כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. זוג + 2 למזרח ארה"ב 01/05/2008 22:17 לתגובה הבאה
  nonol לא מחובר nonol  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
אנו זוג + 2 בגילאים 10 ו-15 הנוסעים לארה"ב בפעם הראשונה.
נחיתה בניו יורק ב- 25 ביולי וחזרה ממיאמי ב- 14 לאוגוסט. אודה לכם אם תסייעו לנו בתכנון מסלול ומקומות מומלצים לטייל בהם מלבד אורלאנדו. אנו אוהבי טבע ונוף . האם מומלץ להגיע לוגאס ? אשמח לקבל כתובות ללינה בניו יורק ובכלל.
תודה מראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. זוג + 2 למזרח ארה"ב תגובה ל - 1 02/05/2008 22:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
r.o. r.o. לא מחובר r.o.  משתמש פעיל 216 הודעות עד כה
עדיין לא הייתי במזרח ארה"ב אך יש לי מסלול שהצלחתי להרכיב מהתשובות הרבות שישנן כאן בפורום , רק חפשו תשובות של מוניותקבלו המון אפשרויות, מזה תמשיכו לשאול ולחפש ולבטח תמצאו מה שאתם מחפשים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. זוג + 2 למזרח ארה"ב תגובה ל - 1 03/05/2008 02:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיגלית סיגלית לא מחובר סיגלית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 6465 הודעות עד כה
אני מקווה שאתם מתכננים טיסה בין הצפון (ניו יורק או בופאלו או וושינגטון לדוגמא) לפלורידה. אחרת יתבזבז לכם זמן רב ביותר על הדרך, שהיא אמנם שופעת אפשרויות טיול, אך ארוכה ביותר ואם רוצים להספיק להיות באורלנדו ובשאר היעדים המפורסמים כמו שצריך, לא יהיה לכם זמן לכך.
אם אתם אוהבי טבע ונוף כדאי לכם להתמקד בניו אינגלנד, אגמי האצבעות, אלף האיים ומפלי הניאגרה.
כמובן הקדישו מספיק זמן לאורלנדו בסוף.
מינימום שבוע.
בכל מקרה, הטבע המרהיב ביותר בארה"ב הוא דווקא במערב: הפארקים הלאומיים המדהימים, ברייס, הרגאנד קניון, יוסמיטי, ילוסטון ואחרים. כך שאם הדגש הוא על טיול טבע הייתי טבע מלערב, מטיילת בפארקים הלאומיים+ לאס וגאס שהיא יעד נפלא לטיול משפחתי וטסה לסיום לאורלנדו. כמובן שיהיה עליכם לבחור אילו פארקים הכי מושכים אתכם כי המבחר עצום וזמנכם קצר.
במקרה כזה הקדישו 3 ימים לניו יורק בהתחלה, טוסו ללאס וגאס או סולט לייק סיטי (תלוי בבחירת הפארקים) והמריאו לאורלנדו מלאס וגאס או סאן פרנסיסקו (שוב מאד תלוי בבחירת הפארקים ובמה עוד תרצו לראות במערב, אם אתם כבר שם).

מצורפות מספר כתבות שיתנו לכם רעיונות למסלול במזרח וכן מידע על הפארקים הלאומיים בארה"ב.
מגוון האפשרויות אדיר וחשוב להתאים את המסלול להעדפות האישיות שלכם, למזג האוויר ולקצב וסגנון הטיול שלכם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. זוג + 2 למזרח ארה"ב תגובה ל - 3 03/05/2008 04:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2005 הודעות עד כה
סיגלית - אני חושב שלחבר'ה אין זמן לכל מה שהצעת. לדוגמא הצעת להם אופציה לטוס לסולט לייק ולחזור מוגאס - אני מניח שכוונתך למסלול שיעלה צפונה לילוסטון+טיטון ואח"כ ירד דרומה דרך ברייס וציון לוגאס (ואם לא זו כוונתך, אז אלף סליחות). למסלול כזה צריך להערכתי 12-14 יום כדי לעשותו בנחת. בתוספת 3 ימים בניו-יורק ועוד יום לפחות שיילך על טיסות, הגענו ללפחות 16 יום. יש להם 19 ימי טיול (לא סופר יום נחיתה ויום חזרה) וזה ישאיר להם לכל היותר 3 ימים לאורלנדו. אני מודה שאני בור מוחלט בכל הקשור לאורלנדו, אבל הרושם שקיבלתי כאן ממומחים לנושא (כולל אותך) שלמשפחות שווה לבלות שם 6-10 ימים וש-3 ימים זה לעג לרש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. זוג + 2 למזרח ארה"ב תגובה ל - 3 27/05/2008 21:04 לתגובה קודמת
  nonol לא מחובר nonol  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
תודה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קניה/השכרת רכב
להודעה הבאה:ציורי קיר ב"פ

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף