|
|
|
|
| 5. כמה שאלות.. תגובה ל - 3 |
03/05/2008 19:09   |
| |
ס.פ. |
57 הודעות עד כה |
|
|
|
אח...הקרוז המדהים! זו היתה ללא ספק גולת הכותרת של הטיול.
ההבנה העיקרית שלנו לאחר הקרוז היא שהאיים/ היעדים הם פחות משמעותיים והחוויה האמיתית היא השהות בספינה: שפע הבילויים לכל הגילאים, האוכל (טעים ובשפע), הפאר, השירות המוקפד, בקיצור: הפינוק האולטימטיבי.
לא ציינת את גילאי הילדים. אבל כל ילד, החל מגיל 3, יכול להצטרף ל"מועדון" עם הפעלות מדליקות שמתאימות לאותו גיל. עד גיל 12, נדרש מבוגר על מנת להצטרף ולצאת מהפעילות (הורים לילדים בגילאים ממש צעירים מקבלים טלפון איתו אפשר לתקשר עם המועדון בתוך הספינה). מעבר לגיל 12, הילדים חופשיים לצאת ולחזור כראות עיניהם.
הילדים שלנו יצרו קשרים עם חברים מכל העולם ואהבו מאד ללכת לפעילות במועדון "שלהם".
גם למבוגרים יש שפע סדנאות, פעילויות ספורטיביות, הופעות ותכניות בידור, וכמובן - מקומות לאכול.
בערבים הרשמיים מתלבשים ממש בהידור (שלא כנהוג במחוזותינו), אבל חשוב להדגיש שהחובה היא רק בחדר האוכל (אפשר לאכול בשאר המסעדות במכנסיים קצרים) וכוללת הימנעות מג'ינס וכפכפים, כלומר לא ימנעו מכם כניסה לחדר האוכל במכנסים ארוכים שאינם ג'ינס (פשוט תרגישו קצת לא בנוח, כשכולם סביבכם בחליפות וטוקסידו). זו חוויה ולא כדאי לוותר.
לגבי האיים - היינו בהאיטי (לא אהבנו במיוחד, קצת ים תיכוני לטעמנו), ג'מייקה (הרבה קבצנים ברחובות), גרנד קיימן (אי יפהפה, חוות הצבים מומלצת, רצינו לשחות עם חתולי ים אך מזג האוויר לא איפשר זאת - המקום היחיד בו לקחנו סיור של האניה וקיבלנו החזר על מה שלא יצא לפועל)ומקסיקו(ביקרנו בשמורת טבע יפהפיה - צ'אנקנאב -אתר ארכיאולוגי עם הריסות המאיה, שנורקלינג, חופים עם חול לבן ומים כחולים, ממש התגשמות החלום).
איזה כייף לכם שהכל עוד לפניכם...
נסיעה טובה!
|
|
|
|
| 6. חזרנו מפלורידה + קרוז תגובה ל - 4 |
03/05/2008 21:09   |
|
|
הי !
אנחנו בעיצומו של חיפוש אחרי וילה
האם תוכלו לתת לנו את שם הוילה בה התארחתם? לינק?
באיזו community באורלנדו?
המון תודה מראש על כל עזרה
אורלי
|
|
|
|
| 7. חזרנו מפלורידה + קרוז תגובה ל - 6 |
04/05/2008 08:56   |
| |
ס.פ. |
57 הודעות עד כה |
|
|
הוילה בה שהינו - THE PINES - ממוקמת בשכונת FLORIDA PINES באיזור דבנפורט.שכונה שקטה בסמוך להצטלבות הכבישים 4 ו 27.
אם נוסעים עליהם, המרחק לדיסני הוא כרבע שעה.
אפשר לנסוע גם על 192 ואז זה יכול לקחת חצי שעה ויותר (בגלל העומס).
לא רחוק יש סופרמרקט גדול ומסעדות משפחתיות (צ'ילי'ס, אפלבי'ס).
הוילה נקייה מאד, מאובזרת בנוחות, יחידת הורים + 2 חדרי שינה שבכ"א מהם 2 מיטות יחיד. הבריכה מחוממת בחימום סולארי ולכן ללא תוספת עלות. יש אזעקת "ילדים" ביציאה לבריכה (מתריע כאשר ילד יוצא לאיזור הבריכה).
הבעלים בריטיים. התשלום בוצע בויזה (אפשר גם באמצעות PAYPAL). דרשו פיקדון של 300 דולר שהוחזר במלואו מייד בתום השהות.
יש חברת אחזקה שנענית לכל קריאה (לא הצלחנו לפתוח את הכספת, הגיעו תוך שעה וטיפלו בבעיה).
במטבח יש ציוד מלא לבישול, הגשה ואחסון. כמובן, יש מצעים ומגבות (כולל מגבות חוף לפארקי המים). לא חסר לנו דבר.
אם יש עוד שאלות ספציפיות אשמח לענות.
ביי
ספי
|
|
|
|
| 8. לאורלי תגובה ל - 7 |
04/05/2008 09:17   |
| |
ערבה |
347 הודעות עד כה |
|
|
הדיווח המפורט והיפה הזה של ספי (לגבי הוילה), נשמע נהדר.
אולי נמצאה האבידה... . איך נראה לך?!
ערבה.
|
|
|
|
|
| 10. חזרנו מפלורידה + קרוז תגובה ל - 7 |
04/05/2008 09:48   |
|
|
הי ספי !
תודה מקרב לב על שפע המידע
נבדוק ברצינות לגבי אפשרות לשכור את הוילה הזו
איזה כיף שאפשר כך לחלק מידע ביננו...
אורלי
|
|
|
|
| 11. לאורלי תגובה ל - 8 |
04/05/2008 10:06   |
| |
סוזי |
807 הודעות עד כה |
|
|
הי אורלי וערבה,
אמנם הלינק שצירף ספי הוביל אותי לשומקום :-) אך הנחתי שהכוונה ללינק הזה:
http://www.floridapinesusa.co.uk
אם אכן כך, אורלי, אני מסכימה עם ערבה. נראה נחמד מאד, ועוד עם המלצות חמות!
אולי סוף סוף תוכלי להכתיר את הנסיכה שלכם באורלנדו :-)
יום נפלא!
סוזי.
|
|
|
|
|
| 13. לאורלי תגובה ל - 11 |
04/05/2008 13:30   |
| |
ס.פ. |
57 הודעות עד כה |
|
|
ההמלצה שלנו אכן חמה, אבל הלינק שצירפה סוזי אינו מתאר את הוילה "שלנו".
אני מצרפת שוב את הלינק הנכון - הפעם בגוף ההודעה:
http://www.thepinesvilla.co.uk
כאמור, הייתה לנו חווייה מאד חיובית במהלך 12 הלילות ששהינו בה והיא מומלצת.
ספי
|
|
|
|
| 14. לאורלי תגובה ל - 13 |
04/05/2008 22:30   |
|
|
הי ספי !
האמת שממש קשה לבחור
כל כך הרבה היצע וכמעט כל הוילות טובות ...
כרגע כנראה שהחלטנו על וילה אחרת, אני מחכה לקבל תשובה מהבעלים שלה
אבל אני משוכנעת שעוד רבים יראו את המלצתכם ויהנו ממנה.
אני מודה על שיתוף הפעולה והנכונות לעזור !
אורלי
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26. שיט - לפני או אחרי תגובה ל - 25 |
06/05/2008 15:59   |
| |
revitalll |
1082 הודעות עד כה |
|
|
השייט אחרי אורלנדו יקר יותר בכ-500 דולר מכיוון שהוא בתקופת הפסחא/חופשת האביב. מצד שני אני מאוד חוששת מהתורים באורלנדו אם נעשה קודם את השייט ואז את אורלנדו, כי זה אומר כנראה להיות באורלנדו כשבוע לפני הפסחא (אני חושבת שאז כבר רבים בחופשת האביב) ובשבוע הפסחא עצמו, ואני חוששת שאפילו עם התוכנה העומס יהיה רב מדי ויפגום בהנאה...אני מנסה כרגע להרשם לאיזה אתר שאולי דרכו אוכל לקבל אינדיקציה לעומס הצפוי בתקופה בה נהיה שם (http://www.touringplans.com/tp2/UG2_index.php?PageID=14). אולי זה יסייע בקבלת ההחלטה...
רויטל
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 35. חזרנו מפלורידה + קרוז תגובה ל - 34 |
10/05/2008 11:42   |
| |
jamjam |
40 הודעות עד כה |
|
|
לא מודאגים. אי אפשר לדאוג מכל דבר וצריך גם קצת מזל בטיולים.את מזג האוויר דווקא בדקנו, ועונת הגשמים אמורה להסתיים בערך בתחילת אוקטובר. או שיצליח או שלא, אבל בתאוריה זה בסדר. המחירים נמוכים הרבה יותר (של כמעט כל דבר שבדקנו) כאשר יש שש נפשות כמו אצלנו זה הבדל ענק. יש פחות תורים והכי חשוב- זה זמן שאפשר לקחת כמעט חודש חופש ולהפסיד מעט מאד לימודים ועבודה.
כפי שציינתי יש גם אילוצים- אנחנו צריכים להיות כמעט שבוע באזור מיאמי. העונה לא מתאימה לאברגליידס- חם מדי ויש המון יתושים לכן ניסע לכיוון קי ווסט. הקרוז שמתאים לנו מבחינת המחיר והטיול הוא לפני אורלנדו ולא אחרי- נכון, עדיף לפני, אבל לא מסתדר. אני בטוחה שנהנה גם כך.
|
|
|
|
|
|
| 38. תכנת RIDEMAX תגובה ל - 37 |
17/05/2008 22:02   |
| |
סוזי |
807 הודעות עד כה |
|