|
| 2. ממקסיקו לגואטמלה - איך כדאי? תגובה ל - 1 |
03/05/2008 15:55   |
|
בשביל לרדת מאיזור החופים לגווטמאלה תצרכו לעבור דרך בליז (שאם יש זמן אז שווה לבקר גם בה) , אבל אם רוצים רק לעבור בה זה קצת מייקר את העסק כי צריך לשלם עבור ויזה בכניסה + דמי יציאה (75 דולר סה"כ )..
עצה שלי היא שתנסו לארגן לעצמכם טיסה שתגיעו מהארץ לקנקון , ואחרי אזור החופים תמשיכו לאזור חבל צ'יאפס ומשם תכנסו לגווטמאלה.
אמנם בצורה הזו תפספסו את מקסיקו סיטי , אבל אולי על חשבון הזמן הזה תהנו יותר במקום אחר .
it's five o'clock somewhere
|
|
|
|
|
|
| 5. ממקסיקו לגואטמלה - איך כדאי? תגובה ל - 3 |
04/05/2008 11:47   |
|
החופים באזור יוקטן (קנקון איסלה פלאיה טולום...) מדהימים , מבחינתי זה היה כמעט הטופ של הטיול .. תרשי לי לשאול אותך שאלה אחרת שתעזור לי לעזור לך .. לאיזה חופים בברזיל את מתכוונת להגיע (גם שם הייתי)ואז אני אוכל לעשות את ההשוואה והכדאיות
|
|
|
|
|
| 7. ממקסיקו לגואטמלה - איך כדאי? תגובה ל - 6 |
06/05/2008 14:46   |
|
לפי דעתי וטעמי, חוץ מפלוריאנפוליס שאר החופים שציינת נופלים ביופיים מהחופים של מקסיקו .. במקסיקו המים יותר צלולים-טורקיז , החול לבן , ממש כמו גלויה ..
במילים אחרות , לא הייתי מוותר על אזור יוקטן במקסיקו , במיוחד שההקרבה לכך היא סה"כ נסיעת אוטובוס ארוכה (שבברזיל יהיו לך כמוה לא מעט). מלבד זאת המקומות הם בעלי אופי שונה - במקסיקו יותר אווירת מסיבות (באיסלה-קנקון-פלאייה) ובברזיל יותר רגוע.
|
|
|
|
| 8. ממקסיקו לגואטמלה - איך כדאי? תגובה ל - 7 |
09/05/2008 22:09   |
| |
ירדן א |
11 הודעות עד כה |
|
|
קנית אותי.
הוחלט שבכ"ז נאריך ונעשה טעימות מהחופים של מקסיקו... 
אנחנו נעלה מסן קריסטובל/פלנקה לחופים ונדרים דרכם עד פלנקה שוב ומשם לפלורס. נגיד שבוע וחצי (שבועיים גג)לכל הסיפור.
המלצות לגבי חופים מסויימים שלא כדאי לפספס ותחבורה אליהם וביניהם?
תודה רבה לך ( או לכל מישהו אחר שיענה לי..)
|
|
|
|
|
|
| 11. ממקסיקו לגואטמלה - איך כדאי? תגובה ל - 8 |
09/05/2008 23:21   |
|
בעקרון המקומות הפופולריים ביוקטן הם (מדר' לצפון) טולום - החוף הכי יפה בכל האזור , מאופיין יותר באווירה שקטה ורגועה ובאתר העתיקות של המאיה שנמצא על צוק המשקיף לים .
פלאיה דל כרמן - אילת לאמריקאיים, עם טיילת ארוכה מאוד מלאה בחנויות מזכרות, חוף מלא באפשרויות לספורט ימי , והרבה חיי לילה . איסלה מוחרס - אי בעל רצועת חוף יפהפיה ,אליו מגיעים הרבה מטיילים מכל העולם (כמובן גם הרבה ישראלים), חיי לילה רגועים , אבל נמצא במרחק מעבורת של חצי שעה מקקו שהיא הבירה של מועדוני הלילה ויש בה גם הרבה מרכזי קניות.
מעבר בין הערים הללו מתבצע באמצעות אוטובוסים או שאטלים , המרחק ביניהם קצר יחסת והתחבורה די זולה ומאוד נוחה .
|
|
|
|
|
|