כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מסלול לספטמבר - חודש וחצי 30/04/2008 11:36 לתגובה הבאה
  שליז לא מחובר שליז  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
שלום,

אני מעוניינת לנסוע בפעם השנייה להודו באמצע ספטמבר..

בפעם הראשונה הייתי בצפון - מנאלי, קאסול וכו..
אני רוצה לחזור לדרמסללה, לעשות את ספיטי קינור ולהיות באיזור רג'סטן, האם זה אפשר בחודש וחצי? ומה המסלול שעדיף?

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מסלול לספטמבר - חודש וחצי תגובה ל - 1 30/04/2008 19:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיימון מישראל סיימון מישראל לא מחובר סיימון מישראל  משתמש פעיל 3531 הודעות עד כה
אפשר להספיק את המסלול שתארת אך זה תלוי בכמה זמן תשהו בכול מקום ומקום . מסלול ? ראשית לדראמסלה , לאחר מכן דרך מנאלי לכיוון ספיטי והמשך לקינור . מקינור , דרך סימלה , חזרה לדלהי ומשם לראג'יסטן .

אבל המלצה שלי , לדעתי, אם תהני בצפון , נצלי את מירב זמנך לאזור זה . מקסימום , את ראג'יסטן תעשו בגיחה הבאה להודו Very Happy

טיול מהנה .
310.jpg 93.jpg
310.jpg(גודל:38.29KB)93.jpg(גודל:43.75KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מסלול לספטמבר - חודש וחצי תגובה ל - 2 01/05/2008 17:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שליז לא מחובר שליז  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
העניין שזוהי הפעם השנייה שלי כבר... הייתי כבר במנאלי ושימלה ואני לא מעוניינת לחזור לשם.. לא אכפת לי לחזור לדרמסללה כי מאוד מאוד נהניתי שם.. עם זאת אני רוצה לעשות את ספיטי וקינור..

לרג'סטאן יש לצאת מדלהי? (אולי אני פשוט אוותר על ספיטי ודרמסללה)
אילו מקומות מומלצים ברג'סטאן?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מסלול לספטמבר - חודש וחצי תגובה ל - 3 01/05/2008 18:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיימון מישראל סיימון מישראל לא מחובר סיימון מישראל  משתמש פעיל 3531 הודעות עד כה
אישית לא היתי מוותר על ספיטי וקינור ולא על דרמסלה , הם הרבה יותר נעימות וכייפיות מאשר ראג'יסטן . החזרה למנאלי וסימלה שהזכרתי הם רק לשם מעבר למקומות בהם את חפצה לבקר , אני הייתי הולך על הצפון אך לשיקולך .

טיול מהנה .
1.jpg 2.jpg
1.jpg(גודל:36.33KB)2.jpg(גודל:41.48KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מסלול לספטמבר - חודש וחצי תגובה ל - 4 02/05/2008 08:02 לתגובה קודמת
פנינה מרקו פנינה מרקו לא מחובר פנינה מרקו  משתמש פעיל 2834 הודעות עד כה
כדי לטייל בספיטי וקינור את צריכה לצאת משימלה ולהגיע למנלי, או להיפך. כך שאת מוכרחה להיות בשתיהן (לא מוכרחה, כמובן, אפשר אולי להתחיל מהאמצע, אבל זו הדרך לשכור ג'יפ ונהג ולטייל). אם היית בדרמסלה, כן הייתי מוותרת עליה ונוסעת לרג'סטאן (אם שם לא ביקרת עדיין). גם אני אוהבת לחזור למקומות שהייתי בהם והיה לי טוב, אבל תמיד הפעם הראשונה היא החוויה האמיתית והחזרה נראית אחרת. אם כבר מגיעים להודו בפעם השנייה, או השלישית, כדאי לראות מקומות חדשים, כך לדעתי. רג'סטאן יפהפיה והיא הודו הקלאסית, עם תרבות, מקדשים, אנשים מעניינים וצבעוניים ומראות מדבריים ייחודיים. אל תפסידי אותה. את צריכה בערך שלושה שבועות לספיטי קינור ושלושה שבועות לרג'סטאן כדי להנות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסאזים בויטנאם
להודעה הבאה:שאלה בקשר לויזה לתאילנד

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף