|
| 2. לינה משפחתית במלונות / מוטלים? תגובה ל - 1 |
28/04/2008 14:49   |
 |
סיגלית - הנהלת הפורום |
6633 הודעות עד כה |
|
|
הסוגיה הזו כבר נידונה בפורום פעמים רבות.
אכן, החדרים הסטנדרטיים בארה"ב הם בעלי שתי מיטות זוגיות (קווין או דאבל) או מיטה אחת גדולה (קינג).
מרבית המלונות מאפשרים חמישה אנשים בחדר אחד ע"י תוספת תשלום של מיטה נוספת. זה נפוץ ומקובל. בדרך כלל התוספת היא של 10-15 דולר ללילה. גם כאשר לא ניתן לבצע את ההזמנה באינטרנט לחדר עם מיטה נוספת, אפשר לבצע את ההזמנה טלפונית דרך אתר רשת המלונות או המוטלים, או ישירות דרך המלון עצמו.
יש מלונות שמטעמי בטיחות (אין אישור מכבי אש) לא מאפשרים הכנסת חמישי לחדר בשום אופן. אני לא הייתי מתעקשת על מלונות אלה ומכניסה ילד נוסף ללא ידיעה (למרות שרבים עושים זאת).
בכל מקרה, טיול שלם ללון חמישה אנשים בחדר אחד צפוף (כאשר מכניסים עוד מיטה ואת כל המזוודות, לא נשאר כ"כ מקום לאנשים), עם שירותים ומקלחת יחידים. אפשר לשלב לינה צפופה כזו פה ושם, אך כאשר גרים במקום מסויים מספר ימים לקחת שני חדרים, או הרבה יותר נוח ופרקטי למשפחות: מלון דירות. מצורפת כתבה בנושא.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13. תאיר תגובה ל - 7 |
01/05/2008 12:30   |
| |
שושי |
3088 הודעות עד כה |
|
|
המלון שבחרת בסן דייגו,באמת קראתי המלצות טובות,וגם שמתאים למשפחות,שקלתי גם להזמין אותו,רק דבר אחד,הוא באזור el cajon,מאוד מרוחק מכל דבר
אנו רק שני מבוגרים ורוצים לצאת בלילה למסעדות או סתם להסתובב,יכול להיות שעם ילדים,בערב כשחוזרים ביום מלא חוויות,זה רק לאכול משהו ולמיטות
הוא,שוב לפי מה שקראתי בסר גמור,אבל קרוב או מרכזי,לא
אבל כמו שאמרתי קודם,אם אתם יוצאים בבוקר וחוזרים בערב ,לא משנה,מה גם שהוא ליד כביש ראשי
אנחנו כל כך שוברות את הראש על כל דבר,טיסה שלי מתקרבת,28 לחודש
שיצא הכל בסדר ,נבלה בנעימים,ונחזור בשלום
|
|
|
|
| 14. תאיר תגובה ל - 13 |
01/05/2008 12:43   |
| |
שושי |
3088 הודעות עד כה |
|