כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אהלן אנשים, צריכים עזרה מאוקלנד 03/05/2008 06:30 לתגובה הבאה
  aviv90210 לא מחובר aviv90210  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
שלום כולם,
נתחנו היום בבוקר בשדה התעופה באוקלנד.
לאחר כמה עיקובים בשדה תעופה לקחנו מונית שחיטה עד לפלאזה ומשם המארחת שלנו אספה אותה אליה הביתה. העניין הוא, שבאנו בספונטניות מוחלטת והגענו למצב שאנחנו לא יודעים איך להתחיל את הטיול בניו זילנד.
צריך את עזרתכם בבניית סוג של מסלול לחודש וחצי הקרובים שיכלול כמה טרקים טובים ואטרקציות עיקריות. עדיין לא החלטנו איך נתנייד אבל ככל הנראה שנשכיר רכב.
מזג האוויר היום היה סימפטי איתנו אבל גם את זה צריך לקחת בחשבון. כנראה שבדרומי יהיה לנו ממש קר אבל ניו זילנד בלי הדרומי זה כמו שווארמה בלי צ'יפס.
אשמח לכל עזרה אפשרית, אנחנו בנתיים די תקועים... מנסים לדלות מידע לבד, אבל זה קשה.
תודה מראש,
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אהלן אנשים, צריכים עזרה מאוקלנד תגובה ל - 1 03/05/2008 10:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  liorgg2 לא מחובר liorgg2  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
אחי... כשאני הגעתי לניו זילנד הרגשתי את אותה ההרגשה.
נחתתי באוקלנד והגעתי לעיר הענקית והמדכאת הזאת.
למרות שיש כמה מקומות לא רעים בעיר כדי להעביר את ה"שוק" הייתי ממליץ לך לעוף משם כמה שיותר מהר!

לי המליצו מאוד ללכת למקום שנקרא "פיאה" piha (לא phiya כמו שכולם חושבים) ובהתחלה לא הבנתי למה אני צריך ללכת למקום הזה שהוא בכלל לא היה בתכניות שלי.

בכל אופן... המקום נמצא כ-40 דקות נסיעה מהעיר אוקלנד לכיוון מערב. כלומר אם תסתכל על המפה המקום נמצא ממש בכיוון ישר מערבה מאוקלנד על החוף ים.
עיירה מדהימה ומלאה מטרקים קטנים ומאוד איכותיים.
זהו המקום הפופולארי ביותר בקרב ניו זילנדים בקיץ בשל הגלים הגבוהים בים.
הנסיעה היא די מפוטלת ב-20 דקות האחרונות של הנסיעה ולאט לאט תתחיל בירידה לכיון חוף הים, עד שתגיע לנקודת תצפית מדהימה וממנה תוכל ליראות את ה-lion rock סלע ענק היוצא מן הים בצורה חדה ונוגע בחלקו בחוף (אפשר לתפס על הסלע בגאות נמוכה).
ההרגשה לראות את הדבר המדהים הזה אחרי 20 ומשהו שעות טיסה ושהייה של כמה ימים בעיר המסריחה הזאת הייתה בשבילי מדהימה!!!
אין לי מושג למה טיירים רבים לא מכירים במקום הזה ולא הולכים לשם.
אני הייתי 5 חודשים בניו זילנד ועשיתי כל כך הרבה טרקים בצפוני ובדרומי, וראיתי נופים מדהימים ועוצרי נשימה אבל ללא ספק המקום הזה (piha) הוא אחד המקומות היפים ביותר בניו זילנד ולאור העובדה שהוא כל כך קרוב לאוקלנד (שזהו דבר מדהים בפני עצמו איך מופיע מקום כזה ירוק ומלא יערות גשם ליד עיר כל כך גדולה),הוא המקום האידיאלי להעביר שם תקופה של כמה ימים.

כמו שאמרתי יש במקום ים טרקים קטנים (ימים שלמים + חצאי ימים),מפלים, תצפיות מדהימות, הליכות הרוכות לאורך חוף הים המובילות לאתרים מטורפים ועוד... כמו כן יש במקום גם אכסניות רבות באיזור אך הייתי ממליץ לך להעביר את הלילות שם באכסנייה שנקראת Piha Beachstay וזהו הלינק לאתר של המאכסנייה http://www.pihabeachstay.co.nz. שם תפגוש בחור בשם ג'ף שיארח אותך יפה מאוד והמחיר סביר מאוד גם כן.

בכל אופן תוכל למצא הרבה מידע על המקום באינטרנט ואני מבטיח לך שתברח על זה שהגעת לשם!!!

תעשה חיים ושמור על עצמך

לחברה שנוסעים לניו זילנד ומעוניינים בקניית רכב מעולה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אהלן אנשים, צריכים עזרה מאוקלנד תגובה ל - 1 06/05/2008 03:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  natkrig לא מחובר natkrig  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
אז ככה אנחנו עכשיו באוקלנד ויורדים קצת דרומה לטייל בצפוני...היונו באי הדרומי וממש ממש מקסים שם, אני חושב שאסור לוותר על האי הדרומי למרות מזג האוויר.
טרקים מעולים באי הדרומי הם: מאונט קןק(חובה להשאר בבקתה כי הזריחה מטורפת), הרייס ודרט למרות שהוא 4-5 ימים..(אם עושים אותו אז זה רק כדי להגיע לקסקייד), יש את האנג'לוס האט בנלסון לייקס..., וקאייקים באיבל טזמן...
באי הצפוני עוד לא הספקנו כלום אבל לפי מה ששמענו אז יש את הטונגרירו קרוסינג שזה טרק של יום אחד וקנו בוואנגאנוי שזה טרק קנו של 3 ימים שנעשה ונשמח לח'ברה!!!! אם תרצו...
חוץ מזה יש לנו רכב למכירה , פרייבט במחיר טוב, צריכת דלק נמוכה, אנחנו 2 וישנים קבוע באוטו (מה שכן שישי באי הצפוני מלא היטים)
האוטו יבוא אם אוהל וציוד...
אם תרצו לטייל איתנו או לקנות את האוטו אז תצרו קשר בכיף
02102276067 נתן
02102276075 מיכאל

אנחנו יורדים דרומה כנראה מחר-מחרותיים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אהלן אנשים, צריכים עזרה מאוקלנד תגובה ל - 1 06/05/2008 05:37 לתגובה קודמת
  natkrig לא מחובר natkrig  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
עוד משהו שנזכרתי בו, תעשה את החישוב כי לא בטוח ששווה להזכיר אוטו, להשכיר אוטו לחודש וחצי יהיה בערך1500-1300 דולר ואוטו בטוח תמצא ביותר זול, כך שגם אם תמכור את האוטו בגרושים אחרי זה תרוויח. במקרה הכי טוב אפילו תחזיר את ההוצאה של האוטו ותמכור באוטו מחיר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיפים
להודעה הבאה:מחפשים רכב בכרייסטצ'רץ'

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר