כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon5.gif  מסלול טיול שגיבשתי קוסטה ריקה -פנמה-מקסיקו ושאלות? 27/04/2008 18:53 לתגובה הבאה
  idomolihi לא מחובר idomolihi  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום תיככננתי מסלול לקוסטה ריקה - פנמה - מקסיקו 6.5 עד 10.6 35 יום ..

נחיתה ב- San Jose משם לסאן קרלוס (לינה ב- Lands In Love ליומיים שכבר סגרתי שגם יבואו לאסוף אותי מהנמל)

משם ללפוטונה ארנל ומשם למוטה וורדה (עכשיו פה אני תקוע) אני רוצה לעבור לפנמה ל4-5 ימים ולא מבין מאיפה ואיך כדי מומלץ ?

האם בטיסה ? תחבורה עירונית.. את פנמה אני לא מכיר בכלל אז אשמח להמצלה קלילה ל 4-5 ימים

מפנמה טיסה לקנקון משם באותו היום לטולום מטולום לפליה דה כרמל משם לאיסלה מוחרס ומשם מסיים בקנקון..

קודם איך המסלול , אשמח להערות ?

שנית לשאלתי לגבי פנמה אז איך אני עובר לשם ?

ושאלה שלישית האם המקומות ששילבתי סבירים מבחינת לוחות הזמנים של הטיול (35 ימים) לחוץ ? האם לוותר על משהו ? כמו פנמה?

תודה רבה.

עידו.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מסלול טיול שגיבשתי קוסטה ריקה -פנמה-מקסיקו ושאלות? תגובה ל - 1 28/04/2008 19:24 לתגובה קודמת
שגיא שגיא לא מחובר שגיא  משתמש פעיל 483 הודעות עד כה
להיפך , למה לחוץ ?? יש לך 35 ימים ודילגת כבר על חצי קוסטה ריקה ..
בוא ננסה לספור ביחד את הימים..
סן חוזה - נחיתה , טיול להר הגעש פואז , קצת הסתובבות בעיר- יומיים
לנדס אין לאב - הגעה + יומיים שהייה = 3 ימים
לה פורטונה - 4 ימים
מונטה ורדה - יומיים
פנמה - 5 ימים (נניח בוקס דל טורו , כי זה קרוב לגבול והשאר
מרוחק)

מקסיקו : טולום - 4 ימים
פליה - 3 ימים
איסלה וקנקון - שבוע

סה"כ : 30 יום

לדעתי בגלל שאתה רוצה להגיע לפנמה תוסיף את פורטו וייחו בקוסטה ריקה שממנה גם תוכל לעבור לפנמה . עדיין יישארו לך כמה ימים ספייר שלפי דעתי תוכל או לנצל אותם בחופים במקסיקו , או להוסיף בקוסטה ריקה למנואל אנטוניו או לסנטה טרזה .
כמובן שחלק מהזמן במקומות מסויימים לקחתי בהגזמה , אז יכול להיות שיישארו לך יותר ימים .. או מצד שני יכול להיות גם ההיפך, תלוי באופי הטיול שלך.

it's five o'clock somewhere
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול למקסיקו
להודעה הבאה:איפה כדאי להתחיל?