כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לכל מי שטס עם flyeast 03/05/2008 12:18 לתגובה הבאה
  dana82 לא מחובר dana82  משתמש מתחיל 47 הודעות עד כה
אני מתלבטת אם להזמין דרכם טיסה לבנגקוק בגלל הטירטור של הנסיעה לעמאן.
מישהו יכול להגיד לי כמה זמן זה מהמסוף גבול לשדה תעופה? האם שווה לי לקחת טיסה לאילת (כדי לחסוך את המיניבוס לעמאן)?
ומה המחירים של הטיסות? האם זה משתלם בסופו של דבר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לכל מי שטס עם flyeast תגובה ל - 1 03/05/2008 13:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  טרקי לא מחובר טרקי  משתמש בינוני 101 הודעות עד כה
המחירים כתובים באתר של flyeast, ואני מתרשם שהם זולים. לגבי אילת - לא הבנתי איך זה חוסך לך מיניבוס לעמאן. את יודעת שעמאן זה בקו של ירושלים, נכון?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לכל מי שטס עם flyeast תגובה ל - 2 03/05/2008 15:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  itzikhasgan לא מחובר itzikhasgan  משתמש בינוני 104 הודעות עד כה
לגבי המחירים שלהם- אני עשיתי לא מזמן השוואה לגבי טיסות להודו ולדעתי אין להם מתחרים.
לגבי הטירטור שכרוך בנסיעה לעמאן הייתי ממליץ אם כבר לקחת טיסה לעמאן- זו טיסה קצרצקה ואני מניח שהיא תעלה כמו טיסה לאילת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לכל מי שטס עם flyeast תגובה ל - 3 03/05/2008 21:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פנינה מרקו פנינה מרקו לא מחובר פנינה מרקו  משתמש פעיל 2829 הודעות עד כה
הטיסה לעמאן עולה למעלה מ-300 דולר הלוך חזור, נדמה לי שזה הרבה יותר מאשר טיסה לאילת, אני לא מעודכנת במחירי הטיסות לאילת. אבל זה מייקר את הטיול. מבחינתי, אני מעדיפה את האוטובוס. זה לא נורא כל כך, עשיתי זאת. זה אפילו טיול נחמד, הכל הולך חלק, אנשי פלייאיסט מסדרים את הויזה בגבול, פוגשים את האנשים בשדה בעמאן ומובילים אותם לצ'ק אין. כך לפחות זה היה כשאני נסעתי בדרך זו.

הפנייה לסיפור מסעותי בהודו: www.notes.co.il/pnina www.india-4us.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לכל מי שטס עם flyeast תגובה ל - 1 04/05/2008 11:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
guypick guypick לא מחובר guypick  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
אני טסתי איתם באוקטובר האחרון להודו.
הנסיעה לעמאן בבוקר היתה מהנה דוקא
עצירה אחת בדרך לגבול (3 שעות נסיעה)
בגבול משהו כמו חצי שעה של בירוקרטיה (בעיקר בגלל הירדנים)
ועוד שעה וחצי לשדה תעופה אחר כך
הנחיתה והטרנזיט שלנו היו בבחריין והיה מדהים
ממש לא מפחידכמו שחשבנו
אין פחד ולא מרגישים זרים (כי יש המון זרים ....)
חברת התעופה גולף אייר - מדהימה וטסתי עם המון חברות בחיי ...

החזרה גם היתה מתוקתקת כראוי ....
קצת מבעס לנחות ואז לנסוע עוד 5 שעות הביתה
אבל זה היה לילה
האוטובוס נסע דרך כביש שש ומהר
וישנו חלק מהדרך

מומלץ בחום !! (בעיקר החסכון הכספי !!)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לכל מי שטס עם flyeast תגובה ל - 1 07/05/2008 17:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  jido לא מחובר jido  משתמש פעיל 153 הודעות עד כה
הטרטור הוא ממש טירטור .
לפני כחודשיים היגענו למעבר הגבול הירדני בחזרה בשעה 2100 ממד עצבים לא שווה את ההפרש במחיר.
היות שאנו מחיפה גם לא היה לנו אפשרות לחזור באוטובוס לחיפה ולקחנו מונית שרות מיוחד וקרעו אותנו !!
לא שווה להיתעסק איתם..!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. לכל מי שטס עם flyeast תגובה ל - 1 08/05/2008 10:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוני לא מחובר רוני  משתמש פעיל 421 הודעות עד כה
Laughing אם כבר אז אפשר לטוס עם החברה הירדנית.
חוסך זמן ובסופו של דבר לא הרבה יותר יקר. Laughing

המחירים של אל על ללא לצעירים יקרים מאוד!

עמית שלי בעבודה טס לסינגפור לכנס בסוף החודש. וכיוון שאנחנו מחוייבים לטוס עם אל על מסיבות בטחון לבנגקוק . המדינה משלמת על הכרטיס 1900$ !רק הטיסה לבנגקוק שילמו כ1500 ! לארה"ב כבר יותר זול!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. לכל מי שטס עם flyeast תגובה ל - 7 08/05/2008 11:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
לארצות הברית תמיד יותר זול, כי יש המון תחרות בקו הזה!
מצד שני - רק אל-על טסה ישירות לתאילנד, או בכלל למזרח (בגלל משרד התחבורה שנכנע לה), ומחירי הטיסות בהתאם!

בקיץ אמורות להתחיל טיסות ישירות של קוריאה לכאן, נחכה ונראה מה יהיה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. לכל מי שטס עם flyeast תגובה ל - 8 08/05/2008 21:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  haimhle לא מחובר haimhle  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
פלייאיסט עד לפני שנה הייתה חברה קטנה ויעילה. ריוי יריב ואדם עשו עבודה טובה אבל מאז הם התרחבו, הוסיפו כל מיני עובדים שהיחס שלהם ללקוחות הרבה יותר אדיש ולא מקצועי וכמו שקורא לכל חברה שמתרחבת, התחילו להסתאב.
מי שרוצה להזמין כרטיס אצלם, שידבר רק עם אדם או ריוי, רק שני אלה מבינים טוב, כל האחרים שם פשוט לא מקצועיים ויסבכו אותכם.
אין שום חברה בארץ, לפחות לא במגזר היהודי שתכרטס לכם את קטאר אירוויז או את איתיחד. סוכנויות בכפרים הערביים כן יכרטסו אבל בגלל שהם קונים את הכרטיסים מסוכנויות בירדן, הם יוסיפו על זה עמלה של 7 אחוז.
כיום קיים דיל של חברת ארקיע בשילוב עם קטאר אירוויז שעולה במחלקה הזולה ביותר 793$. בדרך כלל קשה מאד למצוא את המחלקה הזאת פנויה והכרטיסים במחלקות יקרות יותר עולים 100-200 דולר יותר, עדיין זול יחסית לאלעל היקרה מאד.
הכרטיס הזול ביותר של רויאל ג'ורדניאן עולה 950 דולר כך שיחסית לדילים מעמאן זה לא משתלם.
אין שום בעיה לקנות כרטיסים לחברות הערביות באתרי אינטרנט אמריקאים ובריטיים. אתם מקבלים כרטיס אלקטרוני ויכולים לבחור מקום ישבה לכל הטיסה, מה שלא ניתן לעשות בפלייאיסט.
עלות ההגעה לירדן אמורה לנוע סביב 70 דינר הלוך חזור אם לוקחים מונית מהגבול לשדה תעופה ופחות אם לוקחים את האוטובוס של נזרין טורס משפרעם או מנצרת או שבנסיעה משתתפים יותר מאדם אחד. שימו לב- נזרין לא יוצאת יותר מחיפה.
סך הכל מיסים בנסיעה זו הם 50 דולר כך שניתן ב-690 דולר בערך לעשות את כל המסלול כשבפלייאיסט זה עולה 730. השאלה היא האם חסכון של 40 דולר שווה את הנסיעה לבד לעמאן ומעמאן- זה כבר החלטה של כל אחד באופן אישי.
לסיכום- לפלייאיסט כדאי לשלם בדולרים מזומנים, אחרת הם גובים שער דולר גבוהה לא מציאותי ובנוסף עמלה של 2.5% על תשלום בכרטיסי אשראי. אגב, עמלה זו הינה בלתי חוקית לפי חוקי חברות כרטיסי האשראי ואם תגיע תלונה על כך לחברות, פלייאיסט עשויים לאבד את הזכות לסלוק כרטיסי אשראי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. לכל מי שטס עם flyeast תגובה ל - 8 08/05/2008 22:32 לתגובה קודמת
  רוני לא מחובר רוני  משתמש פעיל 421 הודעות עד כה
Laughing הטיסות עם קוריאן לא יוזילו את הטיסות לתאילנד והודו.
קוריאה מזרחית וצפונית בהרבה מתאילנד והודו . הטיסות בקוריאן שאגב טסה לכן בעבר ,יוזילו את הטיסות ליפאן ולאוסטרליה ונ.ז.
אולי אם אייר אינדיה תחזור לטוס לכאן הטיסות יזלו. מצד שני אייר אינדיה ,חברה על הפנים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מלונות בצפון אילנד
להודעה הבאה:10,000 שקל ו-3 שבועות. לאן כדאי?

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף