כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה לגבי טרבל צ'רס 03/05/2008 17:08 לתגובה הבאה
  victordek לא מחובר victordek  משתמש מתחיל 40 הודעות עד כה
אני טס להודו-תאילנד-לאוס
אז השאלה הראשונה שלי היא - איזה טרבל צ'קס כדאי? האם האמריקן אקספרס של הדואר מספיק?

שאלה קצת יותר מורכבת:
יש לי 2000 דולר במזומן (עגלות כריסמס 08 כבוד), מה אני עושה עם זה?
אני מבין שלטוס עם כל הסכום במזומן זה טיפשי.
אז נגיד אני לוקח 500 במזומן. מה אני עושה עם ה1500 הנותרים? אי אפשר לקנות בזה טרבל צ'קס (בלי להדפק לגמרי על המרות)?

מה הפתרון?..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. icon6.gif  שאלה לגבי טרבל צ'רס תגובה ל - 1 03/05/2008 22:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi לא מחובר avi  משתמש פעיל 14851 הודעות עד כה
Twisted Evil
אז השאלה הראשונה שלי היא - איזה טרבל צ'קס כדאי? האם האמריקן אקספרס של הדואר מספיק?
כן בתנאי שתעשה חיפוש ותקרא איך להתנהג עם טרוול צ'קס

שאלה קצת יותר מורכבת:
יש לי 2000 דולר במזומן (עגלות כריסמס 08 כבוד), מה אני עושה עם זה?
אני מבין שלטוס עם כל הסכום במזומן זה טיפשי.
**** נכון,אבל להמיר אותם לטרוולרס יעלה לך יקר ולכן אין לך ברירה אלא לקנות חגורת כסף ולשמור על זה צמוד אליך כל הזמן
אז נגיד אני לוקח 500 במזומן. מה אני עושה עם ה1500 הנותרים? אי אפשר לקנות בזה טרבל צ'קס (בלי להדפק לגמרי על המרות)?
***** לא
הפתרון היחידי שלא יעלה לך יקר הוא להפקיד את הסכום הזה בחשבוני Laughing Laughing

מה הפתרון?.. Rolling Eyes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלה לגבי טרבל צ'רס תגובה ל - 2 04/05/2008 00:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Sharonag22 לא מחובר Sharonag22  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אבל חשבתי שקונים טרוול צ'קס בכל מקרה במזומן בבנק הדואר, לא ככה??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלה לגבי טרבל צ'רס תגובה ל - 3 04/05/2008 00:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  arie2004 לא מחובר arie2004  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
יש לך אופציה לפתוח בבנק חשבון מט"ח ולהפקיד שם את הכסף.....ולעשות כרטיס אשראי בין לאומי......אבל יש בנקים שכשאתה מפקיד דולרים לוקחים לך 5 אג' על כל דולר הפרשי שערים תראה מה שווה לך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ל-Sharonag22: הכוונה למזומן בשקלים ולא בדולרים תגובה ל - 3 04/05/2008 07:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דורון1 לא מחובר דורון1  משתמש פעיל 3878 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שאלה לגבי טרבל צ'רס תגובה ל - 1 04/05/2008 14:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוקיי, אז 2 שאלות:

1. אני יודע שיש עוד סוגים של המחאות נוסעים (קוק, ויזה וכו'..) איך אפשר לקנות אותם? הרי זה לא בדואר... אותם יש אפשרות לקנות בדולרים?

2. עד כמה זה באמת קריטי שרוב הכסף יהיה בהמחאות נוסעים? מה כזה רע בלהשתמש בכרטיס אשראי בנלאומי למעשה?... הרי אם אני שומר את רוב הכסף שלי בחשבון, ומושך כל פעם איזה 300-400 דולר, זה אפילו יותר בטוח. לא? מה אני מפספס?..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. icon7.gif  תשובה לויקטור תגובה ל - 6 04/05/2008 18:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נדב הרגיל לא מחובר נדב הרגיל  משתמש פעיל 2533 הודעות עד כה
ובכן, הבעייה מתחילה כשנגנב חס וחלילה הכרטיס. אז מה עושים? כבר אין דרך למשוך כסף, ומתקשרים ארצה לבטל את הכרטיס ולהזמין חדש, ולשלוח אותו בדואר לחו"ל..בקיצור, בירוקרטיה של מס' ימים שבהם אתה זקוק לכסף.
ועוד לא דיברתי על כך שאולי מישהו "יקלוט" את מספר כרטיס האשראי שלך, ו/או אולי יזייף את חתימתך.
עדיף ובטוח להשתמש בהמחאות נוסעים כאמצעי נשיאת הכסף העיקרי, מעט מזומן וכרטיס אשראי בין לאומי כגיבוי.

נדב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תשובה לויקטור תגובה ל - 7 05/05/2008 00:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוקיי התיקון שהייתי צריך להכניס הוא - לטוס עם 2 כרטיסי אשראי.

בעיקרון כשטיילתי בארה"ב זה מה שעשיתי. ואכן, כשאיבדתי אחד מהם, השתמשתי בשני.

איך שאני רואה את זה, יותר קל לשמור על ביטחונם של 2 כרטיסים מגנטיים קטנים מאשר סטפה של שטרות מצויירים (המחאות).

הבעיות שאני צופה-
1. מחסור בקספומטים שיכול לתקוע אותי בלי כסף למשך זמן רב. יש אפשר לגהץ אשראי בעמד change?
2. עמלות ממש גבוהות שישחטו אותי. אם אני מושך כל פעם 300-400 דולר, האם האובדן הוא ממש גדול לעומת ההמחאות נוסעים?

אשמח לתשובות, די דחוף.

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. icon7.gif  תשובה שנייה לויקטור תגובה ל - 8 05/05/2008 01:36 לתגובה קודמת
  נדב הרגיל לא מחובר נדב הרגיל  משתמש פעיל 2533 הודעות עד כה
ישנן עמלות גבוהות על משיכה מכספומט בחו"ל שנעות בין 12 - 20 ש"ח למשיכה (לא לתפוס אותי במחיר), תלוי היכן ומתי. עמלה על המרה משקל לדולר, מדולר למטבע המקומי, עמלת בנק וכו', וכל זה יוצא מהכיס שלך. כמובן שבשל כך עדיף למשוך סכומים גבוהים בכל פעם, אבל אני אחדד את דברי - מה יקרה ויגנב גם הכרטיס השני?
לא אמרתי שנוח להסתובב עם סטיפה של המחאות שבשביל לפדות אותן צריך דרכון, השוואות חתימה וכו'. אבל כן נוח לקבל אחרות במקרה של גניבה או אובדן.
אתה יכול לטוס עם שני כרטיסי אשראי, אבל לדעתי זה בתנאי שאתה טס עם 200 עיניים והרבה אחריות לגבי שמירת החפצים שלך.

נדב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול לצפון הודו-התיעצות
להודעה הבאה:טיסה מבנגקוק לקוסמוי - כמה זמן לקחת

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר