| 1. לינה בלוס אנג'לס-התייעצות |
29/04/2008 17:56  |
| |
orlycohen |
11 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכל המייעצים הנחמדים
1. אנו משפחה זוג+4 ילדים בגילאי 17-4 נוסעים לחודש לארה"ב. ההתלבטות שלנו, אחרי תכנון מסלול ראשוני היא בקשר ללינה באזור לוס אנג'לס- אנו רוצים להיות יומיים בדיסני וחשבנו לקחת מלון באזור זה- אנהיים, ליתרת LA ברצוננו להקדיש עוד 3 ימים- יוניברסל, רודיאו דרייב , הוליווד. בהתחשב במרחקי הנסיעות והפקקים המליצו לי לקחת מלון נוסף באזור צפוני יותר אולם כל 4 ימים לארוז, לפרוק, צ'ק אין, צ'ק אאוט עם 4 ילדים, ביתר מקומות המסלול: ניו-יורק, סאן דיאגו, סאן פרנסיסקו ולכן חשבתי לקחת אולי 5 לילות באזור אנהיים, לחסוך פריקה ואריזה ומעבר אחד ולשלם במחיר הפקקים. - רעיונות, המלצות מנסיונכם כולל המלצות לבתי מלון באזור הנ"ל יתקבלו בשמחה.
2. בין LA ל- SF תיכננתי 43 ימים בדרך- אשמח להמלצות לגבי התכנון בדרך מספר אחד, היכן לישון ובאילו מרחקים מדובר לנהיגה בכל יום.
תודה
|
|
|
|
| 2. לינה בלוס אנג'לס-התייעצות תגובה ל - 1 |
30/04/2008 06:11   |
|
אני מניח שאין בכוונתך לבלות 43 ימים לאורך כביש 1 כך שהשאלה הנשאלת היא האם כוונתך ל-3 ימים או 4 ימים.
אם 3 ימים, אז הנה חלוקה מפורטת של דודו מרמת גן:
http://forum.lametayel.com/forum_msg/goto-2622731#msg_num_3
(ובמקרה שלכם יש להפוך את הכיוון).
אם הכוונה ל-4 ימים אז יש עוד הרבה מה לעשות, לפחות באיזור מונטריי.
|
|
|
|
|
| 4. לינה בלוס אנג'לס-התייעצות תגובה ל - 3 |
30/04/2008 17:01   |
|
|
לגבי הלינה. אתה לא היחיד שמתלבט באותה שאלה ומדיונים שהיו כאן בפורום הדעות חלוקות. אני באופן אישי, הייתי מעדיפה לישון באותו אזור ולא להחליף ויש רבים שעושים את זה. תכננו יום נוסף תכננו את הימים לפי אזורי הביקור ותבדקו אם עדיף ללון באנהיים או במקום מרכזי יותר.
|
|
|
|
|
| 6. לינה בלוס אנג'לס-התייעצות תגובה ל - 3 |
30/04/2008 22:28   |
|
|
אורלי - מה הכוונה ב-3 לילות? האם אתם מתכננים לדרך בין ל"א לס"פ 3 ימים או 4 ימים? אני לא בטוח שאוכל להמליץ על מלונות ספציפיים, אבל קודם צריך להחליט מה התכנית ואיפה לנים.
|
|
|
|
|