כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. גן החיות בסאן דייגו 02/05/2008 20:46 לתגובה הבאה
  rmatarasso לא מחובר rmatarasso  משתמש בינוני 120 הודעות עד כה
אנו משפחה (11, 15) הילדים מאוד רוצים להיות בגן החיות (כראה שאין לזה גיל.
כמה שעות צריך להקצות לגן החיות?
מה ההבדל בינו לבין פארק הסאפרי?
ומה אתם חושבים שעדיף עם ילדים גדולים?
עד כמה זה נורא שהיום שבו נגיע לפארק הוא ה-4/7?

רוית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. גן החיות בסאן דייגו תגובה ל - 1 03/05/2008 08:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 836 הודעות עד כה
אני יכולה לענות רק על השאלה של השעות. קחו בחשבון יום שלם. כשאנחנו היינו גן החיות נסגר ב- 16:00 והיינו מהפתיחה עד הסגירה ולא הספקנו לראות את כל הגן. היינו עם בנות צעירות יותר. אבל אם הילדים אוהבים חיות אפשר בהחלט להיות שם יום שלם.לא הייתי בספארי ואני לא יכולה להשוות, אבל היה מי שהמליץ מאוד על הספארי כאן בפורום. אני מניחה שזה תלוי באיזה סוגי חיות הילדים מעדיפים לראות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. גן החיות בסאן דייגו תגובה ל - 2 03/05/2008 12:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ציפי לא מחובר ציפי  משתמש בינוני 128 הודעות עד כה
שלום,
לפני שנתיים הייתי בטיול עם בעלי (ללא הילדים) והלכנו לגן החיות בסן דייגו, וגם לפארק חיות הבר.
במבט לאחור אני חושבת שהיתה בזה כפילות, אך מאוד נהנינו משני הגנים.
אני ממליצה ללכת לאחד מהם, במיוחד שאצלך הילדים מצטרפים לטיול.
ציפי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. גן החיות בסאן דייגו תגובה ל - 1 04/05/2008 08:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענבל ה לא מחובר ענבל ה  משתמש בינוני 98 הודעות עד כה
בגן החיות יש מבחר גדול של חיות בתצוגות מאד יפות. למשל - דובי פנדה, דובי קוטב, היפופוטם בבריכה עם קיר שקוף שאפשר לראות אותו מאד מקרוב, זוחלים מעניינים, אריות, פילים ועוד. קחו בחשבון שיש הליכה לא מעטה בתוך הפארק, אבל הוא מעוצב מאד מאד יפה. יש רכבל שמעביר מצד אחד לצד השני והוא מומלץ כשלעצמו וגם חוסך הליכה. בניגוד למה שאנשים נוטים לעשות, אנחנו תמיד העדפנו לקחת את הרכבל בהלוך ולחזור ברגל, זה קל יותר כי יש יותר ירידות וגם חוסכים זמן עמידה בתור. יש אוטובוס עם סיור מודרך ויש אוטובוס אקספרס לדילוג בין אזורים שונים, לא ניסינו אותם אבל כל מי שניסה את הסיור אמר לנו שלא רואים כלום וחבל על הזמן.
בפארק חיות הבר (ספארי) יש רכבת שעושה סיבוב בין החיות, ואפשר גם לטייל ברגל. הפארק נחמד מאד אבל לדעתי אם אתם בוחרים אחד משניהם לכו לגן החיות. גם יש בו יותר מה לראות, וגם מזג האויר בפארק עלול להיות חם יותר.
לגבי הזמן - תלוי בכם. גם אם תהיו שם יום שלם לא תראו הכל! אנחנו היינו שם לפחות 5 פעמים, בכל פעם 4-6 שעות, ואני לא בטוחה שראינו הכל! אני ממליצה מאד להוריד את מפ
ת הגן מאתר האינטרנט ולתכנן מסלול מראש. אחרת תמצאו את עצמכם משוטטים וחורשים מרחקים ארוכים ביחס למה שתצליחו לראות בפועל. אתם מוזמנים לשאול אותנו עם יהיו לכם שאלות יותר ספציפיות, אנחנו מכירים את המקום די טוב.
לגבי התאריך - אני לא יודעת מה יהיה אז, אבל יצא לנו להיות בפארק בזמנים עמוסים. תשתדלו להגיע מוקדם כמה שיותר, גם בגלל החניה וגם בגלל התורים בכניסה. לתצוגת הפנדות יש בדר"כ תור, תראו מה המצב ומקסימום תוותרו. קיבולת הפארק די גדולה כך שתוכלו ליהנות למרות הצפיפות.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. גן החיות בסאן דייגו תגובה ל - 4 04/05/2008 18:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rmatarasso לא מחובר rmatarasso  משתמש בינוני 120 הודעות עד כה
הרבה תודה

רוית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. גן החיות בסאן דייגו - טיפ נוסף תגובה ל - 5 05/05/2008 08:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 836 הודעות עד כה
במפה של גן החיות מצויינים חיצים שמראים אם המסלול הוא בעליה או ירידה. כדי לתכנן לפי זה, ככה שיהיו יותר ירידות מעליות. בעליות הקשות יש מדרגות נעות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ועוד משהו תגובה ל - 5 05/05/2008 19:09 לתגובה קודמת
  ענבל ה לא מחובר ענבל ה  משתמש בינוני 98 הודעות עד כה
יש שם כמה מופעים, המופע של כלבי הים מאד מוצלח ושווה לתכנן את הביקור כך שתוכלו לראות אותו. יש כמה מופעים בכל יום, תסתכלו באתר גן החיות כדי לדעת מתי הם מתקיימים. המופע הזה מתקיים באמפי קרוב לכניסה ולכן חשוב לתכנן מתי מגיעים ומתי רואים אותו - מיד כשנכנסים, בסוף המסלול וכו'.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:איך הכי טוב להגיע מטקסס לקליפורניה (לאס אנגלס)?
להודעה הבאה:טיול משפחתי

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות