כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיסות פנים בארה"ב עם airtran ו-jetblue 02/05/2008 07:27 לתגובה הבאה
  relrose לא מחובר relrose  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
שלום.
ברצוני לדעת האם החברות airtran, jetblue וחברות דומות לביצוע טיסות פנים בארה"ב, למשל מוושינגטון לאורלנדו או מאורלנדו לניו יורק, הינן חברות אמינות ומדויקות ונותנות שירות טוב, או שכדאי ללכת על החברות הגדולות והמוכרות יותר. במילים אחרות, האם ככלל, ללכת על המחיר הטוב ביותר או לוח הזמנים הנוח ביותר, או שיש סיבה להעדיף לאו דווקא את החברות הזולות ביותר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיסות פנים בארה"ב עם airtran ו-jetblue תגובה ל - 1 02/05/2008 09:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 527 הודעות עד כה
צריך ללכת על השילוב הטוב ביותר בין המחיר ללו"ז ולמספר הקונקשנים, וכמו כן תלוי מה חשוב לך
אם אתה לחוץ בזמנים - לא תקח טיסה מוושינגטון לאורלנדו עם 2 קונקשנים, שלוקחת 12 שעות כולל, למרות שהמחיר יהיה הכי נמוך.
אם אתה מאד לחוץ בכסף - אולי דווקא כן תקח טיסה כזו.
בכל אופן, החברות הקטנות הן בסדר, אמנם לא נותנים אוכל וכו' אבל אלפי אמריקאים ולא אמריקאים טסים איתם.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיסות פנים בארה"ב עם airtran ו-jetblue תגובה ל - 2 02/05/2008 10:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  relrose לא מחובר relrose  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
לגבי קונקשנים, אני מראש בודק רק טיסות נון-סטופ. מבדיקה שערכתי, לא תמיד הטיסות עם הקונקשנים הן הזולות ביותר. שאלתי העקרונית הייתה האם צריך להיזהר ממי מהחברות, או שמא רמת דיוקן נמוכה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיסות פנים בארה"ב עם airtran ו-jetblue תגובה ל - 3 02/05/2008 10:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 527 הודעות עד כה
רמת הדיוק לא שונה מחברות אחרות. כבר ישבנו בטיסה של דלתא שעתיים במטוס וכבר ביטלו לנו טיסה של חברה אחרת גדולה שהיינו צריכים לטוס עם קונקשיין. לו"ז של טיסות פנים - קח מספיק מרווח בטחון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אני טסתי עם airtran מוושינגטון לבוסטון תגובה ל - 1 02/05/2008 11:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דורון1 לא מחובר דורון1  משתמש פעיל 3836 הודעות עד כה
המטוס היה חדיש, הטיסה יצאה בזמן, וגם יש להם בדוכני הצ'ק אין מסך מגע המופנה אליכם, בו אתם מקישים את הנתונים על המזוודות שלכם, העדפות הישיבה וכו. מאוד מתקדם, יעיל ונוח.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. טיסות פנים תגובה ל - 5 02/05/2008 19:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
r.o. r.o. לא מחובר r.o.  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
בני משפחתי טסו יותר מפעם בחברת JETBLUE והיו מאד מרוצים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. icon10.gif  אני טסתי עם airtran מוושינגטון לבוסטון תגובה ל - 5 03/05/2008 05:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  reliyco לא מחובר reliyco  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
delta נחשבים לחברה סבירה יחסית? מישהו מכיר? ולגבי הזמנות באינטרנט, זה משהו שאפשר להסתמך עליו כאן בארה"ב? תודההההההה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אני טסתי עם airtran מוושינגטון לבוסטון תגובה ל - 7 03/05/2008 05:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 1909 הודעות עד כה
דלתא אחת החברות הגדולות בארה"ב. טסתי איתם המון פעמים ואין לי תלונות.

אין בעיה להזמין כרטיס דרך אתר החברה (לדוגמא delta.com). כך הזמנתי את כל הטיסות שלי איתם וגם עם חברות אחרות. חשוב מאד לוודא לא לטעות בהזנת האימייל שלך בעת ההזמנה - האישור על ההזמנה, כולל ה-confirmation number יישלחו לאימייל שלך. בעזרת אישור זה תעשי את תהליך הצ'ק-אין ביום הטיסה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. icon14.gif  אני טסתי עם airtran מוושינגטון לבוסטון תגובה ל - 7 03/05/2008 06:22 לתגובה קודמת
  reliyco לא מחובר reliyco  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
נפלא... איזה יעילים אתם ומהירים בתשובות.
תודה!!!
עד לפעם הבאה....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מבקשת חוו"ד למלונות בלוס אנג'לס וסאן דייגו
להודעה הבאה:שאלה לנוסעת עצמאית שכבר בניו יורק

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף