כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התארגנות לקראת יום העצמאות האמריקאי. 28/04/2008 23:56 לתגובה הבאה
  ערבה לא מחובר ערבה  משתמש פעיל 302 הודעות עד כה
שלום לחברי הפורום!

השנה יום העצמאות האמריקאי יוצא ביום ו'. המשמעות היא סוף שבוע ארוווווווווך. אני יוצאת מנקודת הנחה, שזאת הזדמנות פז לידידנו האמרקאים לצאת בהמוניהם, לחופשה ארוכה. לכן אני מעוניינת להערך בהתאם, ולהזמין כבר עכשיו מקומות בקמפים.
רציתי לדעת, מה נהוג שם, אצל ידידנו האמריקאים: לאילו לילות אני צריכה לדאוג? האם כבר יום לפני (יום ה' 3.7), הם מתחילים את חופשתם (כמו ערב-חג אצלנו)? האם ביום א' הם מתחילים לחזור הבייתה (כלומר ללילה של יום א' אין צורך לדאוג)?
בקיצור, לאיזה מבין הלילות הבאים, כדאי להזמין מקום מראש:
חמישי (3.7), שישי (4.7), שבת (5.7) וראשון (6.7)?

תודה,
ערבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התארגנות לקראת יום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 1 29/04/2008 00:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3834 הודעות עד כה
אני הייתי מתארגן על כל הימים שציינת, גם מכיוון שלא נשכח, שבנוסף לזה שזה יום העצמאות, כמונו - גם האמריקאים יוצאים לחופשת קיץ וגם האירופאים, שחלקם מגיעים לארה"ב לטייל, כך שיש לצפות לעומס רציני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התארגנות לקראת יום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 1 29/04/2008 14:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1009 הודעות עד כה
לערבה שלום.
השאלה איפה תהיו ב 4 ביולי ,שנה שעברה היינו לא הרגשנו שינוי מהותי בין הימים.לא היינו בעיר גדולה ויכול להיות ששם זה מורגש יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התארגנות לקראת יום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 2 29/04/2008 19:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי, דודו!

תודה על התשובה הלא מעודדת, שאני מנסה להדחיק.
כנראה שאני צריכה להתחיל להתמודד עם המציאות, ולהוציא את הראש מהחול...

אני מקווה שלא משתמע מתשובתי, חו"ח, שאני מאשימה אותך במשהו... Cool
זה לא אתה, זה הם... Razz

ערבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. התארגנות לקראת יום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 3 29/04/2008 19:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי, אלון!

לא נהיה בעיר גדולה.
ליתר דיוק, ב- 3.7 אנחנו אמורים ללון באזור Ausable Chasm.
ב- 4.7 אנחנו אמורים ללון באיזור הקרוב למפעל "בן אנד ג'ריס".
ב- 5.7 באזור ה- Lost River, וב- 6.7 ב- Ossipee (ניו-המפשייר).

בינתיים, ניסיתי לעשות כמה נסיונות להזמנה אינטרנטית, וגיליתי בעיה נוספת, בכל הנסיונות מחייבים מינימום של 3 לילות...

יש לי תקווה שבהזמנה טלפונית התמונה תהיה שונה.

תודה,
ערבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. התארגנות לקראת יום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 5 29/04/2008 20:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 527 הודעות עד כה
מנסה לעזור. כשהיינו באוסבל צ'אזם ישנו במוטל ב-KEESVILLE
קוראים לו VILLA MOTEL , אין לו אתר אינטרנט . מספר הטלפון שלו 518-8347579 והפקס 518-8347498 . די בסיסי אבל בסדר גמור. יש ברכה ומיזוג אויר. תנסי להזמין אצלם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. התארגנות לקראת יום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 6 29/04/2008 21:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
risrt05, תודה על המידע ועל הרצון לעזור.

אנחנו פשוט בקטע של קמפים לקרוואנים...

אבל אם הייתם מרוצים, אני בטוחה שמשתתפי הפורום האחרים, שהמידע רלוונטי לגביהם, שמחים לדעת על כך.

שוב תודה,
ערבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. התארגנות לקראת יום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 7 29/04/2008 22:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 527 הודעות עד כה
תהנו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. התארגנות לקראת יום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 5 30/04/2008 06:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 1909 הודעות עד כה
אגב באותו הנושא - שנה שעברה הוריי טיילו באפ-סטייט ניו יורק סביב 4.7 ועזרתי להם בעניין סגירת לינות ונתקלתי בדיוק באותו הסיפור - רוב המלונות לא קיבלו הזמנה לפחות מ-3 לילות!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. התארגנות לקראת יום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 1 30/04/2008 11:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1178 הודעות עד כה
אולי לא רלוונטי לגביכם, אבל לפני שנה, הייתי בניו יורק יום לאחר יום העצמאות 4/july.
העיר היתה ריקה !
כולם נסעו לטייל, והשאירו את העיר ריקה. זה היה מדהים !
ללא תור כמעט בTKTS בדרום העיר (בדרכ אין תור רב, אבל ממש לא היו אנשים), הסבוואוי לא היה עמוס... הרחובות...

היה ממש כיף !
ביום שני, הדברים חזרו למסלולם (למעשה בפקקים לתוך העיר ביום ראשון בערב)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. לערבה - קמפים ביום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 1 30/04/2008 11:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
daf daf לא מחובר daf  משתמש פעיל 835 הודעות עד כה
שלום ערבה!

ראשית, כדי להרגיע קצת, זה שהרביעי ליולי נופל דווקא ביום שישי זה לא נורא כל כך. הרבה יותר גרוע אם הוא נופל ביום חמישי כי אז באמת מדובר בסופ"ש ארוך במיוחד ורבים עושים גשר, כמו אצלנו...

אבל יותר ברצינות ויותר לעניין ולנושא הקמפגראונד'ס: בשנה שעברה חזרנו בדיוק ברביעי ביולי מקנדה לארה"ב וחיפשנו קמפ. וגם מצאנו - ובלי הזמנה מראש (פרטים בכתבה שבבלוג). אבל אני חייב לציין שהקמפים היו מלאים למדי ולמצוא מקום כפי שמצאנו - זה הימור מסויים. עם זאת, אפשר לפעמים לסמוך על המזל. כזכור - המוטו הוא שעם קרוואן לעולם לא ישנים ברחוב.

אם לא אכפת לכם לחנות ביום העצמאות ב"חנייה יבשה", אפשר לחפש דרך אתר וול-מארט באינטרנט חנות סופר-סנטר גדולה בסביבת המקום בו תהיו ולבנות על חנייה בחניון שלה. בטוח שיהיו לכם הרבה שכנים עם RVשיפעילו הרבה זיקוקים במקום.

אם חייבים קמפגראונד, ולסמוך על המזל לא נראה לכם, אני מציע להשתדל ולהזמין מראש. וכן, קחי בחשבון שבמרבית המקומות יידרשו ממך להתחייב לכל הסופ"ש. גם אם תדברי איתם בטלפון.

דוד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. לערבה - קמפים ביום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 11 30/04/2008 23:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום, דוד!

אין ספק שיש משהו מעודד בתשובתך, תודה!

למען האמת התחלתי להכין את עצמי נפשית לאפשרות של חניה יבשה.

הבעיה היא שמדובר בשלושה לילות. אני/אנחנו יכולים "לספוג" חניה יבשה לילה אחד, ובדוחק רב שני לילות - ומה עם השלישי?! Crying or Very Sad

אבל אני אופטימית -
לילה אחד - נישן בחניה יבשה ונצפה בזיקוקים הכי יפים!
לילה שני - נמצא קמפ מדהים (הכי יפה בטיול), שיסכים לקחת אותנו ללילה אחד, וגם שם נצפה בזיקוקים הכי יפים!
ולילה שלישי - מה יהיה בלילה השלישי? נגמרו לי הרעיונות! אבל בטוח, שנראה עוד זיקוקים מדהימים... Smile

מבטיחה לעדכן בזמן אמת (כמעט),
ערבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. לערבה - קמפים ביום העצמאות האמריקאי. תגובה ל - 12 01/05/2008 09:22 לתגובה קודמת
daf daf לא מחובר daf  משתמש פעיל 835 הודעות עד כה
אין מה להיות מודאגים משלושה לילות, שכן הבעיה היא מכסימום בשני לילות. במוצאי יום ראשון תשיגו מקום בקמפ ללא ספק.

דוד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שלמה השכרת רכב Thrifty בונקובר - מישהו עם נסיון?
להודעה הבאה:מסלול מיוסמטי ללאס וגאס

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף