כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לה שאטו- נראה מצויין למה כאלו ביקורות שליליות? 28/04/2008 08:33 לתגובה הבאה
r.s  משתמש לא מוכר
קיבלתי הצעה מצויינת, נראה מצויין, אבל ביקורות מאד מעורבות.מה האמת? מי משווק? אנחנו עם 3 ילדים כששניים כבר במחיר מבוגר. יש הצעות שלא ישחטו אותנו? כל הצעות המחירים מדברות תמיד על ילדים קטנים.
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לה שאטו- נראה מצויין למה כאלו ביקורות שליליות? תגובה ל - 1 28/04/2008 20:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  טלוש לא מחובר טלוש - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1027 הודעות עד כה
לגבי שאטו לה רסטיז' הוא שווק בקיץ על ידי אשת טורס לא ראיתי אותו בפרסומים שלהם עכשיו.
הביקורות בקיץ דברו על כך שהמלון לא היה מוכן דיו לקליטת הקהל בעיקר דיברו על בעיות יזוג. עם זאת באתר של אשת טורס יש גם דעות חיוביות עליהם.
לגבי שאלתה ילדים שעברו את הגיל, אמנם אני בעד סגירת דילים באינטרנט 0חסכוני) אבל במקרה שלכם ממליצה להתקשר לסוכנויות הנסיעות ולבקש שיבדקו לכם. יש קלאבים שמחשיבים ילד עד גיל 16,
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לה שאטו- נראה מצויין למה כאלו ביקורות שליליות? תגובה ל - 2 28/04/2008 21:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
r.s  משתמש לא מוכר
תודה.
קיבלתי הצעה מחברת "נופש ישיר". האם ידוע אילו קלאבים מתייחסים לילד עד גיל 16? האם יש טעם לחכות לקיץ? יתכן שהמחירים ירדו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לה שאטו- נראה מצויין למה כאלו ביקורות שליליות? תגובה ל - 3 29/04/2008 14:49 לתגובה קודמת
  yellowking לא מחובר yellowking - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1359 הודעות עד כה
קאיה בלק ולימאק ארכדיה מתייחסים לילדים עד גיל 16.
מבין שני הקלאבים הללו אני הייתי הולך על הלימאק ארכדיה שהוא פשוט מצוין ועם חדרי משפחה מעולים לזוג+ 3 ילדים.
המלון עצמו ממוקם בעיירה בלק כחצי שעה נסיעה משדה התעופה של אנטליה.
המלון עצמו לא הכי חדש וגם לא בין המפוארים בטורקיה אך בהחלט מספיק ויש בו את כל האטרקציות לילדים כולל מספר בריכות גדולות עם מגלשות מים וכ'ו.
האוכל במלון טוב ויש מספר מסעדות אה לה קארט בהזמנה מראש.
אני ראיתי דיל טוב אליו של 7 לילות במחיר של 770$ ביולי לכן אם תמצאו את הקלאב במחיר כזה כדי מאוד לסגור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אנטדון דה לוקס
להודעה הבאה:קמר ריזורט