| 1. מי מכיר מוטל טוב בסאן פרנסיסקו בנמל התעופה? |
28/04/2008 15:26  |
|
|
שלום לכולם,
אנחנו נוחתים בסאן פרנסיסקו ב30/7 בשעה 22:45, חשבנו שהכי טוב לקחת לילה אחד במוטל בנמל התעופה.
המלצות?
(קיבלתי המלצה למוטל טוב ללילה השני ברחוב לומברד- מדודו), אבל לא הייתי רוצה לנסוע בחצות בעיר שאיננו מכירים (למרות הג'י פי אס)
מג
|
|
|
|
| 2. מי מכיר מוטל טוב בסאן פרנסיסקו בנמל התעופה? תגובה ל - 1 |
28/04/2008 17:55   |
| |
דודו מרמת גן |
3955 הודעות עד כה |
|
|
מג
קבלי המלצה נוספת ממני.
אל תעשו את זה.
עדיף להגיע למלון בלילה על אף הכאילו "קושי".
שכרכם ייצא בהפסדכם, מסיבה מאוד פשוטה.
אתם תפרקו את המזוודות פעם ראשונה בלילה, אחר כך - תארזו הכל בבוקר, תעמיסו תצאו לכיוון המלון , הצ'ק אין בכל מקרה לא יהיה על הבוקר ותיאלצו להשאיר את המזוודות בחדר מזוודות, תגיעו בצהריים או אחר הצהריים לחדר.....
אם תגיעו למלון ישירות משדה התעופה - תפרקו מזוודות פעם ראשונה ואחרונה (קצר ופשוט כמו המשפט הזה ) ותהיו חופשיים כל היום שלמחרת ללא טירטורים מיותרים.
לדעתי, אם אתם לא יוצאים מיידית אל מחוץ לעיר, בכלל עדיף לקחת מונית משדה התעופה ולקחת את הרכב השכור רק ביום היציאה אל מחוץ לעיר או ערב קודם. בעיר, הרכב ממש מיותר.
|
|
|
|
| 3. מי מכיר מוטל טוב בסאן פרנסיסקו בנמל התעופה? תגובה ל - 2 |
28/04/2008 18:37   |
| |
שושי |
2752 הודעות עד כה |
|
|
דודו,תודה שעשית את העבודה בשבלי
מאוד מחבבת את מג,וחושבת בדיוק כמוך,אבל לא רציתי להיות נודניקית אליה
מג:יש לנו אותה בעיה בלוס אנג'לס,מגיעים בלילה,למחרת ניהיה כל היום באוניברסל,אז רק יום אחר כך לוקחים את הרכב,אני היתי צריכה להשכיר בהרץ,ומקבלת אותו במלון ליד ,אבל בסן פרנסיסקו גם לאלמו יש בתוך העיר,על כל מיקרה קיבלתי מהרץ 10% הנחה על חברות בממסי,כך שגם מבחינת מחיר היה בסדר
|
|
|
|
| 4. מי מכיר מוטל טוב בסאן פרנסיסקו בנמל התעופה? תגובה ל - 2 |
28/04/2008 20:52   |
|
דודו ושושי יקרים,
ובכן לשם כך קיים הפורום, לא?
דודו, קיבלתי את עצתך לגבי בית המלון, אכן לא יהיה ממש נוח לפרוק את המזוודות בשני מלונות, ואם שושי מחזקת את דעתך הרי שאין שאלה בכלל
לגבי השכרת המכונית, לפני שנתיים היינו בסאן פרנסיסקו עם רכב, והיינו בהמון מקומות, למעשה מרבית המקומות המומלצים, ולכולם נסענו ברכב, גם השנה נהייה במספר מקומות כולל "קפיצה" קלה לסוסליטו, ולכן לא נוכל לותר על רכב בעיר.
לשושי- לעולם לא תהיי נודניקית כלפי, אני נהנית מאוד לקרוא את תגובותייך, מתובלות בחוש הומור ובחיוכים רחבים, מלאי נימה אישית ייחודית לך וזה תענוג גדול .
תודה לשניכם
מג
|
|
|
|
| 5. מי מכיר מוטל טוב בסאן פרנסיסקו בנמל התעופה? תגובה ל - 4 |
28/04/2008 22:12   |
| |
שושי |
2752 הודעות עד כה |
|
|
מתוקה שלי אליך
איזה כיף שיש לך בנות,הבנים שלי לעולם לא אמרו לי דברים כאלה
את לא בר אימוץ,נכון?
למה אין כאן סימנים של נשיקות,טוב,בכל זאת,שולחת לך
|
|
|
|
| 6. מי מכיר מוטל טוב בסאן פרנסיסקו בנמל התעופה? תגובה ל - 5 |
28/04/2008 22:35   |
|
שושי יקרה,
כל מילה נכונה, הרגע קראתי את תגובתך ללינה ביוסמיטי ואת לא מאכזבת...אהבתי את הלינה עם הדובונים
נשיקות, מג
|
|
|
|
|