| 1. התארגנות לקראת יום העצמאות האמריקאי. |
28/04/2008 23:56  |
| |
ערבה |
471 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לחברי הפורום!
השנה יום העצמאות האמריקאי יוצא ביום ו'. המשמעות היא סוף שבוע ארוווווווווך. אני יוצאת מנקודת הנחה, שזאת הזדמנות פז לידידנו האמרקאים לצאת בהמוניהם, לחופשה ארוכה. לכן אני מעוניינת להערך בהתאם, ולהזמין כבר עכשיו מקומות בקמפים.
רציתי לדעת, מה נהוג שם, אצל ידידנו האמריקאים: לאילו לילות אני צריכה לדאוג? האם כבר יום לפני (יום ה' 3.7), הם מתחילים את חופשתם (כמו ערב-חג אצלנו)? האם ביום א' הם מתחילים לחזור הבייתה (כלומר ללילה של יום א' אין צורך לדאוג)?
בקיצור, לאיזה מבין הלילות הבאים, כדאי להזמין מקום מראש:
חמישי (3.7), שישי (4.7), שבת (5.7) וראשון (6.7)?
תודה,
ערבה.
|
|
|
|
|
|
| 4. התארגנות לקראת יום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 2 |
29/04/2008 19:29   |
| |
ערבה |
471 הודעות עד כה |
|
|
היי, דודו!
תודה על התשובה הלא מעודדת, שאני מנסה להדחיק.
כנראה שאני צריכה להתחיל להתמודד עם המציאות, ולהוציא את הראש מהחול...
אני מקווה שלא משתמע מתשובתי, חו"ח, שאני מאשימה אותך במשהו...
זה לא אתה, זה הם...
ערבה.
|
|
|
|
|
|
|
|
| 9. התארגנות לקראת יום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 5 |
30/04/2008 06:18   |
|
|
אגב באותו הנושא - שנה שעברה הוריי טיילו באפ-סטייט ניו יורק סביב 4.7 ועזרתי להם בעניין סגירת לינות ונתקלתי בדיוק באותו הסיפור - רוב המלונות לא קיבלו הזמנה לפחות מ-3 לילות!
|
|
|
|
|
| 11. לערבה - קמפים ביום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 1 |
30/04/2008 11:33   |
|
|
שלום ערבה!
ראשית, כדי להרגיע קצת, זה שהרביעי ליולי נופל דווקא ביום שישי זה לא נורא כל כך. הרבה יותר גרוע אם הוא נופל ביום חמישי כי אז באמת מדובר בסופ"ש ארוך במיוחד ורבים עושים גשר, כמו אצלנו...
אבל יותר ברצינות ויותר לעניין ולנושא הקמפגראונד'ס: בשנה שעברה חזרנו בדיוק ברביעי ביולי מקנדה לארה"ב וחיפשנו קמפ. וגם מצאנו - ובלי הזמנה מראש (פרטים בכתבה שבבלוג). אבל אני חייב לציין שהקמפים היו מלאים למדי ולמצוא מקום כפי שמצאנו - זה הימור מסויים. עם זאת, אפשר לפעמים לסמוך על המזל. כזכור - המוטו הוא שעם קרוואן לעולם לא ישנים ברחוב.
אם לא אכפת לכם לחנות ביום העצמאות ב"חנייה יבשה", אפשר לחפש דרך אתר וול-מארט באינטרנט חנות סופר-סנטר גדולה בסביבת המקום בו תהיו ולבנות על חנייה בחניון שלה. בטוח שיהיו לכם הרבה שכנים עם RVשיפעילו הרבה זיקוקים במקום.
אם חייבים קמפגראונד, ולסמוך על המזל לא נראה לכם, אני מציע להשתדל ולהזמין מראש. וכן, קחי בחשבון שבמרבית המקומות יידרשו ממך להתחייב לכל הסופ"ש. גם אם תדברי איתם בטלפון.
דוד
|
|
|
|
| 12. לערבה - קמפים ביום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 11 |
30/04/2008 23:11   |
| |
ערבה |
471 הודעות עד כה |
|
|
שלום, דוד!
אין ספק שיש משהו מעודד בתשובתך, תודה!
למען האמת התחלתי להכין את עצמי נפשית לאפשרות של חניה יבשה.
הבעיה היא שמדובר בשלושה לילות. אני/אנחנו יכולים "לספוג" חניה יבשה לילה אחד, ובדוחק רב שני לילות - ומה עם השלישי?!
אבל אני אופטימית -
לילה אחד - נישן בחניה יבשה ונצפה בזיקוקים הכי יפים!
לילה שני - נמצא קמפ מדהים (הכי יפה בטיול), שיסכים לקחת אותנו ללילה אחד, וגם שם נצפה בזיקוקים הכי יפים!
ולילה שלישי - מה יהיה בלילה השלישי? נגמרו לי הרעיונות! אבל בטוח, שנראה עוד זיקוקים מדהימים...
מבטיחה לעדכן בזמן אמת (כמעט),
ערבה.
|
|
|
|
| 13. לערבה - קמפים ביום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 12 |
01/05/2008 09:22  |
|
|
אין מה להיות מודאגים משלושה לילות, שכן הבעיה היא מכסימום בשני לילות. במוצאי יום ראשון תשיגו מקום בקמפ ללא ספק.
דוד
|
|
|
|