כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טרבלצ'קס וכרטיס חיוג (מעדיף תשובה ממטרקים) 28/04/2008 15:12 לתגובה הבאה
  masri לא מחובר masri  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
אהלן... אני טס עוד שבועיים ואני לא יודע כמה כסף לקחת איתי (בטרבל צקס) אני מעדיך לקחת את הרוב
השאלה היא כמה כסף בממוצע יוצא להוציא... אני מעדיף תשובה חבוחור שמטייל ומטראק (בד"כ ההוצאות שלהם קצת שונות ממי שועשה בטן גב וסמים כל היום)כי זה מה שאני הולך לעשות לטארק והרבה

עוד שאלה מה זה מחיר טוב לכרטיסי חיוג.. או שיש משהו אחר שהוא עדיף?
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טרבלצ'קס וכרטיס חיוג (מעדיף תשובה ממטרקים) תגובה ל - 1 28/04/2008 17:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אורי לא מחובר אורי  משתמש פעיל 186 הודעות עד כה
נראה לי שאני עונה על הגדרתך, לפחות באופן חלקי, בעיקר בחלק של ההוצאות.
המלצתי לך היא כזו - קח כמה שפחות טברלר צ'קס. משהו מינימלי לבטחון, ולא יותר מזה. וגם אסביר מדוע. העמלות הן אותן עמלות, הכאב ראש גדול יותר עם הצ'קים. מחישוב של 2.75$+0.33% על כל משיכה, יוצא 3$ על משיכה של כל 300$. מעמלה של 1% על כל צ'ק של 100$, יוצא 3 דולר על החלפה של 300$. וכמובן שהרבה יותר פשוט, נוח, זמין, וכו' להשחיל חתיכת פלסטיק לתוך חריץ בקיר ולקבל כסף, מאשר למצוא חלפן/בנק, להגיע בשעות הפתיחה, לחכות בתור, וכו'.
כספומטים הרבה יותר נפוצים, זמינים 24 שעות, ללא תור (בד"כ) וללא בירוקרטיה בדרך. מנסיון (מרשה לעצי לומר נסיון רב), קח כמה שפחות. אני לקחתי 500$, טיילתי שנה וחצי, ובמאמץ רב החלפתי את כל הסכום. פשוט היה הרבה יותר נוח באשראי. כמובן שמומלץ לקחת מספר מאות מצומצם של צ'קים למקרה והאשראי נגנב.

לגבי השיחות לארץ, זה אמנם עניין של העדפה אישית, אך אם אתה מעוניין בזול ביותר, ללא כל תחרות - סקייפ. במחיר של 8 אגורות לדקת שיחה, באמת שאין תחרות. האינטרנט זמין בכל מקום, ואיתו הסקייפ.
כאחד שהסתמך על סקייפ בלבד כאמצעי תקשורת הבייתה, ממליץ בחום.

אם יש עוד שאלות, אשמח לעזור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מצטרף בחום להמלצה 500$ בטרוולים וסקייפ תגובה ל - 2 28/04/2008 22:26 לתגובה קודמת
  31zohar לא מחובר 31zohar  משתמש פעיל 369 הודעות עד כה
בנוסף תעשה כגיבוי כרטיס חיוג למקרה ויהיה משהו דחוף ותמצא רק טלפון ציבורי. תתקשר לברר מבצעים כי כל הזמן זה משנה. 012 013 ו - 014 בסה"כ שלוש חברות ולא יותר מ 10 דקות שיחה. תברר טוב שההצעה שהם נותנים לך זה על שיחות משם לכאן ולא מכאן לשם כי לדעתי החברה בחברות הללו עובדים שעות רבות או פשוט לא מי יודע מה מקשיבים לך ולא אחת קורה שאם תתקשר לנציג ואח"כ לנציג אחר באותה חברה תקבל הצעה שונה. אני פשוט מקליט את השיחה איתם - אבל זה רק אני
דרך אגב, בבאונוס איירס יש כרטיסי חיוג לישראל (כמו ארצינו שמוכרים בקיוסקים) שהם הרבה יותר זולים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:פרו - בוליביה בחודש
להודעה הבאה:טיול סטודנטים

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף