|
| 2. אם מעבר הטיוגה יהיה פתוח(כדאי להתקשר לפארק ולשאול) תגובה ל - 1 |
03/05/2008 18:16   |
| |
דורון1 |
3847 הודעות עד כה |
|
|
אז כדאי מאוד ללון ב-Lee Vining לילה אחד לפני הכניסה לפארק, ובתוך הפארק, למשל ב-Curry Village שהוא די מרכזי בפארק בימי הטיול שלכם שם. מצ"ב לינק למוטל מומלץ בעיירה שהזכרתי. הזמינו ישירות מהם.
אם לא תמצאו מקום לינה בתוך הפארק, אז ניתן ללון במריפוזה.
|
|
|
|
| 3. לינה באיזור יוסימיטי תגובה ל - 1 |
03/05/2008 18:24   |
|
לא ברור עד הסוף מה שאלתך ומה התכנית.
אם רוצים ללון באיזור יוסמיטי, במטרה לטייל שם - fresno נורא רחוקה. זה ייקח יותר מעל שעה רק להגיע לשערי הפארק ומעל שעתיים להגיע ליוסמיטי ואלי (ואותו זמן יידרש בדרך חזרה). אם רוצים ללון באיזור יוסמיטי, שווה להתמקם בעיירה אוקהרסט מדרום או מריפוזה ממערב. יש גם אופציות יותר קרובות כמו ב-el portal שנמצאת ממש על הכניסה המערבית לפארק וכמובן אפשר ללון בתוך הפארק (אבל את זה צריך להזמין הרבה זמן מראש ואני בספק אם נותרו מקומות).
אבל...
המרחק מלאס וגאס עד אוקהרסט או מריפוזה, זה עניין של 7 שעות נהיגה נטו.
http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geocode=&s addr=las+vegas&daddr=Oakhurst,+Madera,+California,+Unite d+States&mra=pe&mrcr=0&sll=35.532226,-97.03125&a mp;sspn=50.502899,81.914063&ie=UTF8&z=8
כלומר זה מצריך יום נהיגה מאומץ מוגאס עד לשם. זה אפשרי, אבל לא כל אחד אוהב לנהוג כל כך הרבה ביום אחד. אז אם לא מתאים לכם לעשות את כל הדרך במכה - אפשר בהחלט ללון ב-fresno או אפילו לפני, ללילה אחד ולמחרת להמשיך את יתרת הדרך ליוסמיטי.
|
|
|
|
| 4. לינה באיזור יוסימיטי תגובה ל - 3 |
07/05/2008 21:30   |
| |
plydia |
2 הודעות עד כה |
|
|
תודה מקרב לב על התשובה המפורטת.
יום עצמאות שמח לכולנו!!!
|
|
|
|
|
|
| 7. מצטרפת לשאלה תגובה ל - 5 |
07/05/2008 23:23   |
|
לגבי הלינה בתוך הפארק אני לא יכול להעיד מנסיון, לא על האבק ולא על העכברים. היה כאן דיון בנושא האם מסוכן שם מבחינת דובים - וליד זה עכברים נשמע ממש שטויות . הנה הדיון:
http://forum.lametayel.com/forum_rview/th-996141
אנחנו ישנו שתי לילות במריפוזה. הנסיעה לקחה 50-60 דקות בכל כיוון וזה לא היה סוף העולם. זו גם דרך די יפה בסה"כ. בדיון המצורף יש גם התייחסות שלי למעקף שנבנה לאורך הכביש. מצד שני, שעה לכל כיוון זה משהו ואם היתה לי אז את האפשרות במחיר שהכיס שלי סובל ללון קרוב יותר לא הייתי מהסס.
בתוך הואלי יש מערכת של שאטלים, כך שאפשר לחנות ומשם לקחת שאטל למקום בו רוצים לטייל.
|
|
|
|
|
| 9. מצטרפת לשאלה תגובה ל - 5 |
08/05/2008 01:13   |
| |
שושי |
2012 הודעות עד כה |
|
|
ענבל:הזמנתי לפני הרבה חודשים לינה בתוך הפארק,גם אז היה מקום רק בקארי וילג',ידענו שאין כאן פאר,אבל מאוד רצינו לישון בתוך הפארק
בגלל מה שסיפרת,נכנסתי לראות ביקורות חדשות,ובאמת,ויותר מאחד,עם תמונות מראים על עכברים,עד כאן!!!
תודה,קודם כל,על המקום ביטלתי את ההזמנה
מכיוון שבכל זאת רציתי ללון באווירה דומה ולא רחוק,זה מה שמצאתי,הזמנתי חדר שנראה די יפה ב95$+מס http://www.yosemitebug.com/
אורי:זה נמצא ב Midpines,זה לפני מריפוסה,כתוב שזה 25 ק"מ מיוסמיטי,מה נראה לך?
אספר בבוקר לבעלי שלא ישנים ביוסמיטי,נראה מה יגיד
אין לי בעיה עם דובים,אבל עכברים זה כבר לא!!!
יכולה להתחיל לצרוח,חזק מימני
|
|
|
|
|
|
| 12. מצטרפת לשאלה תגובה ל - 9 |
08/05/2008 01:38   |
|
|
שושי:
א. זאת בשורה קשה מאד לדובים...
ב. midpines נראה לי בסדר גמור. אם אני זוכר נכון זה מקום קטן מאד. אני חושב שכשתגיעו למלון ותשאלו איפה אפשר לקנות דלק או איפה יש סופר - יישלחו אתכם למריפוזה.
ענבל:
אני לא זוכר זמנים מדוייקים, אבל בין הכניסה ממערב לואלי המרחק לא גדול מאד וכבר בדרך, עוד לפני שמגיעים לחניון של הואלי זה יפה מאוד ויש נקודות לעצור ולראות צוקים ומפלים וגם טיולים קצרים. אם היעד הוא לטייל בחלק אחר של הפארק אז זה מצריך עוד נסיעה (נגיד לגליישר פוינט), אבל נסיעה זאת לא היתה נחסכת לכם בכל מקרה.
|
|
|
|
|
|
| 15. אורי תגובה ל - 12 |
08/05/2008 02:17   |
| |
שושי |
2012 הודעות עד כה |
|
|
|
יש לי חדשות טובות,הרגע צלצלתי ליוסמיטי כדי לבטל,אפשר רק טלפוני,שיחה חשובה כי כבר שילמתי,צריכים להחזיר לי 138$
אז,השיחה היתה קלה ומובנת לשני הצדדים,עכשיו הולכת לישון יותר שקטה,חששתי מאוד שאני לא אוכל להביו אותם,או שהבחורה הנחמדה שענתה לטלפון,מדברר ברור במיוחד,או שאני הולכת להסתדר שם בלי בעיות,או שאדבר עם כולם בספרדית
רואים שהתאריך מתקרב,מתחילה להיות קצת עם לחץ
חג שמח וביי
|
|
|
|
|
| 17. הזמנתי תגובה ל - 16 |
08/05/2008 10:35   |
| |
שושי |
2012 הודעות עד כה |
|
|
|
היי ענבל,המקום הראשון שחיפשתי זה בסידר,אבל לתאריך שלי כבר הכל מלא,עשית בסדר גמור שכבר הזמנת,שמעתי ביקורות טובות על המקום
אם ילדים ,בשום אופן על תלכי על קארי,עכברים מעבירים מחלות שלא נדע,חוץ מזה בגלל כשרות,אם את לוקחת אוכל אתך,ממש לא הייתי שמה בקירבת עכברים
מזל שכתבת על זה,והצלחתי לשנות מקום לינה
|
|
|
|
| 18. דורון1 תגובה ל - 14 |
08/05/2008 11:07   |
| |
שושי |
2012 הודעות עד כה |
|
|
היי דורון,ההמלצות שלך תמיד טובות,גם בפורום המזרח
בגלל זה לקחנו ,לפני שנה,מלון בao nang,זוכר?
אבל פה זה שונה,אתה ישנת באהל,שם צריך להחזיק הכל בלוקרים מיוחדים,מאוד סגורים,אבל בבקתות עץ לא,דבר מצויין לעכברים
טבע,טבע,אבל יש גבול,הגבול שלי זה עכברים,צמרמורת רק מלחשוב
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g61000-d286612-Revie ws-Curry_Village-Yosemite_National_Park_California.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26. תאיר תגובה ל - 24 |
09/05/2008 12:31   |
| |
שושי |
2012 הודעות עד כה |
|
|
אנו לא נגיע לדרום הפראק,נכנסים מהצד המזרחי,חוץ מזה כבר רציתי להיות יום אחד כך ממש ביער
זה מה שמצאתי,יש שם גם חדרים טובים,עם מרפבת לנוף ומסעדה ביתית
http://www.yosemitebug.com/
|
|
|
|
| 27. לרוי-בסט ווסטרן באוקהארסט תגובה ל - 25 |
09/05/2008 14:04   |
| |
תאיר |
123 הודעות עד כה |
|
|
הי רוי
תודה על תשובתך.בהחלט נראה רעיון טוב לנסות את המסעדה המדוברת. אני לא הצלחתי להזכר מי המליץ לי על המקום ולכן שאלתי על מידע , היות שיש שרשור בנושא, אבל למען האמת לא חששתי מאפשרות של הפתעות גרועות( כמו עכברים... )
אגב רוי, לפני כמה חודשים עזרת לי כשרק התחלתי להזמין מקומות לינה ובעקבות המלצתך נתתי עדיפות לרשת בסט ווסטרן , כאשר בהמשך התרשמתי בעצמי( כמובן רק מהאינטרנט לפי שעה) שהיא אכן בין בטובות .
להשתמע תאיר
|
|
|
|
|