| 1. שאלה למישהו שעשה ויזה לסין לאחרונה |
03/05/2008 17:10  |
| |
shanshu2 |
26 הודעות עד כה |
|
|
שלום
מקריאה פה בפורום לא הבנתי- אולי משהו יצליח לעשות קצת סדר בעניין...
1. האם בד"כ הויזה לסין ניתנת לחודשיים או לחודש?
2. ובמידה והויזה לחודש, האם הם מאריכים אם הויזה לאחר מכן, או שבגלל האולימפיאדה סביר שלא יאריכו, וצריך לחשוב מראש על המשך המסלול?
3. לפי מה שהבנתי צריך להגיש בקשה לויזה לאחר שיש כבר כרטיס טיסה- מה שאומר שצריך לקחת מראש בחשבון שלא יאריכו את הויזה, ולקנות כרטיס מסין ליעד הבא, ואם יתמזל המזל וכן יאריכו את הויזה לאחר חודש, אז לשנות את הטיסה?
אשמח לשמוע ממי שהוציא ויזה וקנה כרטיס..
תודה!
|
|
|
|
|
|
|
|
| 6. נכון להיום בבוקר - חובה כרטיס טיסה ומלון תגובה ל - 5 |
04/05/2008 12:41   |
| גב' פילפלת |
 |
|
|
אני מקווה שזה יעבוד..
אני לא יכולה ללכת מחר (בחינות לשכת עו"ד.. )
אבל אשמח אם תוכלי לעדכן האם הסתדר לך!!
תודה ובהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
| 10. אז היום תגובה ל - 9 |
05/05/2008 13:07   |
| |
nogagazit |
30 הודעות עד כה |
|
|
|
אז היום באתי עם המסמכים הדרושים (כרטיס טיסה והזמנה למלון) באמת אי אפשר בלי זה, וסופסוף קיבלתי אישור. רק ביום שני הבא אני אקבל את הדרכון חזרה ואז אני אהיה רגועה ונראה כמה ימים שמו לי (ביקשתי 55).
מה שביקשו לראות - כאמור, כרטיס טיסה לסין והזמנה למלון, לי היה רק לשני הלילות הראשונים וזה היה בסדר אבל הוא כן שאל ורצה לדעת איפה אני מתכוונת לבקר ולהיות (אמרתי בכלליות ביג'ינג, שיאן וצ'נגדו עד שראיתי שהוא מרוצה), ואז הוא רצה לראות כרטיס חזרה מסין, אבל הטיסה חזרה שלי היא מבנגקוק, והסברתי שאני אסע ברכבת לויטנאם ואז משם לתאילנד - ואז הוא ביקש את הכרטיסי רכבת! שכמובן אין לי עדיין, אז לרגע נלחצתי אבל בסופו של דבר זה היה בסדר. (אגב ליתר ביטחון היה לי להראות לו שני לילות שהזמנתי בויטנאם, אבל הסתדרתי בלי.
בקיצור, תביאו את המסמכים איתכם.
ואגב השגרירות סגורה השבוע ברביעי-חמישי.
זהו, מקווה שעזר למישהו ושיהיה לכם בקלות.
נגה
|
|
|
|
|
| 12. לנוגה תגובה ל - 11 |
05/05/2008 22:11   |
| |
shanshu2 |
26 הודעות עד כה |
|
|
המון תודה על העדכונים, את מאוד מאוד עוזרת
אשמח לשמוע לכמה זמן הויזה שלך,
ושאלה נוספת- סוכנת הנסיעות שלי בררה ואמרה שאין צורך להראות כרטיס טיסה מכורטס (כלומר ששולם כבר) אלא רק מסלול טיסה מהמחשב- כזה שאפשר להוציא עוד טרם התשלום והכירטוס. כנ"ל לגבי הזמנות בתי המול.
האם זה נכון?
תודה ולילה טוב!
|
|
|
|
| 13. לנוגה תגובה ל - 12 |
06/05/2008 15:24   |
| |
nogagazit |
30 הודעות עד כה |
|
|
היי,
בקשר למסמכים שאני הראיתי - את כל ההזמנות עשיתי דרך האינטרנט, אז מה שהיה לי להראות זה רק נייר מודפס כזה שיש עליו את המספר טיסה, תאריכים ושמות. זה הספיק. אה, ובקשר לאישור מההוסטל בסין - הם שלחו לי אישור עם חותמת שלהם. זה ההוסטל אם תרצי: http://www.leohostel.com/ הם מאוד נחמדים ועוזרים.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|