כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. גראנד קניון - צפון, דרום, מערב, וכן הלאה. 01/05/2008 01:07 לתגובה הבאה
  tal_kr לא מחובר tal_kr  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
שלום לכולם.

אנחנו מחפשים מסלול טיול לגראנד קניון, וקצת קשה לנו לעלות על ההבדלים בין הצפון לדרום למערב ולבחור בינם.

מה המרחקים בינם לבין ווגאס? עושה רושם שלצפון ולמערב הרבה יותר קל להגיע מאשר לדרום, שאליו הנסיעה היא בסביבות השש שעות. אשמח לקבל הערכות זמנים.

בתור כאלה שלא מחפשים לרדת למטה או בכלל טרקים רגליים ארוכים - איזה הבדל יש בין שלושת המקומות?

ובכלל, מה כדאי לעשות שם? כמה זמן טיול נטו זה לוקח (מהרגע שיצאתי מהאוטו...)?

תודה רבה רבה...

[עודכן ב:01 מאי 2008 01:08:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. גראנד קניון - צפון, דרום, מערב, וכן הלאה. תגובה ל - 1 01/05/2008 07:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1274 הודעות עד כה
טל שלום.
אני מניח שהטיול שלכם הוא לא רק לגראנד קניון אז השאלה איך הוא משתלב בכל הטיול.
הגדה הדרומית היא הגדה המתוירת ביותר (בה הייתי) אחריה הצפונית והגדה המערבית הכי פחות מהסיבה שהיא לא שייכת לפארקים הלאומיים אלא היא שמורה אינדיאנית הדרך אליה קשה לנסיעה כי היא לא סלולה.
המרחק לשתי הגדות הוא זהה כ 440 ק"מ כאשר לפי המפה לגדה הצפונית לוקח יותר זמן הגעה.הסיור(בגדה הדרומית) נערך לאורך המצוק כשיש 16 נק' תצפית ויש שאטל שאיתו עוברים ואפשר לרדת ולעלות לפי הזמן שכל אחד רוצה ומספר נקדות שהוא בוחר.לנו לקח כל הסיור מהכניסה המזרחית של הפארק כ 5 שעות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. גראנד קניון - צפון, דרום, מערב, וכן הלאה. תגובה ל - 2 03/05/2008 08:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שריתZ לא מחובר שריתZ  משתמש פעיל 319 הודעות עד כה
היי אלון
האם חמש השעות בערך שלקח לכם לסייר בגרנד קניון כוללות עליה וירידה מהשאטל?
האם ניתן להיכנס עם קרוואן ולטייל בנסיעה לבד? או האם צריך לחנות בכניסה ולקחת את השאטל שלהם?
איך יודעים מתי מגיע השאטל האם מקבלים זמנים, כלומר, אם ירדנו מהשאטל באחת מנקודות התצפית, ואנחנו רוצים להמשיך הלאה, אני מבינה שיש זמנים פחות או יותר מוגדרים להגעת השאטל?
תודה מראש
שרית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. גראנד קניון - צפון, דרום, מערב, וכן הלאה. תגובה ל - 3 03/05/2008 09:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1274 הודעות עד כה
שרית שלום.
חמש שעות סה"כ ביקור בגראנד קניון.
בקיץ אי אפשר לסוע אם רכב במסלול של התצפיות רק בשאטל(לא יודע לגבי השאר).מחנים את הרכב בחניון תדירות השאטלים די גבוהה.באתר הפארק יש את כל הפרטים לגבי השאטלים החניונים...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. גראנד קניון - צפון, דרום, מערב, וכן הלאה. תגובה ל - 4 03/05/2008 18:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2261 הודעות עד כה
שרית,
אני מבקש להסב את תשומת ליבך (ושל שאר הנוסעים לגרנד קניון הקיץ ואני ביניהם), שהפארק מתכנן עבודות תחזוקה במהלך הקיץ בכביש הנופי שנוסע מערבה (hermit road) והחל מה-7 ביולי הכביש יהיה סגור לחלוטין, לשאטלים וגם להולכי רגל. הנה הפרסום מאתר הפארק

http://www.nps.gov/grca/parkmgmt/hermit.htm
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. גראנד קניון - סגירת דרך הנוף - אז איך בכל זאת? תגובה ל - 5 04/05/2008 07:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי אורי

מה אתה מבין, האם אין סיכוי לראות את הגרנד קניון כמו שצריך? כלומר האם כדאי בכלל לנסוע לגרנד קניון? הרי איך אפשר מערב בלי הגרנד?
הבנתי שיש איזו הסעה מהגרנד קניון וילאג', האם היא לקניון?
אשמח לתשובה
תודה
שרית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. גראנד קניון - סגירת דרך הנוף - אז איך בכל זאת? תגובה ל - 6 04/05/2008 08:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1302 הודעות עד כה
לפי הבנתי מה שסגור זה הקטע ממערב ל-HOPI POINT (שזו הנקודה ממנה רואים את השקיעה הכי יפה). לא התעמקתי עדיין כמה משמעותי אבל לפי המפות והספרים, עדיין נשאר מספיק, כפי שאפשר לראות במפה בעמוד 7
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. גראנד קניון - סגירת דרך הנוף - אז איך בכל זאת? תגובה ל - 6 04/05/2008 08:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אורי
התכוונתי כמובן למה אתה מבין ממה שפורסם?
שאלתי לא נוסחה היטב ומקווה שלא פגעתי בך.
אז תודה על כל העזרה שאתה מגיש
כאן על גבי הפורום
וסליחה אם לא הבהרתי עצמי היטב?
סתם טעות קולמוס
שרית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. גראנד קניון - סגירת דרך הנוף - אז איך בכל זאת? תגובה ל - 8 04/05/2008 08:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1701 הודעות עד כה
באם בוחרים לא לקרוא את הפורום בצורה מדורגת, אז יש אפשרות לערוך הודעות שכבר התווספו לפורום. למה רק בצורה שטוחה ? לאלוהי הפורום פתרונים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. גראנד קניון - סגירת דרך הנוף - אז איך בכל זאת? תגובה ל - 8 04/05/2008 08:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2261 הודעות עד כה
מה פתאום פגעת בי? אם לא היית כותבת את תגובת ההמשך אפילו לא הייתי יודע שאני אמור להפגע Smile

מה שאני מביו זה שהדרך הנופית שלוקחת מערבה תהיה סגורה. אני לא יודע כמה לעומק אתם מתכננים את הביקור, אבל ציינתי זאת כדי שלא תתכננו על המלצה כלשהי שהיא בחלק זה. וכמו שריקי כתבה, ממה שאני מבין מהמפה והספרים, יש מספיק בחלק המזרחי יותר של הפארק שגם בשבילו שווה להגיע. אני אהיה שם בסוף מאי ואחרי זה אני אהיה חכם יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. גראנד קניון - סגירת דרך הנוף - אז איך בכל זאת? תגובה ל - 10 04/05/2008 08:59 לתגובה קודמת
(פשוט איך שכתבתי את המשפט "מה אתה מבין" כל אחד יכול לקחת את זה לכיוון שלו, אני לא יודעת את מידת הרגישות של אנשים, העדפתי להתנצל מבעוד מועד)
בכל אופן שיהיה לך אחלה טיול, ואני מצפה ל"הוראות" ממך ל"עשה ואל תעשה" בקשר לגרנד קניון.
כיף שיש אנשים שאיכפת להם מאחרים והם בדרך קבע עוזרים.
אני בכל אופן מתכננת את הטיול שלנו ל- 20 ביולי כאשר כבר כל הבגרויות של ביתי יגמרו (זוכרים שהיתה שביתה השנה? שהאריכה את הלימודים עד אמצע יולי) ואז אנחנו באוויר.
אורי
------
נסיעה טובה, תחזור בשלום ותודה על הכל
שרית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה בארגון טיול לרוקיס הקנדים, ונקובר
להודעה הבאה:בקשת עצה..

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף