כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon2.gif  נוסעת ביום ראשון לתאילנד-עזרה דחוףףףף!!! 28/04/2008 19:39 לתגובה הבאה
  ort789 לא מחובר ort789  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
שלום,
שמי אורטל כבר נעזרתי בפורום הזה כמה פעמים,תודה לכל מי שעזר לי בתכנון הטיול..כל ההודעות וההתכתביות והטיפים עזרו מאוד מאוד...
אז ככה:עשיתי חיסונים וכו' וקיבלתי מרשם לכדורים נגד מלריה -מלרון.
אני הולכת לעשות את הטיול ג'יפים בצפון אצל בחור בשם מרטין מי שמכיר את הטיול של טנא..
האם חובה / ממש ממש מומלץ לקחת את הכדורים האלה?הם פשוט נורא יקרים ואני לא יודעת מה לעשות..כמובן שאני לא רוצה לקחת הימור על החיים שלי,אבל אשמח אם מי שמבין יוכל באמת לייעץ לי מניסיון...
תודה רבה,
אורטל. Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נוסעת ביום ראשון לתאילנד-עזרה דחוףףףף!!! תגובה ל - 1 28/04/2008 19:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן ש איתן ש לא מחובר איתן ש  משתמש פעיל 1714 הודעות עד כה
מי שמבין זה רופאים. יש פורום בריאות תפני לשם לקבלת יעוץ.
עכשיו בקשר למי שמבין.. בבריאות לא משחקים. את רוצה להמר,תהמרי..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נוסעת ביום ראשון לתאילנד-עזרה דחוףףףף!!! תגובה ל - 1 28/04/2008 20:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ביקשתי עזרה ממי שהי שם ומוכןלומר לי מה רמת הסיכון בטיול הזה...כמו שאמרתי-הטיול של מרטין בטנא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תקשיבי..... תגובה ל - 3 28/04/2008 21:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  orrg7 לא מחובר orrg7  משתמש בינוני 59 הודעות עד כה
זה לא קשור אם זה בטאנה או לא, פשוט בצפון יש סיכון למלריה וכמו שרשמו לך כאן לפני, החלטה שלך אם לקחת סיכון או לא....בכל מקרה תבררי אולי את מכירה מישהו או מישהי שנסע פעם לתאילנד ויש לו את הכדורים האלו...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. icon6.gif  היי מרטין - בחור זוז ימינה........ תגובה ל - 3 28/04/2008 21:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi לא מחובר avi  משתמש פעיל 14424 הודעות עד כה
Twisted Evil
מי שהוא הזכיר ששאלות כאלה דומות לשאלה האם אפשר להידבק באיידס Embarassed /סיפיליס Shocked / וכו' בקיום יחסי מין Rolling Eyes
פעם אחת
ללא הגנה..... Laughing Laughing Laughing Laughing
מתוך ידע אישי בנושא יתושים
הנהגת קהילת היתושים קובעת תורנות עקיצות באופו מדורג של תיירים מישראל
ולכן יש לך סיכוי סביר להיות במקצה הלא עקוץ ביום א' וביום ב' במקצה הנעקץ.......
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. נוסעת ביום ראשון לתאילנד-עזרה דחוףףףף!!! תגובה ל - 2 28/04/2008 21:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  maya65 לא מחובר maya65  משתמש בינוני 109 הודעות עד כה
שלום שלום Laughing
שאלתי את אותה שאלה בפורום המתאחם וךא קבלתי עדיין תשובה ואני עדיין מחכה Laughing Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. נוסעת ביום ראשון לתאילנד-עזרה דחוףףףף!!! תגובה ל - 6 28/04/2008 22:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מכיר דברים יותר מסוכנים שעוקצים!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. נוסעת ביום ראשון לתאילנד-עזרה דחוףףףף!!! תגובה ל - 7 28/04/2008 22:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יש ספרי נגד יתושים ובכל זאת קחי את הכדורים למרות שאם אינני טועה צריך לקחת פעם בשבוע כדור שבועיים לפני הטיסה, וכן יש דברים שעוקצים מאוד וזה כואב... אבל אל תקחי סיכון שום כסף שבעולם לא יעזור לך, וכנעקצים ולא משנה ממה... זה כואב ולא בטוח שאפשר לחזור אחורנית Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אני רואה שחובה לעשות פרוייט של יתושיי תאילנד ואת תגובה ל - 5 29/04/2008 00:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אבי לוי אבי לוי לא מחובר אבי לוי  משתמש פעיל 1195 הודעות עד כה
ההבדלים בהיניהם של הצפון מרכז ודרום וכמובן חובה כמה תמונות של הסוגים והגדלים בכול אזור. Laughing

אני מקווה שעד ינואר 2009 הכול יהיה מוכן Razz
P4040381 (Medium).JPG P4090081 (Medium).JPG
P4040381 (Medium).JPG(גודל:12.56KB)P4090081 (Medium).JPG(גודל:15.92KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. נוסעת ביום ראשון לתאילנד-עזרה דחוףףףף!!! תגובה ל - 1 29/04/2008 08:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אביבית 1234 לא מחובר אביבית 1234  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
גם אני באותה בעיה.. טסה לתאילנד ביום חמישי..
אני לא רוצה לקחת את הכדורים לא בכלל הכסף(זה שווה כל שקל המלריה הזאת חח) אלא בגלל שאמרו לי שיש לזה מלא תופעות לוואי..

לפי מה שהבנתי ממשרד הבריאות האזור הכי מסוכן בצפון מבחינת מלריה זה משולש הזהב, אז אם לא לוקחים את הכדורים יש 2 אפשרויות:
1. לקחת סיכון- לא משהו שאני יעשה..
2. לוותר על ביקור במשולש הזהב.. אני בטוחה שיש המון המון מה לראות בתאילנד ובצפון חוץ מזה..

סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. זה לא דחוווףףףף בכלל..... תגובה ל - 1 29/04/2008 08:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  פרגיון לא מחובר פרגיון  משתמש פעיל 233 הודעות עד כה
את יכולה להאמין למה שבא לך,ואת יכולה לא.
את יוצאת מהארץ לאחר מסע הפחדות ושטיפת מוח,ובין היתר עשו לך את מסע ההפחדה בקשר למלריה,

בצבא קוראים לזה כסת''ח,תיקחי כדורים בשביל שלא תקבלי מחלה ואז לא יצטרכו להגיד לך "אמרנו לך",

באזורים שבהם הטיול ג'יפים עובר אין מלריה,נכון,אני יודע שהרופא שהתעיעצת איתו אמר לך שיש,אבל תשאלי אותו מתי פעם אחרונה הוא היה בתאילנד או מתי לאחרונה הוא ראה מידע מעודכן,

צפון תאילנד האזור שבו תהיי הוא יותר גדול מכל ישראל,ואת ב"מסע" הג'יפים של טנא תעברי בחלק קטן מהצפון,חלק קטן,מתויר,ממוסחר,שלפנייך עברו בו אלפי ישראלים ותיירים,
עד כמה שידוע(וידוע)אפחד לא נדבק ממלריה באזורים אלו,כי המלריה לא קיימת באזורים אלו,

נכון,יש סכנת מלריה אי שם בג'ונגלים,בייחוד אחריי עונת הגשמים,(כרגע אנחנו לפני עונת הגשמים)אזורים שלא תהיי בהם,לא את,וספק אם יש שם תיירים.

קחי איתך כדורי מלריה מסוג מלרון(כאלה שלוקחים במידה ונדבקת והולכים איתם לבית חולים)בשביל השקט הנפשי שלך ושל ההורים שלך.

מעבר לזה אם את מעוניינת במידע ספציפי או שאלות על צ'אנג מאי והצפון,בכייף. Rolling Eyes
Picture 338.jpg
Picture 338.jpg(גודל:22.98KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. למה דווקה מלרון? למה לא לאריאם? תגובה ל - 11 29/04/2008 09:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
heretric heretric לא מחובר heretric  משתמש פעיל 1053 הודעות עד כה
לארים זול בהרבה (יש לו גם יותר תופעות לואי). את יכולה לחזור למרפאה בה נתנו לך את המרשם ולשאול לגבי לאריאם. סביר להניח שהרופא יתן לך מרשם חדש.

ללאריאם יש יותר תופעות לואי וכדאי לקחת אותו שבוע מראש ולראות איך הגוף שלך מתמודד איתו.

ערן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. זה לא דחוווףףףף בכלל..... תגובה ל - 11 29/04/2008 09:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לפי מה שהבנתי מלרון זה טיפול מונע כאילו לפני הדבקה, צריך לקחת שבוע לפני ההגעה כל יום, כל יום במקום עם הסיכון למלריה ובמשך שבוע אחרי היציאה מהמקום..

אני החלטתי שאני נוסעת בלי ומאמינה שיהיה בסדר..

שאלה בקשר לפאי..
רוב המידע שקראתי מדגיש את השכרת הקטנוע וטיולים באופן עצמאי, מה עושה אחת כמוני שאין לה רישיון לזה? ואני גם לא יודעת איך נוסעים על זה ככה שלא מומלץ כל העניין של לנסוע בלי רישיון..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. למה דווקה מלרון? למה לא לאריאם? תגובה ל - 12 29/04/2008 09:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לפי המידע שאני קיבלתי ממשרד הבריאות בצםון תאילנד המלריה עמידה ללריאם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. תקשיבי.... תגובה ל - 14 29/04/2008 12:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  orrg7 לא מחובר orrg7  משתמש בינוני 59 הודעות עד כה
תיקני מלרון, לוקחים אותו רק במידה ונדבקים וזהוווו שיהיה בהצלחה וטיול מהנה בלי דאגות! Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. icon6.gif  זה לא דחוווףףףף בכלל..... תגובה ל - 13 29/04/2008 12:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Twisted Evil
אפשר לשכור אופניים ולטייל בכייף באיזור הקרוב וזה באמת בכייף
אפשר לקחת ליד תחנת האוטובוס "מוניטוסטוס"(המוניות בפאי זה טוס טוס)
לשלם לנהג לפי שעה ולטייל על המושב האחורי, אם אינך רוצה לשבת מאחורי גבר יש שם גם נהגת טוסטוס אישה
אבי
סגנו של תת מזכיר משנה
והממונה על נושאי תחבורה
ועדת בנין ערים
פאי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. icon6.gif  זה לא דחוווףףףף בכלל..... תגובה ל - 16 29/04/2008 12:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Twisted Evil
סגן ראש העיר העיר לי שיש גם טיולים מאורגנים בפאי עצמה לכל מיני מקומות קרובים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. icon12.gif  בעניין סגן ראש העיר- מריח כמו שוחד בחירות :) תגובה ל - 17 29/04/2008 12:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ארז1 לא מחובר ארז1  משתמש פעיל 717 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. נוסעת ביום ראשון לתאילנד-עזרה דחוףףףף!!! תגובה ל - 1 29/04/2008 12:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  hagerty לא מחובר hagerty  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
היי אורטל,
אני מאוד מתחברת ללחץ שלך . אמנם אני נסעתי להודו אבל התלבטתי כמוך באשר לנטילת המלרון הזה מתוך חשש מתופעות לוואי חמורות ששמעתי עליהן ממקור ראשון, מבנות שלקחו וסבלו מהזיות וכו' . לפיכך גם אני וגם הבת שלי, איתה נסעתי, קנינו את הכדורים, דחפנו אותם לתרמיל, ולא לפה, ובסוף הטיול הורשנו אותם למטיילים אחרים. חזרנו בשלום. איני ממליצה לך דבר אלא רק מספרת לך את ניסיוני האישי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. בקשר למלריה תגובה ל - 19 29/04/2008 13:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 2463 הודעות עד כה
לא רופא ורחוקה מליהיות,ובכל זאת יודעת דבר אחד או שניים על המחלה

אין כזה דבר לקחת כדורים אחרי שנידבקים,אם קיבלת את המחלה,היא נשארת בגוף לכל החיים,נכון שצריך בכל זאת לקחת אותם,אבל המחלה עצמה נשארת

תמיד מומלץ ביותר להשתמש בתרסיס נגד עקיצות

אנחנו אף פעם לא לקחנו חיסונים,אבל חלילה לא אומרת לאף אחד לא לקחת,גם אי אפשר לבוא לכאן כדי שיגידו לך לא לקחת,למה משהו צריך לקחת אחריאות כזאת?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. זה לא דחוווףףףף בכלל..... תגובה ל - 11 29/04/2008 16:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה לך Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. זה לא דחוווףףףף בכלל..... תגובה ל - 13 29/04/2008 21:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tamirmaz לא מחובר tamirmaz  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
חזרתי לפני חודש מתאילנד..לקחתי איתי מלרון לטיול אחרי הרבה בדיקות מה הכי טוב ולא השתמשתי בסוף, עשיתי את הטיול לצפון של רד בריק..ואף אחד אבל אף אחד לא לקח כדורים נגד מלריה לא מייעץ ולא ממליץ כלום בקשר לכדורים אבל בכל מקרה..תקני ספריי יתושים טוב ותמרחי כל חצי שעה-שעה..זה מאוד עוזר נגד העקיצות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. נוסעת ביום ראשון לתאילנד-עזרה דחוףףףף!!! תגובה ל - 1 29/04/2008 23:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  sunny2006 לא מחובר sunny2006  משתמש פעיל 196 הודעות עד כה
הי אני עשיתי מספר פעמים את טיול הג'יפים בצפון, אף אחד לא לקח את הכדורים וגם אני לא. הבנתי ממטיילים רבים שחס וחלילה אם נעקצים אז לוקחים את הכדורים האלה, משום שאם תמלאי את עצמך בזה הגוף יתרגל ולא יעזור בזמן שנעקצים.

בכל אופן לשיקולך אני אישית לא לקחתי ולא ממליצה להכניס סתם תרופות לגוף, אך שוב לשיקולךךךךךך!

טיול מהנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. נוסעת ביום ראשון לתאילנד-עזרה דחוףףףף!!! תגובה ל - 7 30/04/2008 19:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מעניין מה יותר עוקץ מיתושים? או נחשים שאליהם לא צריך להתקרב...
ואפשר להשתמש נגד יתושים בתרסיס אבל נגד דברים אחרים יש שיטות יעילות מאוד... קראתי באיזה שהוא מרום שהתרסיס בארץ יעילים יותר מאשר בתאילנד הנכון הדבר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. זאת שלפני מטומטמת!! תגובה ל - 23 30/04/2008 19:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אבי כהן לא מחובר אבי כהן  משתמש פעיל 547 הודעות עד כה
חיסון או מניעה זה הדבר הכי חכם לעשות.
זה שאת טיפשה ולא עשית רק מראה כמה שאת חסרת אחריות כלפי עצמך.
אל תתני יותר עצות אחיתופל!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. זאת שלפני מטומטמת!! תגובה ל - 25 30/04/2008 19:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני חוששת שחיסון צריך לקחת רק נגדך היתושים יותר ידידותיים ממך וברפואה חוששתני שמבינה אני יותר ממך ולכן אומר לך שחיסון הוא יעיל אבל בכל זאת התרסיס שאני מביאים איתנו מארץ הקודש הוא מעולה ויעיל בצורה טובה מאוד, חצוף שכמותך Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. מיה. תגובה ל - 26 30/04/2008 20:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
למה את נפגעת? הוא לא התכוון בכלל אלייך.
נא לשתות מים קרים! בפקודה! Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. icon6.gif  מאיה יקירתי תגובה ל - 26 30/04/2008 20:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Twisted Evil
מרוב מבינות ברפואה איבדת את הצפון....
וכדאי שתבצעי חיפוש בנושא בפורום , לפי השם XPERT ותקראי עד כמה חסר יעילות התרסיס הישראלי ואיזה תרסיס מומלץ

כבר המון נכתב על חוסר האחריות של כל מיני יועצים חסרי הכשרה ידע נסיון ןמידע עדכני.
תקני אותי אם אני טועה אבל את אינך רופאה ואינך רופאה שמתמחה ברפואת מטיילים!!!
כי רופאה לא היתה נותנת עיצה חסרת ביסוס ואלריות וחצופה כמו שאת נתת.
ונורא חבל על חיים ובריאות של אנשים שאת ושכמוך מיעצים להם ללא ידע
מלריה היא מחלה חשוכת מרפא!!!!

סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. מאיה יקירתי תגובה ל - 28 30/04/2008 20:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא נתתי שום עיצה אבל עיצה לי אליך רד מהעץ שעלית עליו אני לא מיעצת אבל אומר לך דבר אחד כל אדם אחראי לגופו ולפני שאתה מתפץ כמו שאתה כנראה נהנה לעשות קח רסקיו כמו נהגי "אגד" ותרגע יש צורה לדבר עם אנשים וכן יש תרסיסים מעולים מישראל לתאילנד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. לאבי-ולכל החכמים בלילה תגובה ל - 29 30/04/2008 22:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קודם כל-יש צורות דיבור,בייחוד כאן שאנחנו לא מכירים אחד את השני ובסה"כ מתכתבים בשביל הכייף,בשביל עצות,בשביל לחלוק וכו'....אין לך משו חכם לכתוב?אל תגיב!
כמובן שאני לא עכשיו רואה בכולם כאן רופאים מוסמכים...רחוק מזה..
שאלתי את זה כי בא לי לדעת!לא עניינך מה עשיתי או אם אני טיפשה או חכמה.וכמובן שאני אעשה מה שאני רוצה בסופו של דבר..
תודה לכל מי שענה.. Very Happy \
נ.ב
אם היית קוא את השאלה,היית מבין שהתחסנתי ולקחתי תרופות..שאלתי ספציפית על המלרון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. icon6.gif  לאורטי תגובה ל - 30 01/05/2008 11:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Twisted Evil
אני לא רוצה להמשיך בסגנון שלך ושל מאיה, אבל אם היית ביעוץ רפואי, וקיבלת חיסונים,אז כל הכבוד לך ואת זה קראתי כבר בהודעתך הראשונה.
לכן היה הרמז שלי לגבי אפשרות הדבקה באיידס מקיום יחסים פעם אחת!!!!
ונאמר לך ע"י גורם מוסמך - רופא שיש לקחת מלרון/לריאם/דוקסילין נגד מלריה בהתאם לאיזור שבו את מטיילת
וזה ע"י רופא מטיילים שמעודכן היכן יש ומה היא התרופה שמשפיעה בצורה המיטבית
תני לי הסבר אחד משכנע מדוע את שואלת אח"כ על כך
חבורה של אנשים לא מקצועניים
שבמקרה הטוב הם חובבניים בנושא
ולפי התגובות חלקם סתם הרפתקנים ויועצי רע
ומצפה לתשובות רציניות
אני לא לקחתי סיכון
למרות כל מה שקראתי בכל מקום על חכמי הדור וגדולי האומה שהיתושים עוברים לדום ולא עוקצים אותם(זה דרך אגב - עוקצות)
לקחתי את כל הכדורים
לי וליתושים שלום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. avi תגובה ל - 28 01/05/2008 15:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 2463 הודעות עד כה
שלחת אותם לאקספרט,אם אתה זוכר,הוא אמר יותר מפעם שלא הוא,לא אישתו ולא הבן לא מקבלים חיסונים,רק משתמשים בספריי המפורסם
ועוד בקמבודיה,חבל על הזמן!!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. icon6.gif  avi תגובה ל - 32 01/05/2008 19:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Twisted Evil
הפניתי אותה לאקספרט שתחפש את ההמלצה שלו על הספריי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
34. לאביייייייי תגובה ל - 31 01/05/2008 20:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  sunny2006 לא מחובר sunny2006  משתמש פעיל 196 הודעות עד כה
מקווה שנרגעת???
מה קרה? מה זו ההתפרצות הגעשית הזו על כולם? לא נראה לי שאנחנו בפורום רפואי וברור שאנחנו לא אצל הדוקטור כרגע, אבל אנשים יכולים להביע את דעתם בכל נושא מתוך נסיונם גם אם הם רק חובבנים . למה התוקפנות?
הרי אתה יודע שזה בה ממקום של לעזור ולא ממקום רע כפי שכתבת וחוץ מזה כל אחד יעשה את השיקולים שלו.
אני ממליצה לשמור על קור רוח ולשמור על אווירה נעימה בכדי שאנשים יוכלו לשאול ולהגיב מבלי לחשוש מתגובות תוקפניות.

שיהיה לך ערב טוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
35. לכל הכועסים... תגובה ל - 34 03/05/2008 08:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הבנו את המסר ואנחנו לא רופאים אבל בני אדם, וכל אדם צריך לקבל כבוד ולא משנה אם הוא ראש ממשלה או מנקה רחובות כי בכל מקרה אנחנו לא יכולים לחיות בלי זה ובלי זה, לכן אנו נמצאים פה כדי להנות ולגרום לאחרים הנאה ולכן בואו נמשיך לשאוב ידע ומידע מחברנו לפורום, כמו מרטין שנותן מידע מדוייק ואיכותי, איתן .ש שתמיד מוכן לעזור ואפשר לסמוך על תשובה נעימה וחיוך ועל עוד אנשים מקסימים שנפלא לקרוא את המידע שלהם, אנשים, אם לא טועים לא לומדים.
שבת נעימה לכולם Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
36. אני רואה שחובה לעשות פרוייט של יתושיי תאילנד ואת תגובה ל - 9 03/05/2008 08:36 לתגובה קודמת
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1354 הודעות עד כה
אם יש משהו שבו לאוס מובילה על תאילנד זה בכמות
וגודל היתושים.
ממליץ לדגום את אלה שבויינטיין על גדות המקונג.
זכיתי השנה לראות את המקונג מ 4 מדינות, מהחמישית,
ויאטנאם אראה אותו עוד חודש ואני אומר, אין כמו
החבר'ה מווינטיין בטיפוח יתושים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חודשיים בהודו - התייעצות לגבי מסלול
להודעה הבאה:טוב זהו תודה לכולם

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה