כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול לקנדה וארה"ב למשפחה +3. 29/04/2008 19:58 לתגובה הבאה
  izr לא מחובר izr  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
שלום,
אני מבקש את עזרתכם לתכנון הטיול.
נחיתה: טורונטו 08:00 בתאריך: 8.10.08.
הגעה לאיזור ניו ג'רזי 20-21 לחודש.
מעוניינים לטייל בטורונטו, מפלי נייגרה וכל האטרקציות באיזור צפון מזרח ארה"ב.
אשמח לקבל תכנון של מסלול, נקודות עניין ואם אפשר פרק אטרקציות לילדים (1 או 2).
אנחנו משפחה עם 3 ילדים בגילאים 19, 16 ו-10.
תאריך ההגעה לניו ג'רזי הוא גמיש...

תודה רבה ויום נעים, רון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מקפיץ. תגובה ל - 1 01/05/2008 20:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מקפיץ את ההודעה.
מקווה שתענו לי בהקדם, רון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול לקנדה וארה"ב למשפחה +3. תגובה ל - 1 01/05/2008 21:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6006 הודעות עד כה
האם חוזרים לטורונטו לצורך הטיסה חזרה? ,ואם לא- האם יש סידור בהשכרת רכב בטורונטו והחזרתו- היכן בארה"ב?
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיול לקנדה וארה"ב למשפחה +3. תגובה ל - 3 03/05/2008 12:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום מוני
לא את הטיול אנו מסיימים בניו ג'רסי (מניו ארק חוזרים בטיסה לטורונטו ולארץ).
אנחנו מחלפים רכב בבפלו (ליד נייגרה)
תודה

[עודכן ב:03 מאי 2008 12:44:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. טיול לקנדה וארה"ב למשפחה +3. תגובה ל - 4 03/05/2008 17:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תרשום בבקשה כמה ימים יוקדשו לטורונטו ,ואם יש עוד ערים גדולות שאתה חשבת לבקר, רשום אילו וכמה ימים.
התחלה בתאריך כזה צריך להביא בחשבון שבנקודות הצפוניות של ניו אינגלנד עלול להיות אחרי הפיק של השלכת ,לעומת זאת ככל שתרדו דרומה בכיוון ניו ג'רסי תהנו עדיין מהצבעים היפים!
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. טיול לקנדה וארה"ב למשפחה +3. תגובה ל - 5 03/05/2008 19:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום מוני ותודה רבה
קודם כל שום דבר עדין לא סגור
חשבתי יומים בטורונטו
יום אחד (כולל הלילה)נייגרה
למחרת בבוקר עוברים לבאפלו ( מחליפים אוטו ) כלומר ב11.10.08 מתחילים את הטיול בארה"ב.
אתרים ומקומות שחשבנו הם : ההרים הלבנים, האם הר וושינגטון אפשרי בתקופה זו(כמובן גם עיר הקניות conway ) שמורות טבע, בוסטון ( כ יום אחד ) לאחר מכן לאורך החוף.
כל המידע שיש לי הוא מהאתר המדהים שלכם.
כל התוכניות ניתנות לשינויים לפי ההמלצות שלך
בתודה מראש
רון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. טיול לקנדה וארה"ב למשפחה +3. תגובה ל - 6 03/05/2008 21:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רון ידידנו
האתר הזה הוא לא "שלכם" כפי שאתה כותב,הוא פשוט עומד לשירות גולשים
שמחליפים דיעות עם שאלות של מטיילים עתידיים שחלקם בשלב מסוים, כשחוזרים מצטרפים לשורות.
לאתר הזה ישנו צוות שאחראי עליו וכתבתי פעם שתפקידם הוא סך הכל לארגן ארכיון מידע ,ולכבות שריפות תרתי משמע.

הנה רון- ממך אני מאוד מבקש לפרט,איך אתה מבצע את החלפת הרכב שלקחת
בטורונטו,והשארת אותו בבפאלו,איזו חברה הסכימה ומה הנזק הנוסף על עלות ההשכרה,ויכול להיות שאפשר יהיה להוסיף באדיבותך עוד טיפ לארכיון הפורום.
ועכשו לענינך:-
ולפני כן לגבי פארקי שעשועים באוקטובר יש לברר מראש מה עדיין פתוח או לפחות בסופי שבוע,אחרי קולומבוס דיי לא נראה לי שיש סיכוי רב לכך.
אז ב-11/10 לוקחים רכב בבאפלו ונוסעים לשמורה של ווטקינס גלן
ועוברים לבקר באיתקה בעיקר בלב הקמפוסים של אוניברסיטת קורנל
12/10 מאחר ובאוקטובר הזרימות לא משהו אפשר לעלות על ה-88 המהיר והנופי מזרחה אל עבר מערת How ,ואפילו מנסה להגיע ללינה ליד לייק ג'ורג'(לא חובה).
13/10 אם מזג האויר בהיר סעו עם ה-28 וב-indian lake עלו צפונה
עם ה-30 ל-Tupper lake וממנה מזרחה לאתנחתת ביקור בעיירה לייק פלאסיד,ביום הזה שהוא הקולומבוס דיי אולי העליה לוויטפייס עם הרכב
עדין אפשרית אל תחמיצו,קודם לכן אפשר שתבקרו בשמורת המפלים המדורגת
שב-high falls gorge. סיכוי רב שהאדירונדאק מבחינת שלכת לא יהיה
במיטבו בתאריך הזה.
14/10 הייתי עובר לצפון וורמונט.
15/10 הייתי נוסע מסוגנן אל הלינהליד האוטלטים של נורת' קונווי בהרים הלבנים צד מזרח.
16/10 יגידו לכם אם העליה להר וואשינגטון אפשרית, הייתי עושה לכן ביום הזה השלמות בהרים הלבנים כולל אפשרות ששמורת ה-flume עדין פתוחה? ומתחיל לרדת למרכז ניו המפשייר.
17/10 מרכז ודרום ורמונט וירידה מבנינגטון על ה-7 לאורך הברקשיירס מערב מסצ'וסטס כולל קידום ללינה כמה שישאר בכוחכם עם ה-90 המהיר
מזרחה.
18/10 בוסטון
19/10 ניופורט רוד איילנד והגעה לאיזור מיסטיק שבחוף קונטיקט.
20/10 אחרי מיסטיק עליה על ה-9 בעמק הנהר קונטיקט ושבירה בכיוון מערב קונטיקט אל ליצ'פילד וממנה סיבוב מסוגנן לנסות לתפוס שלכת ליד אגם בנתם(ראה תמונה מצורפת מה-21/10/07),המפלים הרכים שבפארק
שליד העיירה kent וירידה עם ה-7 ללינה ב-danbury שעל כביש 84
21/10 עם ה-84 מערבה אל עמק ההדסון לנסות לתפוס גם שם את סוף השלכת על כביש 7 האגמים בפארק הרימן (ראה תמונה מצורפת מה-22/10/07
בסופו של יום ניו ג'רזי?
מוני

אגם בנתם מערב קונטיקט שלכת אחרונה בהרימן סטייט פארק
אגם בנתם מערב קונטיקט(גודל:24.69KB)שלכת אחרונה בהרימן סטייט פארק (גודל:25.67KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. טיול לקנדה וארה"ב למשפחה +3. תגובה ל - 7 04/05/2008 09:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום מוני
ושוב תודה
1. בברור ראשוני בחברת אופרן לוקחים רכב של חב' אלמו בטורונטו ומחזירים אותו בשדה תעופה של באפלו, בבאפלו לוקחים רכב של חב' נישונל עד לני ג'רסי הקנס הוא 199 $.
2. את פארק ווטקן גלן וכורניג ביקרנו לפני שלוש שנים עם חלק מהמשפחה ולכן חשבתי שאפשר לוותר.
תודה רון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. טיול לקנדה וארה"ב למשפחה +3. תגובה ל - 8 04/05/2008 11:24 לתגובה קודמת
הי רון
קודם כל תודה על השיתוף בנושא החלפת רכבים!!

לגבי הביקור בעבר שלכם בווטקינס גלן ובקורנינג,לצערי לא יכולתי לנחש,בהחלט שאין צורך לחזור וביחוד לא באוקטובר שהזרימות הן לא זרימות אלא זרזיפים,אבל סך הכל זה יכול לרווח לכם עד שתקחו את הרכב החליפי,כך שאם לא ביקרתם באיתקה אפשר שתגיעו ישירות אליה עם ה-89,ובדרך תעצרו בערוץ של הטקונק (המפל עצמו לא משהו באוקטובר).
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:סוד מדינה ? :-)
להודעה הבאה:עזרה בתכנון מסלול של יומיים מניוארק לניאגרה פולס

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף