כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. באזור סולט לייק סיטי 29/04/2008 16:30 לתגובה הבאה
  הרשו לא מחובר הרשו  משתמש פעיל 238 הודעות עד כה
במהלך שיטוטי באינטרנט נתקלתי באתר הנ"ל: http://www.utah.com/byways/
אשמח לשמוע רשמים ממי שהיה באחד מהכבישים הנ"ל:
Nebo Loop Scenic Byway
Logan Canyon National Scenic Byway
Big Cottonwood Canyon Scenic Byway
Little Cottonwood Canyon Scenic Byway
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. באזור סולט לייק סיטי תגובה ל - 1 29/04/2008 18:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2261 הודעות עד כה
בשני הראשונים טרם הייתי ובשני האחרונים נסעתי עשרות פעמים.

הכביש של mount nebo נמצא שעה דרומית לסולט לייק ולדעתי הוא לא יהיה פתוח ביוני (אני לא יודע ספציפית על הכביש הזה, אבל הרבה כבישים נופים שאינם מתוחזקים במהלך החורף נפתחים רק בתחילת יולי, בלי קשר אם השלג כבר הפשיר או לא).

הכבישים של הקוטונווד קניונס פתוחים כל השנה (בעיקר בזכות אתרי הסקי שבחלקם העליון). אלה כבישים נופיים מאד יפים עם הרבה נקודות עצירה וטיולים רגליים בדרך. בקוטנווד הקטן יש את אתר הסקי סנובירד שבקיץ מפעיל רכבל שיעלה אתכם (תמורת סכום צנוע) לפסגה של 3300 מ'. ביוני הזרימה בערוצים של הקניונים האלה תהיה בעיצומה. כביש נופי נוסף שלא ציינת זה הכביש של האמריקן פורק (כביש 92). אלה מקומות מאוד מומלצים בעיני למי שמגיע לאיזור סולט לייק ויש לו יום או יותר פנויים שם. אם זמנכם קצר והמטרה היא להגיע לילוסטון, לא בטוח שהייתי מתעכב.

בלוגאן קניון טרם הייתי, אבל אם יש לכם יום לנסוע מסולט לייק לג'קסון, אני חותם לך שזו הדרך הנכונה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה! תגובה ל - 2 29/04/2008 18:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם הבנתי נכון, מדברייך עולה כי לא שווה להאריך הנסיעה (שהרי פנינו צפונה) וע"כ השאלה הנשארת היא רק לגבי Logan Canyon National Scenic Byway שהבנתי כי אינך מכיר.
מודה מאוד על עזרתך!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תודה! תגובה ל - 3 29/04/2008 23:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2261 הודעות עד כה
הקוטונווד קניונס לא יאריכו לכם את הנסיעה כי הם ממש ליד סולט לייק. אלה גם מקומות יפים בסה"כ, אבל במסגרת מסלול יחסית קצר כמו שלכם כאשר הדגש הוא על ילוסטון, לא יודע אם הייתי מקדיש את החצי יום להתעכב שם.

לגבי שאלתך האחרת על האי אנטילופ - מקום נחמד ואם יש יום עם ראות יפה אז ההרים ממזרח משתקפים באגם וזה מראה יפה. אני חושב שאפשר להספיק את זה בבוקרו של היום. זו תהיה סטיה של שעה וחצי, שעתיים. בקיצור, מקום נחמד אבל לא יותר מזה. בטח לא חובה.
באי אנטילופ
באי אנטילופ(גודל:19.07KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה! תגובה ל - 4 30/04/2008 15:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ההחלטה אם כך תיפול ע"פ שעת היציאה משדה התעופה.
רוב תודות!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. באזור סולט לייק סיטי תגובה ל - 2 30/04/2008 16:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1991 הודעות עד כה
לצערי במפה של ה- AAA לא רושמים את שמות ה- scenic byways הללו, אבל נראה לי שאיתרתי אותם.
לגבי הכביש הנופי ליד הר Nebo, במפה לא רשום כי הוא סגור בחורף, וזאת למרות שהוא כביש צר יחסית (local road).

לגבי כביש 92, אני רוצה לצין כי הנסיעה בכביש עולה כסף למי שאין לו America the beuatiful pass (הפס השנתי לטיול בפארקים הלאומיים) או פס אחר ונגבה על ידי שירות היערות האמריקאני (זה לא גן לאומי).
הנוף בדרך יפה, ואם אתם חוזרים ל- I-15 דרך כביש 189, שימו לב למפלי מים מהצד השני של הכביש. כמו כן, עם כביש 92 תגיעו ל- Timpanogos Caves National Monument בו יש מערת נטיפים. הגישה למערה היא רק בסיור מודרך. ה- catch הוא שיש עליה רגלית של כ- 300 מטר מאיזור המשרדים של הפארק ועד לפתח המערה. העליה לא קלה, ובמיוחד אם עולים בקיץ כשהטמפרטורה בסביבה היא מעל 30 מעלות.

532 - View On Descent From Timpanogos Caves.jpg 534 - Waterfall on Rt 189.jpg
532 - View On Descent From Timpanogos Caves.jpg(גודל:16.21KB)534 - Waterfall on Rt 189.jpg(גודל:19.50KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. באזור סולט לייק סיטי תגובה ל - 6 30/04/2008 18:24 לתגובה קודמת
האמת שממערות נטיפים די שבענו, אא"כ מדובר במערה ממש מיוחדת(???).
מאחר וביום זה אנו מגיעים בטיסה מס"פ ומתכננים לינה בג'קסון, חיפשתי משהו אטרקטיבי קצר בין לבין, 'על הדרך'.
רשמתי לי את הנקודות שציינתם ונחליט במקום ע"פ השעה שנקבל את הרכב בפועל.
תודה רבה על המאמץ לאיתור! אני בהחלט מעריכה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:האם נכונה השמועה?
להודעה הבאה:טיול למערב ארה"ב

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף