כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מחפש טיול לנשים בלבד עבור אשתי. 28/04/2008 15:43 לתגובה הבאה
  דנט לא מחובר דנט  משתמש בינוני 134 הודעות עד כה
שלום לכם,
אשאל גם בפורומים האחרים וגם פה:אני מנסה כבר הרבה זמן למצוא טיול לנשים בלבד בסגנון של ג'יפים/שטח.שלחתי מיילים לכל החברות ורק אחת ענתה לי,כששלחה לי טופס הרשמה ל"מלכת המדבר"(זו גם אפשרות אבל יקרה מידי-מעל 2000 יורו-קשה מידי ו...ההרשמה לשנה זו כבר הסתיימה...).
אשתי "זרקה" את רצונה לאויר יום אחד וכעת יש לי משימה.
אם מישהו/י מכיר/ה,או שמע/ה-אשמח לשמוע ואודה מאוד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מחפש טיול לנשים בלבד עבור אשתי. תגובה ל - 1 28/04/2008 16:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי מחובר שושי  משתמש פעיל 2721 הודעות עד כה
אני חושבת שפנינה מרקו,גולשת בפורום זה מארגנת טיולי נשים להודו,חפש את השם שלה באחד השירשורים ותכתוב ישירות למייל שלה,חושבת שהיא תוכל לעזור לך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מחפש טיול לנשים בלבד עבור אשתי. תגובה ל - 1 28/04/2008 16:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוני לא מחובר רוני  משתמש פעיל 404 הודעות עד כה
זה מזכיר לי בדיחה על הבעל ששאל את אישתו.
לא מתחשק לך להיות פעם גבר? לא, היא ענתה לו ולך? Laughing Laughing Mad
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מחפש טיול לנשים בלבד עבור אשתי. תגובה ל - 3 28/04/2008 19:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רוני,העניין הוא שאחרי המון שנים שבהן לא עניין אותה נושא חו"ל היא פתאום זרקה משהו בנושא אחרי שראתה תכנית על "מלכת המדבר" ואני קופץ על ההזדמנות בשבילה.רוני,זה לא רעיון טוב לדעתך?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מחפש טיול לנשים בלבד עבור אשתי. תגובה ל - 4 28/04/2008 21:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  maya65 לא מחובר maya65  משתמש בינוני 107 הודעות עד כה
כל הכבוד לך יופי שנשארו עוד כמה גברים שמוכנים לשחרר את נשותיהם מעבדות לחירות ומפרגנים, אני בעד Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. icon6.gif  למאיה תגובה ל - 5 28/04/2008 21:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi לא מחובר avi  משתמש פעיל 14565 הודעות עד כה
Twisted Evil
אני מכיר לא מעט גברים שהיו מוכנים לשחרר את נשותיהם למסעי ם אתגריים ככל הניתן
כמו שאמרו חזלנו
קחו את אשתי לדוגמה
רק קחו אותה ממני Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. למאיה תגובה ל - 6 28/04/2008 21:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן ש איתן ש לא מחובר איתן ש  משתמש פעיל 1791 הודעות עד כה
זה מזכיר לי את הבדיחה, ששואלים מישהו "מה הוא היה לוקח לאי בודד? אז הוא אומר : את אשתי! משאיר אותה וחוזר..
אז באמת...מישהו מוכן לעשות טובה..? Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. למאיה תגובה ל - 7 28/04/2008 22:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  maya65 לא מחובר maya65  משתמש בינוני 107 הודעות עד כה
האמת שאולי גם בעלי שאוהב אותי היה משאיר אותי על אי בודד ואני לא הייתי מתנגדת, מה נועם מהשרדות לא היה על אי בודד?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. עדיף טיול עצמאי -תרמילאי :אתגרי , מרתק וזול יותר תגובה ל - 1 28/04/2008 22:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  hagerty לא מחובר hagerty  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
היי דנט,
אם אשתך חשקה בטיול נשי - אתגרי , היזהר פן תתקע אותה בטיול מאורגן של רווקות וגרושות מזדקנות שרואות את הודו בעיקר דרך שמשת האוטובוס תוך כדי פטפוט ביניהן. אל תעשה לה את זה. טיול נשי עלול להיות שם צופן לטיול מאורגן חד-מיני מעיק, טרחני ויקר . אין בדעתי לקלקל פרנסה לאף אחד ולכן אף לא אציין מסגרת כזו שפגשתי בה בהודו בעודי מטיילת לי טיול אחר - עצמאי ותרמילאי .
גם לו היו משלמים לי - לא הייתי שורדת טיול מוכתב כזה ועוד עם עשרים וויבערס נוספות . חלק גדול מההנאה מהווים ההכנות לפני המסע שכרורות בקריאה באינטרנט, הגילויים העצמיים וההפתעות במהלכו.
אני מניחה שישנן נשים שטיול לא עצמאי כזה מתאים להן.
דווקא משום שבהודו רוב ההתרחשויות במהלך הטיול , ואפילו הטריויאליות מביניהן מייצרות חוויה - הייתי מציעה לאשתך לנסוע עם חברה או שתיים. הן תוכלנה להציב לעצמן אתגרים כאוות נפשן , לנסוע, לטרק, לנוח וכו'- לפי החלטתן ובחירתן. עלות טיול עצמאי כזה זולה בהרבה מטיולי המלכות ותאמין לי - כך אשתך תחזור הביתה מלכה אמיתית עם חוויות משמעותיות .
ובכלל - למה לא טיול זוגי ? זה כבר מסע מאתגר מידי ?
בשונה מקודמיי שהביעו חשד באשר לטוהר כוונותיך ב"דאגה" לאשתך - לי אתה דווקא נראה בעל נחמד אמיתי . אם אכן התרשמותי נכונה - סעו יחד .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מחפש טיול לנשים בלבד עבור אשתי. תגובה ל - 1 29/04/2008 01:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1476 הודעות עד כה
למה טיול לנשים בלבד? אתה לא סומך עליה?
בכל מקרה במקום לשלוח מיילים אפשר פשוט להתקשר,
הסיכוי שיענו הרבה יותר גבוה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מחפש טיול לנשים בלבד עבור אשתי. תגובה ל - 10 29/04/2008 07:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קבלתי בתודה את ההצעות וספגתי בהנאה את הבדיחות והעקיצות...בכיף.
הבסיס לרעיון הוא:אין לנו אפשרות כספית(וגם בעית בייביסיטר)לטיול לשניים,טיול עם עוד חברות לא יצא אל הפועל עקב פדלאותן של המעורבות..
גם טיול מאורגן לא הכי נראה לי מהסיבה שהועלתה כאן בשרשור.
לכן חשבתי על מסגרת של טיול ג'יפים שהלהיב את אשתי לאחר שראתה את התכנית בטלויזיה.
ו....תאמינו לי שכוונתי טובה,מכל הלב...לא מניע של להשאיר על האי ולחזור...
פנינה?יום שלם עובר ואת לא ליד המחשב?שלחתי לך מייל לפרטי.תודה לכולם/ן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. דנט, עניתי לך למייל הפרטי, לא קיבלת? תגובה ל - 11 29/04/2008 07:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פנינה מרקו פנינה מרקו לא מחובר פנינה מרקו  משתמש פעיל 2788 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. רק לא מלכת המדבר- נורא, בעיני, במיוחד אחרי תגובה ל - 11 29/04/2008 08:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ronya לא מחובר ronya  משתמש פעיל 769 הודעות עד כה
שראיתי את משדר הפרסומת בטלויזיה.
לטייל ככה ועוד לשלם על זה אלפי שקלים?
מקבצים 20 נשים, שלא טיילו שנים- אם בכלל- שמקשקשות כל היום ומסמסות בלי הרף- טיול בתנאי הצופים- במקרה הטוב- במחיר של 5 כוכבים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. פנינה ,קבלתי.תודה(שלחת לי כתובתשגויה,אך כעת תיקנתי תגובה ל - 12 29/04/2008 15:57 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:3 חודשים בהודו
להודעה הבאה:יש שני שדות תעופה בינגון?

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום