבדה כיוון" סופית, אבל בפרק הזמן הקצר שעדיין עבר הייתי נוטה להמתין ולקוות שאכן "חל עיכוב" משום אחת האופציות שהוזכרו.

נחזיק לך אצבעות...
באבאג'י
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אוקטובר-האם מזג אויר מתאים לקירגיזסטן-טאג'יקיסטן
להודעה הבאה:רוחניות

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום