כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מה מצב החניה בעיר ניו יורק? 29/04/2008 22:42 לתגובה הבאה
  ל י ב י לא מחובר ל י ב י  משתמש פעיל 389 הודעות עד כה
יכול להיות שתהיה לנו אפשרות להגיע עם רכב מבוסטון לניו יורק.
שאלות: הדירה שלנו ב- 49. האם אפשר להחנות רכב ברחוב ארבעה ימים?
2. האם עדיף להגיע עם הרכב כל יום לחניון שמקרב אותנו ולקחת ממנו סאבוויי למחוז חפצנו ? האם יש כזה?
3.האם מישהו יודע על אפשרות להגיע לעיר ניו יורק מבוסטון בעזרת מעבורת+רכבת? (קונטיקט, לונג איילנד, ניו יורק). מה משך?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מה מצב החניה בעיר ניו יורק? תגובה ל - 1 30/04/2008 10:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ערבה לא מחובר ערבה  משתמש פעיל 471 הודעות עד כה
היי, ל י ב י!

אחד הסיפורים הפיקנטיים שלנו, מטיול שעשינו לפני 19 שנים (איך שהזמן עובר...), הוא שהיינו עם רכב בניו-יורק, והחנייה לרכב בלילה עלתה לנו יותר מהמלון, וזה לא בלשון הגזמה - ממש כך היה! למחרת כבר יצאנו מניו-יורק...

אז נכון שהסיפור הזה עתיק, אבל אם השתנו דברים מאז, קשה לי להאמין שהם השתנו לכיוון החיובי!

אולי מישהו מנוסה יותר יעמיד אותי על טעותי

ערבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מה מצב החניה בעיר ניו יורק? תגובה ל - 1 30/04/2008 10:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דורון1 לא מחובר דורון1  משתמש פעיל 3878 הודעות עד כה
האם ניו יורק זו תחנתכם האחרונה? אם כן, למה שלא תיכנסו לעיר עם הרכב, תעמידו אותו לכמה דקות ליד המלון, תפרקו את המזוודות במלון, אחד יחכה בלובי עם המזוודות, והשני יחזיר את האוטו בסניף הקרוב במרכז העיר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. דורון, זה למה: תגובה ל - 3 30/04/2008 13:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
1. כי אנחנו לא במלון... Sad 2. כי אין לנו מזוודות... Confused
הסבר: בכלל התכוונו להגיע בתחבורה ציבורית (רכבת). אממה, נ-ו-ר-א יקר. הרכב בחינם (של המשפחה). רק אני לא יודעת מה לעשות עם הרכב בתוך העיר (איננו זקוקים לו בתוך העיר). לכן פניתי ליודע דבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. חניה בניו יורק תגובה ל - 1 30/04/2008 14:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 2038 הודעות עד כה
בימים ב-ו החניה במרכז העיר מאד קשה במשך היום ומאד יקרה (גם ברחוב) בשעות העבודה - משהו בסביבות 7 בבוקר עד 7 בערב. באזור רחובות 32 ומטה עד 23 יש מלא רחובות בהם ניתן לחנות חינם בין יום שישי ב 7 בערב ועד יום שני בבוקר. אני לא חושב שיש משהו כזה באזור רח' 49.

באזורים של מנהטן שהם למגורים בלבד (כמו upper west side, upper east side) יש חניה חופשית ברחובות אבל מאד קשה למצוא שם חניה והתחלופה לא גבוהה במיוחד - פשוט אנשים לא מזיזים כל כך את הרכב. עוד דבר טריקי באזורים הנ"ל הם חוקי ניקוי הרחובות - יש ימים שמותר לחנות בצד אחד של הרחוב ויש כאלה שמותר לחנות בצד השני וחובה לפנות צד אחד לצורך ניקוי הרחוב. אם תראו חדשות בערץ של ניו יורק תמיד יגידו לצד התחזית משהו כמו "Alternate side rules are in effect today".

בכל מקרה, קשה מאד למצוא מקום חניה לארבעה ימים שלא יצריך הזזת הרכב או תשלום גבוה מאד. אני ממליץ לא להכנס עם הרכב לניו יורק ל 4 ימים ולחפש אלטרנטיבות אחרות.

אבל, גם כאן יש בעיה - ברוב תחנות הרכבת לא מקובל להשאיר רכבים מעבר ליום אחד ואין בהם השגחה בלילות. זה יכול להיות מסוכן.

ההצעה שלי - אני לא מכיר בכלל את הגישה מקונטיקט אבל יש רכבת מכמה מקומות בקונטיקט ל Great Central ברח' 42. אם אתם לוקחים את המעבורת מ Bridgeport בקונטיקט ל Port Jefferson בלונג איילנד, אתם יכולים להשאיר את הרכב שם ולהכנס העירה ברכבת LIRR.
עוד אופציה (יקרה יותר אבל קרוב לוודאי הבטוחה ביותר לרכב) היא להשאיר את הרכב בחניה לטווח ארוך באחד משדות התעופה באזור.
אפשרות נוספת (והקרובה ביותר שאני יכול לחשוב עליה למנהטן) היא להגיע ל weehawken בניו ג'רזי - העיירה הצמודה לכניסה ל Lincoln Tunnel. יש שם חניונים לטווח ארוך הצמודים למעבורות למנהטן. מהמעבורת יש שאטלים למרכז העיר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מה מצב החניה בעיר ניו יורק? תגובה ל - 1 30/04/2008 15:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אגולד לא מחובר אגולד  משתמש פעיל 2060 הודעות עד כה
אין חניה בניו יורק. אולי, ל 3 מכוניות אחרי 7 בערב - וגם זה בקושי.
לדעתי - שכרכם ייצא בהפסדכם. אל תקחו את הרכב מבוסטון - פשוט תקחו את הרכבת. לא חייבים את האסילה שהיא יותר יקרה - אלא מספיק את הרגילה.
ואם ממש לא בא לכם להוציא את הכסף של הרכבת - תבדקי בחברת פיטר פן - יש להם אוטובוסים מקונטיקט לניו יורק - לדעתי יש גם מבוסטון.

המחיר של חניה בעיר יכול להגיע כמו שכבר אמרו לך פה למחיר של מלון ולמעלה מזה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ליבי תגובה ל - 4 30/04/2008 16:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3093 הודעות עד כה
צריך לברר דבר נוסף,הביטוחים שם שונים,שם לנהג יש ביטוח,לא לרכב,כך שחשוב לשאול איך את עושה ביטוח,או לסדר זאת מראש

אפשרי,זה בטוח,כי זאת לא הפעם הראשונה שאני קוראת שלוקיחם רכב מחברים,רק צריך לברר מה ואיך עושים
גרוע מאימא שלך אני Question

[עודכן ב:30 אפריל 2008 16:09:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. האפשרות הזולה והפשוטה ביותר תגובה ל - 1 30/04/2008 20:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3974 הודעות עד כה
וכנראה גם הצבעונית והמעניינת ביותר.
למען האמת, לא נסעתי בעצמי, אבל קיבלתי המלצות וחוות דעת מצויינות.

15 דולר לכל כיוון לאדם. מה רע?

Fung Wah Bus - Chinatown Bus New York - Boston

http://www.fungwahbus.com/

ואם כבר מדובר על חניה בניו יורק
לקבלת מושג
http://nycgarages.com/
http://www.iconparking.com/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. האפשרות הזולה והפשוטה ביותר תגובה ל - 8 30/04/2008 21:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודו, הצעה מעניינת. מידע מקורי. האם ידוע לך אם הנהגים גם יודעים לנהוג? כלומר, זה בסדר מהבחינה הזאת?
המחיר אטרקטיווי ביותר וההצעה מפתה מאוד.
תודה, הנושא בבדיקה.
דודו, מה משך הנסיעה באוטובוס כזה? לא מצאתי תשובה לשאלה הזו באתר שלהם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. ליבי תגובה ל - 7 30/04/2008 21:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נקודה מעניינת. כלומר, רישיון בינלאומי לא שווה בעצם בסיטואציה כזו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מה מצב החניה בעיר ניו יורק? תגובה ל - 6 30/04/2008 22:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איריס, הרכבת הזולה ביותר 256$ ארבעה איש כיוון אחד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. חניה בניו יורק תגובה ל - 5 30/04/2008 22:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה אופיר. אני בודקת גם אפשרות כזו. נראה לי על פניו מסורבל, מעייף, פרוצדורלי ולא זול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. האפשרות הזולה והפשוטה ביותר תגובה ל - 9 30/04/2008 22:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3974 הודעות עד כה
המידע בלינק (מהאתר)
http://www.fungwahbus.com/t-top10.aspx

כ 4 שעות נסיעה (תלוי בעומס התנועה וכולל עצירה ב Roy Rogers or McDonald)

זהו משך הזמן, פחות או יותר, בנסיעה ברכבת או ברכב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. הנהגים יודעים לנהוג אבל... תגובה ל - 9 01/05/2008 01:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8040 הודעות עד כה
הם לא יודעים לצפור. מספיק טוב?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. הנהגים יודעים לנהוג אבל... תגובה ל - 14 01/05/2008 06:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם ככה, אולי נייבא כמה לפה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. ליבי תגובה ל - 10 01/05/2008 07:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2261 הודעות עד כה
שושי צודקת - זה לא עניין של מה בכך. בזמנו הוריי ביקרו אצלי ופניתי לסוכן שלי לברר את הנקודה וזה לא היה ברור מאליו שהם יכולים לנהוג ברכב ושהביטוח מכסה אותם. בסופו של דבר הוא בירר ונתן לי את ה-OK. אני מציע לך לבקש את הקרובים שלך לברר את הנקודה מול חברת הביטוח שלהם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. האוטובוס הסיני תגובה ל - 9 01/05/2008 16:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אגולד לא מחובר אגולד  משתמש פעיל 2060 הודעות עד כה
אני אומרת כבר בהתחלה - זה לא מנסיון אישי, כי אני בכל מקרה לא מעלה בדעתי שום אפשרות אחרת פרט לרכבת - אבל יש לנו בן דוד שנוסע לא מעט באוטובוסים הסינים האלה (מבוסטון לניו יורק, ומניו יורק לוושינגטון). הבחור, בלשון המעטה, לא ממש בררן. הוא רגיל לטייל בתנאים שאני, הפיינשמקרית, לא אעז לעולם - ואפילו הוא אמר שהסיבה היחידה שהוא נוסע איתם זה המחיר כי הוא באמת מאד זול. אבל באותה נשימה הוא גם טרח לציין שבמקרים מסויימים - לקראת סוף הנסיעה היה באוטובוס די מסריח ומחניק - זה אוטובוס עם שירותים צמודים - והריח שעולה מהם, איך להגיד - לא להיט...

שוב - עדות שמיעה ...

סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. האוטובוס הסיני תגובה ל - 17 01/05/2008 17:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איריס תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. אבל הם יודעים לנהוג... תגובה ל - 15 01/05/2008 21:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז איך הם ישתלבו פה בתנועה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. אבל הם יודעים לנהוג... תגובה ל - 19 01/05/2008 22:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קסם אישי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. בניו יורק הם יודעים לצפור טוב מאד תגובה ל - 14 01/05/2008 22:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 2038 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. מה מצב החניה בעיר ניו יורק? תגובה ל - 1 02/05/2008 00:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ranroni לא מחובר ranroni  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
אני יכולה רק לספר מה עשינו ואולי זה יעזור - אנחנו הגענו מניו ג'רזי. החננו את המכונית בהובוקן Hoboken במגרש חניה מוסדר עבור 20 $ ל12 שעות (ל24 שעות אני חושבת שהמחיר הוא 25-30$)ולקחנו משם את הpath (פחות מ2$) שזו תחתית עם תחנות מערבה לתוך מנהטן לרח 14 עד רח 33. בתוך העיר החניה מאד יקרה. משם המשכנו בניו יורק ברגל ובסאבווי. אולי שווה לחפש ברשת לגבי מגרשי חניה מוסדרים באזור רח'49
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. אבל הם יודעים לנהוג... תגובה ל - 20 02/05/2008 01:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
טוב שלא קסאם אישי.
טוב צריך מחר לטוס ליוון אז נהגים או לא נהגים שיהיה שבוע טוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. בסדר אבל מה עד ניו יורק? תגובה ל - 21 02/05/2008 01:11 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חניה בלאס וגאס
להודעה הבאה:מסלול בן 10 ימים במערב - זקוק לחוות דעת

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף