כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שלום לכולם אני ממש זקוקה לעצתכם!!! 29/04/2008 11:23 לתגובה הבאה
  yamitea לא מחובר yamitea  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
בעלי ואני נוסעים אי"ה לטיול של חודשיים במערב ומזרח ארה"ב ב10/5 אוטוטו!!! היות וברגע האחרון אושר לבעלי החל"ת לא הספקנו להתעניין ולערוך השוואות מחירים עד עכשיו. תסלחו לי אבל אני קצת מסתבכת טכנית עם הפורום לכן אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בהסבר מעמיק של:

1) איזה ביטוח בריאות חובה עלינו לעשות והמלצה על חברת ביטוח טובה.
2)אנחנו מתכננים לשכור רכב מהארץ איפה הכי זול(מישהו שנסע לא מזמן וערך השוואה)למה צריך לשים לב כששוכרים רכב? איזה סוגי ביטוחים לרכב חובה לעשות? בכלל כל עצה טובה/טיפ יתקבל בברכה ובהערכה רבה.אפשר גם לשלוח לי ישירות לאימייל

יומטוב לכולם ותודה מראש!
ימית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שלום לכולם אני ממש זקוקה לעצתכם!!! תגובה ל - 1 29/04/2008 11:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1306 הודעות עד כה
ביטוח בריאות תעשי בקופת החולים שלך או בהראל, דרך סוכן הביטוח שלך. צריך להתאים את הביטוח למצב הבריאותי שלכם (מחלות קודמות? אשפוזים בחצי השנה האחרונה? תרופות כרוניות?).
בקשר לשכירת רכב, הזמנה בישראל כוללת את כל הביטוחים. תשווי מחירים בין אופרן, אלמו, ממסי (שמצהירה על המחיר הנמוך ביותר, ולפי מה ששמעתי מתאימה עצמה להצעות זולות יותר שקבלת.) ועוד אתרים של חברות השכרה בארץ.

כמו כן חובה לעשות רשיון בינלאומי וכן ממליצה לעשות כרטיס AAA בממסי, שיתן לכם הנחות בבתי מלון ובמקומות נוספים.
נסיעה טובה
ריקי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שלום לכולם אני ממש זקוקה לעצתכם!!! תגובה ל - 1 29/04/2008 13:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הרשו לא מחובר הרשו  משתמש פעיל 238 הודעות עד כה
ברשותך אוסיף מעט על מה שריקי כתבה:
בעניין הרכב - יש הבדלים גדולים מאוד בין סוכנויות ההשכרה השונות, במיוחד כשנקודת האיסוף וההחזרה של הרכב אינן באותה נקודה, וע"כ אין ברירה, עלייך לבצע סקר שוק.
בחפשך, שימי לב לנוחות מקום האיסוף וההחזרה, שעות איסוף והחזרה, ביטוחים ותנאים נלוים כלולים (גיל נהג, נהג נוסף, קבלת טנק מלא ןהחזרת ריק, ביטול השתתפות עצמית, גובה הכיסוי, עלות GPS וכו').
הכדאיות של חברות בAAA צריכה להישקל על ידך ע"פ צרכייך, אם תשתמשי בהנחות המוקנות מהחברות ואם החברות מותנה מבחינתך בעלות (לבעלי כרטיס אשראי מסוג מסויים חינם בשנה ראשונה) האם היא תכוסה. אם עשית, כדאי אכן, מנסיוני האישי, לעשות סקר שוק ולהגיע לממסי עם ההצעה הנמוכה ביותר שקיבלת (בכתב כמובן), הם עומדים בהתחייבותם למחיר הנמוך ביותר.
בעניין ביטוח הבריאות - שימי לב כי יש ביטוח נסיעות גם דרך חלק מכרטיסי האשראי.
אם ישנה בעיית בריאות, את בעצם הולכת אם מי שמוכן לבטח: הביטוחים הפרטיים לא יבטחו אותך בד"כ או שהסייגים שיכניסו יהיו כאלו שיהפכו ללא כדאי, במצב כזה ביטוח דרך קופ"ח היא אלטרנטיבה טובה, אך גם בתנאי שלא היה שינוי ב6 חודשים האחרונים, (אפילו לא שינוי במינון של תרופות!) אחרת גם הם יסייגו או לא יבטחו כלל.
במידה ואין, המצב פשוט יותר ובדיקת הכדאיות תלויה בכיסוי לעומת עלות.
אם אתם מתכוונים לעסוק בספורט אתגרי (סקי, רפטינג וכו') שיקלו הוספת הסעיף הרלוונטי בביטוח.

מקוה שעזרתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שכירת רכב תגובה ל - 1 29/04/2008 15:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי לא מחובר סוזי  משתמש פעיל 1056 הודעות עד כה
הי ימית,

אנחנו שכרנו רכב בשבוע שעבר ליולי-אוגוסט, לאחר סקר שוק שערכתי (בדקתי ב: אלמו, ממסי, Sixt, AVIS ,Budget, הרץ ואופרן).

קיבלתי את המחיר הזול והמשתלם ביותר באלמו.
יש להם היום חבילת זהב הכוללת ביטוחים, עד 4 נהגים וטנק דלק.
אם תחפצי, הטלפון שלהם: 09-8645111.

טיול נעים,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שלום לכולם אני ממש זקוקה לעצתכם!!! תגובה ל - 1 30/04/2008 00:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8040 הודעות עד כה
בדרך כלל בארה"ב אלאמו הכי זולים אבל לא בהכרח ולא בכל מצב.
אין לשאלה שלך תשובה אחידה פרט פשוט לעבור בחברות ההשכרה ולשאול ספציפית על מקום החזרה זה או אחר וכן קנס החזרה במקום אחר למשל שזה מדיניות שונה מחברה לחברה וממקום למקום. מחירים גם משתנים בזמן אז
בקיצור חובה פשוט לעשות סקר שוק. בכל מקרה כדאי להזמין מהארץ.

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שלום לכולם אני ממש זקוקה לעצתכם!!! תגובה ל - 3 30/04/2008 17:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1991 הודעות עד כה
בארצות הברית עלות טיפול בריאותי (מביקור רופא ועד אישפוז) היא אסטרונומית, ולכן אני מעדיף לשעות ביטוח רפואי בקופ"ח כללית על פני הסתמכות על הביטוח שמקבלים עם כרטיס האשראי שיש לו מגבלות חמורות יותר. בנוסף, הביטוח החינמי שניתן על ידי חברות כרטיסי האשראי מוגבל בזמן ולא יכסה נסיעה של חודשיים (אם כי ניתן להאריך אותו בתשלום).

לגבי שכירת רכב, מנסיוני ממס"י (שעובדים בעצם עם אופרן ומשכירים רכב של אלאמו) הם הזולים ביותר ואחריהם אופרן במקרים בהם אין קנס החזרה. קנס ההחזרה של אלאמו גבוה יותר משל חברות אחרות, כך שיתכן ודוקא חברה אחרת תהיה יותר זולה במקרה זה.

לגבי מינוי ממס"י - לטיול ארוך כמו שאתם מתכננים כדאי מאד לעשות מינוי בממס"י או להנפיק כרטיס לאומי קארד ויזה עם מועדון ממס"י. המינוי בממס"י נותן לכם אפשרות להנות משירותי AAA בארה"ב, לרבות:
1. טיפולי דרך מסוימים בחינם או בתשלום מוזל.
2. קבלת מפות וספרי תיור בחינם בסניפי AAA.
3. קבלת יעוץ בסניפי AAA, כולל סיוע בקביעת מסלול הטיול לרבות הזמנת מלונות (בתעריף AAA).
4. אפשרות להנות מתעריפי AAA במלונות התומכים בהם (רוב הרשתות של המלונות וגם מלונות עצמאיים מסוימים). ההנחה היא באיזור 10% מהמחיר הרגיל.
5. אפשרות להנות מהנחות בכניסה לאתרים מסוימים (שנותנים הנחות לחברי AAA).
ככל שהנסיעה ארוכה יותר, המינוי משתלם יותר.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. שלום לכולם אני ממש זקוקה לעצתכם!!! תגובה ל - 6 30/04/2008 23:13 לתגובה קודמת
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8040 הודעות עד כה
הביטוח חינם של חברות האשראי הוא עד 59 יום אבל הוא אכן מוגבל ןלכן אני נוהג להרחיב. האם לדעתך גם ההרחבה פחות טובה ממה שנונות קופות החולים? אני מעריך שלא אבל לא עשיתי השוואה מעמיקה.

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול טיול בפלורידה
להודעה הבאה:לינה בלוס אנג'לס-התייעצות

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף