כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. השיבה (לצפון) הודו 27/04/2008 23:58 לתגובה הבאה
  milliondollarbaby לא מחובר milliondollarbaby  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
שלום לכולם,
האם מישהו יכול לתת לי המלצות למקומות טיול בצפון הודו שלא יושבים על קו רישיקש-דרמסלה- פרווטי? אני חוזרת להודו בסוף יוני לטיול של שלושה שבועות, שיתקיים, עקב אילוצי מזג אוויר, בצפון.
טיילתי על הקו הזה לפני שנתיים ולא הייתי רוצה לחזור בדיוק לאותם מקומות.
בקיצור, איזה עוד אפשרויות טיול יש בצפון הודו?
תודה,
סיגל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. השיבה (לצפון) הודו...איזור קטן ... תגובה ל - 1 28/04/2008 01:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Babaji  משתמש לא מוכר
שלום לך,

אינני יודע איך "כיסית" את "המשולש" שציינת בשלושה חודשים,
אחרי כל כך הרבה שנים עם עשרות "ביקורים" באיזור, אני תמיד מגלה מקומות חדשים ומיוחדים באיזור...וזה אף פעם לא נגמר,
אבל נניח לזה...

לשאלתך, הייתי מציע לעלות לאוטרנאצ'אל, לאיזורים מעל אלמורה. טבע מופלא, הרבה טרקים מופלאים באורך של יום, ועד חודש, איזורי עליה לרגל למקדשים מרכזיים מאוד על ה"מפה הדתית" של הודו, ועוד, ועוד , ועוד...

נסיעה טובה

באבאג'י
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. השיבה (לצפון) הודו...איזור קטן ... תגובה ל - 2 02/05/2008 13:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shanshu2 לא מחובר shanshu2  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
באבאג'י, האזור שהמלצת סביר מבחינת מזג אויר גם ביולי ואוגוסט?
אני נמצאת באותה התלבטות האם לסוע שוב לצפון הודו. בקיץ שעבר הייתי בדלהי, לאדאק, מנאלי, אמריצר, דהרמסלה, פרווטי(קלגה). לא הגעתי לספיטי וקינור, לעמק צ'מבה ולרישיקש (חם מדי?).
באילו עוד מקומות שמתאימים לעונה אני יכולה לבקר ועדיין לא להרגיש שאני חוזרת על אותו המסלול?
תודה וסופ"ש נעים:)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. השיבה (לצפון) הודו...איזור קטן ... - מזג אוויר תגובה ל - 3 02/05/2008 14:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Babaji  משתמש לא מוכר
שבת נעימה,

האיזור הזה טוב לטיול ביולי-אוגוסט בערך כמו שאר האיזורים בצפון הודו,(למעט איזור דהולאדר - דראמסלה שם הרכס עוצר את העננים וגורם לגשמים כבדים מעיקים על המטייל "הנתקע על המרפסת" לעיתים במשך ימים רבים, וגם זה נחמד לעיתים..).
אבל בשאר האיזורים, ישנם גשמים יומיים, בדרך כלל בשעות אחר הצהריים, אך לרוב ישנם גם כמה שעות שמש טובות.

לא קר !!, גם כשגשום, נעים מאוד, אבל כן יתכנו לעיתים ימים גשומים מאוד, ויתכנו גם ימים רצופים עם שמש מאוד נעימה, אבל בהחלט אפשר לטייל באיזור טבע מופלא....

נסיעה טובה
באבאג'י
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. השיבה (לצפון) הודו...איזור קטן ... תגובה ל - 3 03/05/2008 11:37 לתגובה קודמת
  elirod לא מחובר elirod  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
אני מעונין לצאת ביוני לאיזור סרינגר ולה האם משהוא ממכם טייל לאחרונה באיזור זה לגבי סרינגר מה מצב הרגשת הביטחון באיזור?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלות דחופות על הונג קונג
להודעה הבאה:אינפורמציה לגבי טיול לסרינגר- קשמיר

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף