כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לינה משפחתית במלונות / מוטלים? 28/04/2008 14:24 לתגובה הבאה
  droritz לא מחובר droritz  משתמש מתחיל 37 הודעות עד כה
לפי מטיב ידיעתי רשתות המוטלים בארה"ב מאפשרות לשכור חדרים ובהם 2 מיטות queen size לשימוש משפחתי - כביכול זוג הורים + ילדיהם במיטות הקיימות בחדר.
אנו משפחה עם 3 ילדים (12,10,6) - האם ניתן לשכור חדר שכזה? שכן נתקלתי באתרים השונים באפשרות להזמין עד 4 נפשות לחדר. האם בכל זאת להזמין חדר ואח"כ להסתדר במיטות הקיימות או לבקש מיטה נוספת, ואולי אין ברירה אלא להזמין 2 חדרים?
מהו נסיונכם?

תודה

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לינה משפחתית במלונות / מוטלים? תגובה ל - 1 28/04/2008 14:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיגלית סיגלית לא מחובר סיגלית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 6633 הודעות עד כה
הסוגיה הזו כבר נידונה בפורום פעמים רבות.
אכן, החדרים הסטנדרטיים בארה"ב הם בעלי שתי מיטות זוגיות (קווין או דאבל) או מיטה אחת גדולה (קינג).
מרבית המלונות מאפשרים חמישה אנשים בחדר אחד ע"י תוספת תשלום של מיטה נוספת. זה נפוץ ומקובל. בדרך כלל התוספת היא של 10-15 דולר ללילה. גם כאשר לא ניתן לבצע את ההזמנה באינטרנט לחדר עם מיטה נוספת, אפשר לבצע את ההזמנה טלפונית דרך אתר רשת המלונות או המוטלים, או ישירות דרך המלון עצמו.
יש מלונות שמטעמי בטיחות (אין אישור מכבי אש) לא מאפשרים הכנסת חמישי לחדר בשום אופן. אני לא הייתי מתעקשת על מלונות אלה ומכניסה ילד נוסף ללא ידיעה (למרות שרבים עושים זאת).
בכל מקרה, טיול שלם ללון חמישה אנשים בחדר אחד צפוף (כאשר מכניסים עוד מיטה ואת כל המזוודות, לא נשאר כ"כ מקום לאנשים), עם שירותים ומקלחת יחידים. אפשר לשלב לינה צפופה כזו פה ושם, אך כאשר גרים במקום מסויים מספר ימים לקחת שני חדרים, או הרבה יותר נוח ופרקטי למשפחות: מלון דירות. מצורפת כתבה בנושא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לינה משפחתית במלונות / מוטלים? תגובה ל - 2 28/04/2008 16:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3093 הודעות עד כה
על כל מיקרה אין דבר כזה" להזמין ל4 ואחר כך נסתדר",לא בארה"ב,לא בסין ולא ביפן
בדיוק היום היה שירשור,שצריך לצלצל ישירות למוטל ולשאול על האפשרות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לינה משפחתית במלונות / מוטלים? תגובה ל - 2 28/04/2008 22:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התגובה - אך שאלה נוספת - האם מלונות הדירות שעליהם המלצת מתאימית לשהות קצרה - נאמר של 2-3-4 לילות ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לינה משפחתית במלונות / מוטלים - אין בעייה בכלל! תגובה ל - 4 29/04/2008 07:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי מחובר סוזי  משתמש פעיל 1060 הודעות עד כה
הי דרורית,

אני מצרפת לך קישור לשרשרור שעוסק ממש בנושא זה, כדאי לך לקרוא.

http://forum.lametayel.com/forum_rview/th-985762/rid-335470

גם אנחנו משפחה עם 3 ילדים, ולשמחתי לא נתקלנו באף בעייה למצוא חדרים ל-5 אנשים (גם ללילה אחד).
אינפורמציה נוספת יש בקישור המצורף.

בהצלחה,
סוזי.

[עודכן ב:29 אפריל 2008 07:22:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לינה משפחתית במלונות / מוטלים - אין בעייה בכלל! תגובה ל - 5 29/04/2008 16:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
וואו
תודה רבה על ההפניה לשרשור מאיר העיניים .

דרורית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. לינה משפחתית במלונות / מוטלים - תגובה ל - 6 29/04/2008 23:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תאיר לא מחובר תאיר  משתמש פעיל 191 הודעות עד כה
הי דרורית
קיבלתי את המיל שלך ואני עונה דרך הפורום למקרה שגם אנשים נוספים ימצאו עיניין בנושא.
לשאלתך לגבי המסלול שלנו- המדובר במה שמכונה כאם בפורום המסלול הקווי. אציינו בקצרה ואם תרצי פרוט אשלח אליך. מציינת לבקשתך מקומות לינה.אדגיש שעדיין לא שהיתי במוטלים אלה והידע מבוסס בעיקר על גלישה , המלצות דרך חברי הפורום, הטריפאדוויזר וקריאה בספרים.
ניו יורק-5 לילות- דירה ברחוב 49 . הזמנה דרך גלי אבני
סאן פרנציסקו- 4 לילות-בואנה ויסטה ברח, לומברד. המלצה דרך הפורום.
טיול מחוץ לס.פ.- לינה בדרך ליוסמיטי
יוסמיטי- יומיים-בסט ווסטרן באוקהורסט. לקחנו 2 חדרים כדי להתאוורר.
כביש מס 1 3 ימים-מעט קשה למצוא מקומות לינה. נעזרתי בטריפאדוויזר ובטיפים מאתר למטייל.
לוס אנג'לס- יומיים. לינה ב-wilshire crest לפי המלצה בפורום. העדפנו לגוון וללון במלון עם אופי יותר אישי בשונה מהמוטלים הסטנדרטיים.
לילה נוסף הדייס אין האנהיים

3 לילות בסאן דייגו- לינה ברשת בסט ווסטרן בלמפלייטר אין שהינו יחסית מרכזי ומתאים למשפחות, הזמנו יחידה מרווחת.
2 לילות בלאס וגאס
סיבוב פארקים 4 לילות כולל ברייס ציון ואנטילופ- אם תרצי אפרט לינה לגבי מקומות אלה
חזרה ללילה נוסף בוגאס ובלילה שלמחרת טסים לישראל.

במוטלים הלינה ב- 2 מיטות קווין ותמורת תוספת מחיר צנועה ניתן להזמין רול אווי בד .
שימי לב שרצוי להזמין ישירות ברשת שאת בוחרת, חשוב לבדוק את מדיניות הביטול, ויש לבחור בתעריף שמאפשר לבטל אם יש בכך צורך. כמו כן כדאי לעשות חברות ולהזמין בהנחת aaa .לטעמי הכי נוח להזמין דרך האינטרנט. בטלפון מבזבזים המון זמן .באינטרנט מאד נח כח ישר את מקבלת קונפירמיישן במייל.
בהצלחה
תאיר

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. לאס וגאס והקניונים תגובה ל - 7 30/04/2008 00:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1308 הודעות עד כה
אשמח אם תפרטי את המלונות בלאס וגאס ובקניונים.

תודה
ריקי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. לאס וגאס והקניונים תגובה ל - 8 30/04/2008 09:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הוינטרים לא מחובר הוינטרים  משתמש פעיל 514 הודעות עד כה
אשמח אחרי שתחזרו ספרו איך היה בסאן פרנסיסקו(העיר והמוטל).
אנחנו הזמנו שם לינה..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. לאס וגאס והקניונים תגובה ל - 9 01/05/2008 00:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לוינטרים שלום
אני יודעת שגם אתם הזמנתם מקום באותו מוטל בסאן פרנציסקו משום שמכם קיבלתי את ההמלצה. נוכל להחליף חוויות כשנחזור אבל לא לפני ,כי נדמה לי שאנחנו נוסעים באותו פרק זמן- החגים- ספטמבר אוקטובר הבאים עלינו לטובה.לא כן?

לריקי שלום
בפארק ציון אנו לנים בספרינגדייל בקווליטי אין.בחרנו יחידה עם נוף כי התמונות משכנעות ביופיין.
בפייג' הזמנו בבסט ווסטרן.היתה המלצה עיו כאן בפורום.
בברייס הזמנו ברוביס איןשנחשב כאן בפורום מעט יקר אבל סך הכל נח והולם לצרכים ובעיקר קרוב.
בלאס וגאס פיצלנו ל- 2 מלונות. לפני סיבוב הפארקים באקסקליבר. שם לא ניתן להזמין ליותר מ 4 בחדר וההזמנה בהתאם. מכל מקום פינקנו את עצמנו שם עם הרבה צ'ופרים.כולל נוף לסטריפ למיצוי החוויה "הוגאסית". כשנחזור נדע אם זה הצדיק את המחיר.
בלילה שלפני הטיסה לקחנו את הסטרטוספר.
מקווה שעזרתי.
לילה טוב
תאיר

[עודכן ב:01 מאי 2008 00:08:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. לאס וגאס והקניונים תגובה ל - 10 01/05/2008 00:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1308 הודעות עד כה
תודה.

הזמנתי עכשו 4 לילות בבאלי'ס, במגדל הצפוני (עם קופון מהאתר ששושי נתנה קישור אליו - תודה שושי). אשמח לשמוע אם משהו יכול להמליץ או להזהיר מיד ראשונה

[עודכן ב:01 מאי 2008 00:34:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. לאס וגאס והקניונים תגובה ל - 10 01/05/2008 11:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הוינטרים לא מחובר הוינטרים  משתמש פעיל 514 הודעות עד כה
הכן הנסיעה שלנו בחגים ספטמבר\אוקטובר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. תאיר תגובה ל - 7 01/05/2008 12:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המלון שבחרת בסן דייגו,באמת קראתי המלצות טובות,וגם שמתאים למשפחות,שקלתי גם להזמין אותו,רק דבר אחד,הוא באזור el cajon,מאוד מרוחק מכל דבר
אנו רק שני מבוגרים ורוצים לצאת בלילה למסעדות או סתם להסתובב,יכול להיות שעם ילדים,בערב כשחוזרים ביום מלא חוויות,זה רק לאכול משהו ולמיטות
הוא,שוב לפי מה שקראתי בסר גמור,אבל קרוב או מרכזי,לא
אבל כמו שאמרתי קודם,אם אתם יוצאים בבוקר וחוזרים בערב ,לא משנה,מה גם שהוא ליד כביש ראשי
אנחנו כל כך שוברות את הראש על כל דבר,טיסה שלי מתקרבת,28 לחודש
שיצא הכל בסדר ,נבלה בנעימים,ונחזור בשלום Rolling Eyes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. תאיר תגובה ל - 13 01/05/2008 12:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. שושי תגובה ל - 14 01/05/2008 20:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי שושי
המלון שבחרנו הוא היחידי שניתן היה להזמין בו יחידה משפחתית ברשת בסט ווסטרן. הוא נשמע לי מוצלח ובדיוק כמו שתארת, אני לא בטוחה שנצא שוב בערב. אנחנו יכולים לצאת והבת הבכורה שלי מתפקדת כביביסיטר מצויינת, אבל ברור שטיול משפחתי מתנהל ברוח אחרת מטיול זוגי. אני מניחה שפה ושם נצא בערב , אבל בדרך כלל לא ולכן המרחק מהמרכז מרתיע אותי. מכל מקום המון תודה ונמשיך לעדכן ולהתעדכן.
לכולם ולשושי
מצטרפת לשאלה שנשאלה לגבי הבאליס בוגאס ואם אפשר הייתי שמחה לקבל את הקישור לקופון. זה כל כך מוצלח שאפשר לגמרי בקלות לשנות את ההזמנה אם חושבים שכדאי.
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. שושי תגובה ל - 15 01/05/2008 21:10 לתגובה קודמת
זה לא קופון,זה קישור על מבצעים,ההזמנות ישירות מול המלון

http://www.smartervegas.com/Attractions.aspx
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:1 במאי או כריסטמס?
להודעה הבאה:אלסקה -טיול קיץ!?

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל