|
| 2. אתיופיאן אייליינס - אזהרה חמורה!!! תגובה ל - 1 |
03/05/2008 11:11   |
|
|
הי רוני
לך ספר את סיפורך לעוזי ולמירב.
קרא את הקטע על חברת התעופה השלומיאלית הזו כאן בפורום.
תדפדף למטה
|
|
|
|
| 3. אתיופיאן אייליינס - אזהרה חמורה!!! תגובה ל - 2 |
03/05/2008 23:41   |
|
|
איתן, בקצב הזה תגיע למאות הודעות ואיך תלגלג עלינו אז? תגיד, הגנן והמנקה והמבשלת והנהג שלך מחטטים לך בדברים, גונבים ממך? אתה בטח מחליף אותם כל הזמן, למה שלא תיקח כמה ישראלים לבנים וישרים, שמעתי שאולמרט התחיל לחפש עבודה.
רוני, קודם כל אתה צריך להתלונן כדי שלא יחשבו שעוברים על דבר כזה לסדר היום. שנית שירותי הקרקע ב-99 אחוז מהפעמים אחראים על הגניבות, כמו שכאשר היתה פרשת דומה בנתב"ג זו לא אל על. אבל תחשוב מה חשב אנגלי שטס מישראל באל על על מה שקרה למזוודה שלו. יכול להיות כמובן שזה שירותי הקרקע בזנזיבר והם בכלל טנזנים וכו'. חוץ מזה כלל גדול, לא משאירים דברי ערך במזוודה. ולפחות בינתיים מי שרוצה לטוס לאדיס חייב לעשות את זה באתיופיאן, טסתי איתם עשרות פעמים ולא קרה למטען שלי דבר, בטיסות באל על קרה שאיבדו לי את המזוודה וקרה שפרצו לי את התרמיל. עדיין יש לי דיעה סבירה על הישראלים.
|
|
|
|
| 4. אתיופיאן אייליינס - אזהרה חמורה!!! תגובה ל - 3 |
04/05/2008 07:43   |
|
|
אכן, מעליב ופוגע שמחטטים לך בדברים.
כמו שעוזי אמר - סביר להניח שאלו שרותי הקרקע ולא חברת התעופה. בהחלט יש להתלונן בפני חברת התעופה - גם בתל אביב וגם ההנהלה באדיס - יש מייל שלהם באתר החברה, שיבדקו הם את שרותי התעופה שמקבלים.
ככלל, לא משאירים דברי ערך במזוודה וכפרט - אני תמיד השארתי שם את מרבית הבגדים איתם נסעתי - תרומה להם ועוד מקום לשופינג בשבילי..
איתן, החיטוט והגניבה קורים כל הזמן לאלה החיים באפריקה, וסביר להניח שמידי יום למי שמחזיק מנקה. אז למה אתה עוד שם? לך יש אלטרנטיבות, בניגוד למעוניינים לטוס בזול לאפריקה...
יום טוב יותר לכולם
|
|
|
|
|