| 1. באזור סולט לייק סיטי |
29/04/2008 16:30  |
| |
הרשו |
171 הודעות עד כה |
|
|
במהלך שיטוטי באינטרנט נתקלתי באתר הנ"ל: http://www.utah.com/byways/
אשמח לשמוע רשמים ממי שהיה באחד מהכבישים הנ"ל:
Nebo Loop Scenic Byway
Logan Canyon National Scenic Byway
Big Cottonwood Canyon Scenic Byway
Little Cottonwood Canyon Scenic Byway
|
|
|
|
| 2. באזור סולט לייק סיטי תגובה ל - 1 |
29/04/2008 18:26   |
|
|
בשני הראשונים טרם הייתי ובשני האחרונים נסעתי עשרות פעמים.
הכביש של mount nebo נמצא שעה דרומית לסולט לייק ולדעתי הוא לא יהיה פתוח ביוני (אני לא יודע ספציפית על הכביש הזה, אבל הרבה כבישים נופים שאינם מתוחזקים במהלך החורף נפתחים רק בתחילת יולי, בלי קשר אם השלג כבר הפשיר או לא).
הכבישים של הקוטונווד קניונס פתוחים כל השנה (בעיקר בזכות אתרי הסקי שבחלקם העליון). אלה כבישים נופיים מאד יפים עם הרבה נקודות עצירה וטיולים רגליים בדרך. בקוטנווד הקטן יש את אתר הסקי סנובירד שבקיץ מפעיל רכבל שיעלה אתכם (תמורת סכום צנוע) לפסגה של 3300 מ'. ביוני הזרימה בערוצים של הקניונים האלה תהיה בעיצומה. כביש נופי נוסף שלא ציינת זה הכביש של האמריקן פורק (כביש 92). אלה מקומות מאוד מומלצים בעיני למי שמגיע לאיזור סולט לייק ויש לו יום או יותר פנויים שם. אם זמנכם קצר והמטרה היא להגיע לילוסטון, לא בטוח שהייתי מתעכב.
בלוגאן קניון טרם הייתי, אבל אם יש לכם יום לנסוע מסולט לייק לג'קסון, אני חותם לך שזו הדרך הנכונה.
|
|
|
|
|
| 4. תודה! תגובה ל - 3 |
29/04/2008 23:10   |
|
הקוטונווד קניונס לא יאריכו לכם את הנסיעה כי הם ממש ליד סולט לייק. אלה גם מקומות יפים בסה"כ, אבל במסגרת מסלול יחסית קצר כמו שלכם כאשר הדגש הוא על ילוסטון, לא יודע אם הייתי מקדיש את החצי יום להתעכב שם.
לגבי שאלתך האחרת על האי אנטילופ - מקום נחמד ואם יש יום עם ראות יפה אז ההרים ממזרח משתקפים באגם וזה מראה יפה. אני חושב שאפשר להספיק את זה בבוקרו של היום. זו תהיה סטיה של שעה וחצי, שעתיים. בקיצור, מקום נחמד אבל לא יותר מזה. בטח לא חובה.
 |
| באי אנטילופ(גודל:19.07KB) |
|
|
|
|
|
| 6. באזור סולט לייק סיטי תגובה ל - 2 |
30/04/2008 16:24   |
| |
dhz |
1815 הודעות עד כה |
|
|
לצערי במפה של ה- AAA לא רושמים את שמות ה- scenic byways הללו, אבל נראה לי שאיתרתי אותם.
לגבי הכביש הנופי ליד הר Nebo, במפה לא רשום כי הוא סגור בחורף, וזאת למרות שהוא כביש צר יחסית (local road).
לגבי כביש 92, אני רוצה לצין כי הנסיעה בכביש עולה כסף למי שאין לו America the beuatiful pass (הפס השנתי לטיול בפארקים הלאומיים) או פס אחר ונגבה על ידי שירות היערות האמריקאני (זה לא גן לאומי).
הנוף בדרך יפה, ואם אתם חוזרים ל- I-15 דרך כביש 189, שימו לב למפלי מים מהצד השני של הכביש. כמו כן, עם כביש 92 תגיעו ל- Timpanogos Caves National Monument בו יש מערת נטיפים. הגישה למערה היא רק בסיור מודרך. ה- catch הוא שיש עליה רגלית של כ- 300 מטר מאיזור המשרדים של הפארק ועד לפתח המערה. העליה לא קלה, ובמיוחד אם עולים בקיץ כשהטמפרטורה בסביבה היא מעל 30 מעלות.
 |
 |
| 532 - View On Descent From Timpanogos Caves.jpg(גודל:16.21KB) | 534 - Waterfall on Rt 189.jpg(גודל:19.50KB) |
|
|
|
|
|