כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חשוב !כמה עולה בערך(לתרמילאי) חודש בהודו? 01/05/2008 15:26 לתגובה הבאה
  ruth_21 לא מחובר ruth_21  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
Rolling Eyes הי נכון שאלה כוללנית מידי
אבל בכל זאת רציתי לשאול כי אני רוצה לתכנן הוצאות
כמה בערך יעלה לי חודש בהודו (כ"תרמילאית"ובהתחשב בעובדה שנישן בגסטהאוסים סבירים לא התכלבנות ולא סטייליסטיות) ? אפילו טווח סכומים יעזור לי..
אני יוצאת ל3 חודשיםלטיול בצפון הודו ולא יודעת כמה כסף לקחת איתי ואם יש לי אותו בכלל....

תודה מראש Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חשוב !כמה עולה בערך(לתרמילאי) חודש בהודו? תגובה ל - 1 01/05/2008 15:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיימון מישראל סיימון מישראל לא מחובר סיימון מישראל  משתמש פעיל 3418 הודעות עד כה
תכנני על סכום סביב ה500$ לחודש . תכפילי ב3 (חודשים) תוסיפי סכום נוסף לקניות ו........טיול מהנה .

חכי לעוד אומדנים מאנשים נוספים , עשי ממוצע ובהצלחה העמידה בייעדיי התקציב Smile
2.jpg
2.jpg(גודל:41.48KB)

תמונה אחת שווה אלף מילים . בקרו באתר שלי :www.onerupee.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה ...אולי תוכלו עוד להגיב תגובה ל - 2 01/05/2008 20:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חשוב !כמה עולה בערך(לתרמילאי) חודש בהודו? תגובה ל - 2 01/05/2008 21:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פנינה מרקו פנינה מרקו לא מחובר פנינה מרקו  משתמש פעיל 2793 הודעות עד כה
500 דולר זה נשמע סביר, אולם בדרך כלל בחודש הראשון מוציאים יותר. תלוי כמה תנועו ממקום למקום. אבל הסכום הזה, בכל מקרה הוא די מינימלי.

הפנייה לסיפור מסעותי בהודו: www.notes.co.il/pnina www.india-4us.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מה?הרבה אמרו לי 400$ ושזה עוד בכיף....??? תגובה ל - 4 01/05/2008 23:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הרבה אנשים אמרו לי על 400$ כסכום חודשי .. אולי זה בגלל שהערך של הדולר היה שונה??כלומר הוא ירד עכשיו ולכן זה עלה ל500$?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לא מספיק ולא בכיף תגובה ל - 5 02/05/2008 02:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קש כפית לא מחובר קש כפית  משתמש פעיל 504 הודעות עד כה
לגבי פוליסת הביטוח:
1. לא ינפיקו לך פוליסה אלא חודש לפני הנסיעה (בדוק), כך שזאת הוצאה שאין מה למהר כעת לעשות אותה.
2. כסוי עבור ביטול טיסה חל רק על מקרים של כוח עליון, כגון מחלה, ניתוח, או מקרים מצערים.
3. לגבי סוג הבטוח הקשור לאופי הטיול: איזה סוג טיול תעשו בארגנטינה? נהיגה עצמית? כבישי חצץ?
חזרתי מארגנטינה וצ'ילה לפני חודשיים ונהגתי 25 יום בדרום. לכן לא היה לי ספק שאנו עושים בטוח מורחב.
כיוצא ארגנטינה ומטייל תדיר שם אשמח לעזור (אם כי לא כאן הפורום המתאים) בכל עצה שתצטרך. כתוב לי ישירות למייל שלי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מה?הרבה אמרו לי 400$ ושזה עוד בכיף....??? תגובה ל - 5 02/05/2008 02:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  טרקי לא מחובר טרקי  משתמש בינוני 97 הודעות עד כה
לא יודע אם שמת לב, הדולר נחלש לאחרונה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. כמה צריכה משפחה בארץ בשביל לסגור חודש? תגובה ל - 7 02/05/2008 09:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shaharsagi לא מחובר shaharsagi  משתמש בינוני 89 הודעות עד כה
כמה צריכה משפחה עם שני ילדים כדי לסגור חודש בארץ? בלי להתכלב ובלי לחיות בסטייליסטיות? 6,000 ש"ח? 20,000 ש"ח?
אני לא בא להקניט אך ברור שמה שמוגדר התכלבות בשבילך הוא תנאים סבירים לחלוטין לאחר. לדוגמא יש כאלה ששירותים ומים חמים בחדר זה חובה בשבילם ולאחרים זה מותרות. אני נוסע בתחבורה ציבורית כי זה חלק מהטיול בשבילי ויש כאלה שלא יודעים איך נראה אוטובוס הודי מבפנים. וכמובן קניות - יש כאלה שאוהבים לקנות ויש כאלה שזה לא מעניין אותם. ובמספרים - יש שיטיילו ב 400$ לחודש בהודו וירגישו רווחה ויש ש 550$ בקושי יספיקו להם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אני חושבת ש500 $ לחודש זה ממש, אבל ממש, מעט תגובה ל - 8 02/05/2008 17:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ronya לא מחובר ronya  משתמש פעיל 770 הודעות עד כה
אמנם הודו זולה למטייל- כלומר לתרמילאי- אבל עדיין לישון צריך? לאכול, לנסע, לקנות משהו פה ושם? לדעתי, לא כדאי לנסע אם אין מספיק כסף, לא כדאי לנסע ולחשוב על כל רופי שמוציאים.

אני קצת יותר מבוגרת ממך, ובהודו בזבזתי משהו כמו 800, אולי 900 $ בשלושה שבועות. ואני מדברת על טיול בנוסח תרמילאי, ללא קנית כמעט קניות אני עושה בארץ...).

לדעתי, כדאי לקחת בחשבון שחודש ממוצע יעלה בסביבות ה-600 $- מאכסימום תחזרי הביתה עם כסף ותוכלי להמשיך לחסוך לטיול הבא...

העולם הוא ספר גדול, אשר אלה שאינם יוצאים מארצם, אינם קוראים בו אלא דף אחד. (סט. אוגוסטין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. 2000 שקל לחודש לפחות תגובה ל - 1 02/05/2008 17:34 לתגובה קודמת
  לימור75 לא מחובר לימור75  משתמש פעיל 742 הודעות עד כה
בלי קניות
בלי תשלום על קורסים
בלי ביטוח
וכמובן בלי כרטיסי טיסה, גם לא טיסות פנים

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:סין לבחורה לבד?
להודעה הבאה: מעבר גבול בין סין לבורה???

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד