כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לינה בלוס אנג'לס-התייעצות 29/04/2008 17:56 לתגובה הבאה
  orlycohen לא מחובר orlycohen  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
שלום לכל המייעצים הנחמדים
1. אנו משפחה זוג+4 ילדים בגילאי 17-4 נוסעים לחודש לארה"ב. ההתלבטות שלנו, אחרי תכנון מסלול ראשוני היא בקשר ללינה באזור לוס אנג'לס- אנו רוצים להיות יומיים בדיסני וחשבנו לקחת מלון באזור זה- אנהיים, ליתרת LA ברצוננו להקדיש עוד 3 ימים- יוניברסל, רודיאו דרייב , הוליווד. בהתחשב במרחקי הנסיעות והפקקים המליצו לי לקחת מלון נוסף באזור צפוני יותר אולם כל 4 ימים לארוז, לפרוק, צ'ק אין, צ'ק אאוט עם 4 ילדים, ביתר מקומות המסלול: ניו-יורק, סאן דיאגו, סאן פרנסיסקו ולכן חשבתי לקחת אולי 5 לילות באזור אנהיים, לחסוך פריקה ואריזה ומעבר אחד ולשלם במחיר הפקקים. - רעיונות, המלצות מנסיונכם כולל המלצות לבתי מלון באזור הנ"ל יתקבלו בשמחה.
2. בין LA ל- SF תיכננתי 43 ימים בדרך- אשמח להמלצות לגבי התכנון בדרך מספר אחד, היכן לישון ובאילו מרחקים מדובר לנהיגה בכל יום.
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לינה בלוס אנג'לס-התייעצות תגובה ל - 1 30/04/2008 06:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2247 הודעות עד כה
אני מניח שאין בכוונתך לבלות 43 ימים לאורך כביש 1 Smile כך שהשאלה הנשאלת היא האם כוונתך ל-3 ימים או 4 ימים.

אם 3 ימים, אז הנה חלוקה מפורטת של דודו מרמת גן:
http://forum.lametayel.com/forum_msg/goto-2622731#msg_num_3
(ובמקרה שלכם יש להפוך את הכיוון).

אם הכוונה ל-4 ימים אז יש עוד הרבה מה לעשות, לפחות באיזור מונטריי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לינה בלוס אנג'לס-התייעצות תגובה ל - 2 30/04/2008 14:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  orlycohen לא מחובר orlycohen  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
אכן אין לצערי, לי אפשרות לבלות באזור 43 יום. בכל מקרה תיכננו 3 לילות בדרך ותודה על המסלול שלצערי אעשה אותו הפוך- אילוצי טיסות וכד'.
מה לגבי שאלתי בנושא הלינה? האם יש עצה? תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לינה בלוס אנג'לס-התייעצות תגובה ל - 3 30/04/2008 17:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 845 הודעות עד כה
לגבי הלינה. אתה לא היחיד שמתלבט באותה שאלה ומדיונים שהיו כאן בפורום הדעות חלוקות. אני באופן אישי, הייתי מעדיפה לישון באותו אזור ולא להחליף ויש רבים שעושים את זה. תכננו יום נוסף תכננו את הימים לפי אזורי הביקור ותבדקו אם עדיף ללון באנהיים או במקום מרכזי יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לינה בלוס אנג'לס-התייעצות תגובה ל - 1 30/04/2008 22:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3955 הודעות עד כה
אורלי
יש לרוב האנשים "טעות אופטית". אנהיים (דיסני) זה לא לוס אנג'לס. זה על יד לוס אנג'לס, או אם תרצי לוס אנג'לס רבתי לצורך העניין.

שאלה.
אם על יד חדרה היתה איזו אטרקציה, ששווה יומיים בילוי, ואחרי שסיימת את הבילוי הזה, ועכשיו יש לך 3 ימים להעביר בתל אביב,
מה היית עושה?

היית נוסעת כל יום מחדרה לתל אביב הלוך וחזור כשבשעות הלחץ עומס התנועה כבד מאוד והדרך היתה לוקחת שעתיים וחצי?

אנהיים צפון לוס אנג'לס - כ 50 ק"מ, פקקים איומים בשעות הלחץ.
לשיקולך.

המלון המועדף עלי ומומלץ בכל פה - Wilshire Crest Inn

http://www.wilshirecrestinn.com/index.html

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לינה בלוס אנג'לס-התייעצות תגובה ל - 3 30/04/2008 22:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2247 הודעות עד כה
אורלי - מה הכוונה ב-3 לילות? האם אתם מתכננים לדרך בין ל"א לס"פ 3 ימים או 4 ימים? אני לא בטוח שאוכל להמליץ על מלונות ספציפיים, אבל קודם צריך להחליט מה התכנית ואיפה לנים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אם חלק מהימים נופלים על שבת-ראשון, תגובה ל - 1 30/04/2008 22:50 לתגובה קודמת
  mabat לא מחובר mabat  משתמש פעיל 1556 הודעות עד כה
אין בעיה להתמקם לכל הלילות באנהיים, ולהכנס ללוס אנג'לס עם תנועה דלילה הרבה יותר מאשר במהלך השבוע. במצב כזה, זה אומר שלכל היותר יום אחד נוסף יהיה לכם בעייתי יותר מבחינת התנועה - ואז שווה ללכת על האופציה של חמישה לילות באנהיים.
אם כל הימים הם ימי עבודה (קרי: שני עד ששי), זה כבר יותר בעייתי. הפקקים כבדים מאד בכל איזור לוס אנג'לס. אפילו דחיית יציאה מאנהיים לסביבות 10-11 לא תעזור לכם בהרבה, כי הפקקים משתרכים על פני מרבית שעות היום, ועדיף, לטעמי, חוסר הנוחות של אריזה מחדש ומעבר למלון נוסף, על פני חוסר הנוחות של עמידה בפקקים לאורך שעות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שלום לכולם אני ממש זקוקה לעצתכם!!!
להודעה הבאה:מחיר כרטיס הטיסה

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף