| 1. פרו באוקטובר |
28/04/2008 11:30  |
| LIHU |
 |
|
|
|
שלום,
אני מעוניין לטוס לכ-4 שבועות בחודש אוקטובר לדרום אמריקה. הבנתי ש-4 שבועות זה מתאים לטיול תרמילאים בפרו (כולל טרקים וכו'). האם חודש אוקטובר (מהראשון לחודש) זה זמן טוב לפרו? או שעדיף לטייל באזור אחר בדרום אמריקה?
תודה,
|
|
|
|
| 2. מה זה וכו'? תגובה ל - 1 |
01/05/2008 22:40  |
| |
חתול-רובוט |
910 הודעות עד כה |
|
|
|
אוקטובר הוא חודש לא רע. אם יש לך מזל, הוא יכול להיות חודש מצויין. הפעם הראשונה שלי בפרו התחילה בראשון באוקטובר, ובדרך-כלל לא היו בעיות מיוחדות לטייל שם, אבל היו כמה ימים גשומים מאוד. כשזה קורה באמצע טרק זה לא נעים, אבל ממש לא נורא. במקרה הגרוע ביותר, מאריכים אותו ביום.
לטעמי, אין פרק זמן ש'מתאים' לטייל בו במדינה המופלאה הזו. אחרי שלושה ביקורים אני מרגיש שגיליתי רק את אפס קצה, עם כל-כך הרבה מקומות שעוד יש לי לראות [הצפון, המרכז, האמאזונאס], וגם את המקומות בהם ביקרתי עוד לא מיציתי כלל. אבל ארבעה שבועות זה זמן טוב לטעימה מהמדינה. אל תנסה להספיק הכול, התמקד בשניים או שלושה איזורים [למשל קוסקו, טיטיקאקה ו-וואראס, או קוסקו, לימה וארקיפה], אל תגזים עם הטרקים [הם מדהימים, אבל כך גם הוכו'], קח טיסת פנים אם צריך [אבל עדיף שלא, משיקולי מחיר וסביבה], ואל תעדיף לטייל באיזור אחר בדרום אמריקה, כי אם רק מדינה אחת, ורק לחודש, אז ללא ספק פרו.
|
|
|
|