|
|
|
|
|
|
| 7. טיול לקנדה וארה"ב למשפחה +3. תגובה ל - 6 |
03/05/2008 21:34   |
| |
מוני |
6335 הודעות עד כה |
|
|
רון ידידנו
האתר הזה הוא לא "שלכם" כפי שאתה כותב,הוא פשוט עומד לשירות גולשים
שמחליפים דיעות עם שאלות של מטיילים עתידיים שחלקם בשלב מסוים, כשחוזרים מצטרפים לשורות.
לאתר הזה ישנו צוות שאחראי עליו וכתבתי פעם שתפקידם הוא סך הכל לארגן ארכיון מידע ,ולכבות שריפות תרתי משמע.
הנה רון- ממך אני מאוד מבקש לפרט,איך אתה מבצע את החלפת הרכב שלקחת
בטורונטו,והשארת אותו בבפאלו,איזו חברה הסכימה ומה הנזק הנוסף על עלות ההשכרה,ויכול להיות שאפשר יהיה להוסיף באדיבותך עוד טיפ לארכיון הפורום.
ועכשו לענינך:-
ולפני כן לגבי פארקי שעשועים באוקטובר יש לברר מראש מה עדיין פתוח או לפחות בסופי שבוע,אחרי קולומבוס דיי לא נראה לי שיש סיכוי רב לכך.
אז ב-11/10 לוקחים רכב בבאפלו ונוסעים לשמורה של ווטקינס גלן
ועוברים לבקר באיתקה בעיקר בלב הקמפוסים של אוניברסיטת קורנל
12/10 מאחר ובאוקטובר הזרימות לא משהו אפשר לעלות על ה-88 המהיר והנופי מזרחה אל עבר מערת How ,ואפילו מנסה להגיע ללינה ליד לייק ג'ורג'(לא חובה).
13/10 אם מזג האויר בהיר סעו עם ה-28 וב-indian lake עלו צפונה
עם ה-30 ל-Tupper lake וממנה מזרחה לאתנחתת ביקור בעיירה לייק פלאסיד,ביום הזה שהוא הקולומבוס דיי אולי העליה לוויטפייס עם הרכב
עדין אפשרית אל תחמיצו,קודם לכן אפשר שתבקרו בשמורת המפלים המדורגת
שב-high falls gorge. סיכוי רב שהאדירונדאק מבחינת שלכת לא יהיה
במיטבו בתאריך הזה.
14/10 הייתי עובר לצפון וורמונט.
15/10 הייתי נוסע מסוגנן אל הלינהליד האוטלטים של נורת' קונווי בהרים הלבנים צד מזרח.
16/10 יגידו לכם אם העליה להר וואשינגטון אפשרית, הייתי עושה לכן ביום הזה השלמות בהרים הלבנים כולל אפשרות ששמורת ה-flume עדין פתוחה? ומתחיל לרדת למרכז ניו המפשייר.
17/10 מרכז ודרום ורמונט וירידה מבנינגטון על ה-7 לאורך הברקשיירס מערב מסצ'וסטס כולל קידום ללינה כמה שישאר בכוחכם עם ה-90 המהיר
מזרחה.
18/10 בוסטון
19/10 ניופורט רוד איילנד והגעה לאיזור מיסטיק שבחוף קונטיקט.
20/10 אחרי מיסטיק עליה על ה-9 בעמק הנהר קונטיקט ושבירה בכיוון מערב קונטיקט אל ליצ'פילד וממנה סיבוב מסוגנן לנסות לתפוס שלכת ליד אגם בנתם(ראה תמונה מצורפת מה-21/10/07),המפלים הרכים שבפארק
שליד העיירה kent וירידה עם ה-7 ללינה ב-danbury שעל כביש 84
21/10 עם ה-84 מערבה אל עמק ההדסון לנסות לתפוס גם שם את סוף השלכת על כביש 7 האגמים בפארק הרימן (ראה תמונה מצורפת מה-22/10/07
בסופו של יום ניו ג'רזי?
מוני
 |
 |
| אגם בנתם מערב קונטיקט(גודל:24.69KB) | שלכת אחרונה בהרימן סטייט פארק (גודל:25.67KB) |
|
|
|
|
|
|