כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הצעת מסלול טיול במזרח קנדה 29/04/2008 20:23 לתגובה הבאה
  kahala לא מחובר kahala  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אנו זוג בסביבות גיל ה-50 ומתכננים לצאת לטיול במזרח קנדה ביולי למשך של כ- 10 ימים (לא ממש סגורים סופית על המועד)

מאחר ואין לנו שמץ של מושג על האיזור נשמח לקבל המלצות לטיול.

(לא למוזיאונים) כן לערים, שווקים עיירות מקומות נופש, נוף וטבע,
המלצות ללינה וכדומה.

בתודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הצעת מסלול טיול במזרח קנדה תגובה ל - 1 30/04/2008 08:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6354 הודעות עד כה
שלום
מאחר והגולש הקנדי שביננו -sammie לא מופיע באופן קבוע,אעשה לכם העתקה להצעה(בשפה האנגלית) שנתן בעבר בפורום,יש לי הרגשה שהוא לא יכעס עלי Smile
מאמין שיעזור לכם מאוד ,אפילו מאוד מאוד!

אז הייתי ממליץ משהו כזה:

Day 1
Toronto - Algonquin Provincial Park via Hwy 11 and Hwy 60. It`s a 3-hour drive. Hwy 60 is one of the most scenic drives in Ontario and it runs through Algonquin Park. Take a map and a list of the hikes from the park officer at the park gate and take a few according to your physical conditions. The sunset is the best time to take pictures. You can sleep in the area. If you don`t like camping, lots of lodging choices are available along the highway close to the park.

Day 2.
Algonquin Park to Ottawa via Hwy 60.

Four hours of a very scenic drive. There are many rest areas along the way with lakes and sandy beaches, but probably October is late for swimming.
In Ottawa visit:
Parliament Building (free tours(
Museum of Civilization (across the river, in Gatineau)
Royal Muzeum of Nature - a must, if you have kids or interested in dinosaurs.
Gatineau Park - if you want to take more fall shots.

Day 3
Ottawa

Day 4
Ottawa to Mont-Trembant
The village is heavilly commercialized, but the nature around is still good. If you have the feeling the you still didn`t get enough from the fall colours, visit Parc du Mont Tremblant, 10 minutes drive from the village. It`s one of the best parks in Central Canada.

Day 5
Mont-Tremblant to Ville de Quebec
The remainder of the day stroll up and down the Old City. If you`ve never being to Europe before, this would look like Europe.

Day 6
Quebec, Canyon Ste-Anne.

A great canyoun with a waterfalls half an hour from Quebec. Also you can visit some of the small towns around and take a cruise on St. Lawrence river.

Day 7
Quebec to Montreal

Day 8
Montreal

Day 9
Montreal to Toronto
Stop at 1000 Islands for a 2-hour cruise from Cananoque or Kingston.

Day 10
Niagara Falls.
מוני

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הצעת מסלול טיול במזרח קנדה תגובה ל - 2 01/05/2008 06:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה, ללא ספק עזר לי מאד,

הייתי מאד שמח לו יכולתי לקבל תשובה לשאלות הבאות,

1. הצעת הטיול מדלגת על טורונטו, האם לא כדאי לבקר בה?

2. לתשובה חיובית מה צריך לשנות מההצעה המקורית?

3. מאחר והצעת הטיול הזו היא לאוקטובר האם היית משנה משהו לטיול שיהיה ביולי?

תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הצעת מסלול טיול במזרח קנדה תגובה ל - 3 01/05/2008 11:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6354 הודעות עד כה
קודם כל הצעת הטיול של סמי מביאה בחשבון יציאה מטורונטו אחרי שביקרו בה ,והיא לא חס וחלילה מדלגת עליה.

להזכירך אני מתעניין בנושא המזרח קנדי(אי"ה נהיה שם בספטמבר הקרוב) וכפי שכבר קרה לי בצפון מזרח ארה"ב,תוך כדי לימוד ומחקר מעמיק אני אולי חצוף קצת בכך שאני מעיז להכנס לשירשורים בענין המקומות הללו,אבל אני עושה זאת אך ורק בגלל שאין מספיק גולשים פוטנציאליים שמוכנים לסייע בענין,כך שאני מוסיף שכמובן יש צורך לקחת אותי בע"מ.

ואם אני הייתי צריך לוותר מתוך ארבעת הערים(טורונטו,אוטווה,קוויבק סיטי,ומונטריאול) שבמסלול הפנטסטי של Sammie, הייתי מוותר ובלי להחסיר פעימה על השהות במונטריאול, ואז תתפנה לכם האפשרות להתאושש תוך כדי ביקור בטורונטו אחרי הנחיתה בעיר הזאת.

אין שום בעיה ואין שום צורך לשנות בגלל שהטיול מיועד ליולי ולא לאוקטובר!!
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. הצעת מסלול טיול במזרח קנדה תגובה ל - 4 01/05/2008 15:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ושוב תודה מקרב לב
עכשיו רק נקווה שימצאו לי
כרטיסי טיסה.

חיים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. הצעת מסלול טיול במזרח קנדה תגובה ל - 1 01/05/2008 15:54 לתגובה קודמת
  אגולד לא מחובר אגולד  משתמש פעיל 2060 הודעות עד כה
אתם מוזמנים לפנות אלי למייל ולקבל הצעה למסלול שכולל את נובה סקושיה, פארק פאנדי, קוויבק הנהדרת ומונטריאול (מסכימה עם מוני - אפשר בקלות לוותר עליה)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קשיים בתכנון מסלול מטורונטו לבוסטון
להודעה הבאה:עזרה בתכנון טיול במזרח ארה"ב

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף