כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה למישהו שעשה ויזה לסין לאחרונה 03/05/2008 17:10 לתגובה הבאה
  shanshu2 לא מחובר shanshu2  משתמש מתחיל 24 הודעות עד כה
שלום
מקריאה פה בפורום לא הבנתי- אולי משהו יצליח לעשות קצת סדר בעניין...
1. האם בד"כ הויזה לסין ניתנת לחודשיים או לחודש?
2. ובמידה והויזה לחודש, האם הם מאריכים אם הויזה לאחר מכן, או שבגלל האולימפיאדה סביר שלא יאריכו, וצריך לחשוב מראש על המשך המסלול?
3. לפי מה שהבנתי צריך להגיש בקשה לויזה לאחר שיש כבר כרטיס טיסה- מה שאומר שצריך לקחת מראש בחשבון שלא יאריכו את הויזה, ולקנות כרטיס מסין ליעד הבא, ואם יתמזל המזל וכן יאריכו את הויזה לאחר חודש, אז לשנות את הטיסה?

אשמח לשמוע ממי שהוציא ויזה וקנה כרטיס..
Rolling Eyes
תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה למישהו שעשה ויזה לסין לאחרונה תגובה ל - 1 03/05/2008 22:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  barorna לא מחובר barorna  משתמש בינוני 78 הודעות עד כה
הויזה ניתנת לחודש בלבד. אני לא נתבקשתי להציג שום מסמך לגבי כרטיס טיסה או מלון אלא למלא טופס שניתן להוריד מהאינטרנט, מהאתר של שגרירות סין בארץ, ולמלאו במדויק.
כמובן שיש לעשות את הויזה עד 3 חודשים לפני תאריך הטיסה כי זאת תקופת תקפותה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נכון להיום בבוקר - חובה כרטיס טיסה ומלון תגובה ל - 2 04/05/2008 10:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nogagazit לא מחובר nogagazit  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
נכון להיום בבוקר - חובה כרטיס טיסה והזמנה למלון בשביל להוציא ויזה. אין טעם בכלל לעמוד בתור אם אין את שני הדברים האלה. תביאו את שני הדברים האלה אתכם, כי אם לא תצטרכו ללכת עצובים (שוב) הביתה ולחזור עוד פעם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. נכון להיום בבוקר - חובה כרטיס טיסה ומלון תגובה ל - 3 04/05/2008 10:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גב' פילפלת  משתמש לא מוכר
למה הכוונה הזמנה למלון? האם צריך להראות שיש הזמנות למשך כל השהות בסין, או שמספיק להראות שהזמנתי מלון לכמה ימים הראשונים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. נכון להיום בבוקר - חובה כרטיס טיסה ומלון תגובה ל - 4 04/05/2008 11:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לצערי אני לא יודעת, מחר אני אחזור לשם עם ההזמנה לימים הראשונים ונקווה שזה יספיק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. נכון להיום בבוקר - חובה כרטיס טיסה ומלון תגובה ל - 5 04/05/2008 12:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מקווה שזה יעבוד..
אני לא יכולה ללכת מחר (בחינות לשכת עו"ד.. Mad )
אבל אשמח אם תוכלי לעדכן האם הסתדר לך!!
תודה ובהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. נכון להיום בבוקר - חובה כרטיס טיסה ומלון תגובה ל - 6 04/05/2008 12:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ודאי שאעדכן
בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. נכון להיום בבוקר - חובה כרטיס טיסה ומלון תגובה ל - 7 04/05/2008 14:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  משה ר לא מחובר משה ר  משתמש פעיל 746 הודעות עד כה
האם תוכלי לבדוק איתם אם נכנסים לסין דרך הונג קונג וחוזרים מבייג'ין-האם צריך בנוסף לכרטיס הטיסה גם הזמנה למלון.
תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. נכון להיום בבוקר - חובה כרטיס טיסה ומלון תגובה ל - 8 04/05/2008 17:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אשמח לשמוע גם לכמה זמן קיבלת ויזה והאם אמרו לך שתהייה בעיה להאריך אותה...
תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אז היום תגובה ל - 9 05/05/2008 13:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז היום באתי עם המסמכים הדרושים (כרטיס טיסה והזמנה למלון) באמת אי אפשר בלי זה, וסופסוף קיבלתי אישור. רק ביום שני הבא אני אקבל את הדרכון חזרה ואז אני אהיה רגועה ונראה כמה ימים שמו לי (ביקשתי 55).
מה שביקשו לראות - כאמור, כרטיס טיסה לסין והזמנה למלון, לי היה רק לשני הלילות הראשונים וזה היה בסדר אבל הוא כן שאל ורצה לדעת איפה אני מתכוונת לבקר ולהיות (אמרתי בכלליות ביג'ינג, שיאן וצ'נגדו עד שראיתי שהוא מרוצה), ואז הוא רצה לראות כרטיס חזרה מסין, אבל הטיסה חזרה שלי היא מבנגקוק, והסברתי שאני אסע ברכבת לויטנאם ואז משם לתאילנד - ואז הוא ביקש את הכרטיסי רכבת! שכמובן אין לי עדיין, אז לרגע נלחצתי אבל בסופו של דבר זה היה בסדר. (אגב ליתר ביטחון היה לי להראות לו שני לילות שהזמנתי בויטנאם, אבל הסתדרתי בלי.
בקיצור, תביאו את המסמכים איתכם.
ואגב השגרירות סגורה השבוע ברביעי-חמישי.
זהו, מקווה שעזר למישהו ושיהיה לכם בקלות.
נגה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. נגה, תודה רבה על העדכון!!! תגובה ל - 10 05/05/2008 17:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. לנוגה תגובה ל - 11 05/05/2008 22:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המון תודה על העדכונים, את מאוד מאוד עוזרת Razz
אשמח לשמוע לכמה זמן הויזה שלך,
ושאלה נוספת- סוכנת הנסיעות שלי בררה ואמרה שאין צורך להראות כרטיס טיסה מכורטס (כלומר ששולם כבר) אלא רק מסלול טיסה מהמחשב- כזה שאפשר להוציא עוד טרם התשלום והכירטוס. כנ"ל לגבי הזמנות בתי המול.
האם זה נכון?
תודה ולילה טוב!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. לנוגה תגובה ל - 12 06/05/2008 15:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי,
בקשר למסמכים שאני הראיתי - את כל ההזמנות עשיתי דרך האינטרנט, אז מה שהיה לי להראות זה רק נייר מודפס כזה שיש עליו את המספר טיסה, תאריכים ושמות. זה הספיק. אה, ובקשר לאישור מההוסטל בסין - הם שלחו לי אישור עם חותמת שלהם. זה ההוסטל אם תרצי: http://www.leohostel.com/ הם מאוד נחמדים ועוזרים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. נכון להיום בבוקר - חובה כרטיס טיסה ומלון תגובה ל - 8 11/05/2008 15:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי, היום גם אני הייתי בשגרירות, היה פחות או יותר כמו שנגה תיארה.
אני נוחתת בהונג קונג ולכן הראתי הזמנה למלון ביאנגשו לתאריך שבו אני מתכננת להיכנס לסין. הפקיד שאל אותי למה ההזמנה למלון היא רק ליומיים הראשונים, אז הסברתי לו שאני לא יודעת לכמה ימים תהיה הויזה (30 או יותר - ביקשתי 34 ימים) ולכן לא יכולתי להזמין מלונות לכל השהות, ושאני אזמין ברגע שאקבל את הויזה. האמת שהוא לא נראה ממש מאושר, אבל בסוף זה סיפק אותו.

אגב, השומר שם חושב שהוא מינימום שגריר סין, ומחלק הוראות לכולם.
כדאי להגיע מוקדם, כי יש תור ארוך..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. גב' פלפלת - חובה כרטיס טיסה ומלון תגובה ל - 14 11/05/2008 15:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  משה ר לא מחובר משה ר  משתמש פעיל 746 הודעות עד כה
האם תוכלי לשלוח לי למייל את כתובת המלון שהזמנת ביאנגשו?
האם היית צרעיכה בזמנת המוןל לתת פרטי כרטיס אשראי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. נכון להיום בבוקר - חובה כרטיס טיסה ומלון תגובה ל - 14 11/05/2008 18:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איך אתת מתכננת להגיע מהונג קונג ליאנגשו? וכמה זמן נסיעה/טיסה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. ויזה וכרטיס טיסה תגובה ל - 14 11/05/2008 18:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
האם זו טעות להגיע לשגרירות עם כרטיס טיסה שמראה חודשיים שהות בסין?
הם יכולים להחמיר בגלל זה? הכרטיס הוא הלוך חזור הונג קונג ושם אין צורך בויזה למיטב הבנתי- האם זה יכול להשפיע על אורך הויזה שאקבל?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. נכון להיום בבוקר - חובה כרטיס טיסה ומלון תגובה ל - 16 11/05/2008 18:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לפי המלצות מ- 1001 טיפים: מהונג קונג רכבת לשנזאן, משם רכבת (11 ש') לגווילין. מגווילין אוטובוס (5-10 יואן, שעה) ליאנגאשו.
אפשרות נוספת – אפשר לעשות שייט על נהר לי לכיוון יאנגשו שאורך כ- 3-4 שעות.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. נכון להיום בבוקר - חובה כרטיס טיסה ומלון תגובה ל - 14 12/05/2008 11:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  meathook לא מחובר meathook  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
השומר הזה בהחלט חריג.
ואני ביקשתי 60 יום אבל הפקיד הסכים לאשר לי 40 יום (אולי בגלל שהייתה לי הזמנה רק לשלושת הימים הראשונים שלי בבייג'ין) ואמר לי שאני יכול לנסות להאריך את הויזה בסין.

מישהו יודע אם זו פרוצדורה קלה?

[עודכן ב:12 מאי 2008 11:48:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. נכון להיום בבוקר - חובה כרטיס טיסה ומלון תגובה ל - 19 12/05/2008 13:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היום קיבלתי סופסוף את הדרכון בחזרה ואישרו לי 55 ימים, כמו שביקשתי. לחברה שלי שהיתה איתי אישרו 60 יום כמו שהיא ביקשה. את כל הפרטים כתבתי בהודעות הקודמות. בהצלחה לכולם ושלא יהיו יותר אסונות טבע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. אוסיף עוד משהו תגובה ל - 1 12/05/2008 15:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  DogFather לא מחובר DogFather  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
הייתי בשגרירות לראשונה לפני שבועיים - היה לי כרטיס טיסה אבל ללא הזמנה למלון אז חזרתי הביתה.

היום הראיתי להם את ההזמנה למלון וביקשתי ויזה לכמה שיותר זמן, הוא אישר לי לחודשיים.. ויש לי הזמנה למלון - רק ל5 ימים ורק בסוף הטיול.

זה הכל מאוד דינאמי, לדעתי.. בסופו של דבר ההנחיה הזו (מלון+טיסה=ויזה) היא די חדשה אז הם לא כ"כ סגורים על הנהלים..יש כאלה שלא נותנים להם יותר מחודש, יש כאלה שגם מקבלים DOUBLE ENTRY (והייתי || כזה קרוב לקבל כזו ויזה, ואולי אני עוד אקבל)

בקיצור בהצלחה, ומומלץ בחום רב לבוא לשם ב9:00 או אפילו ב8:50 כדי לא לחכות יותר מ20 דקות בתור
אני הגעתי ב9:30 וחיכיתי עד 12:00...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. רשמים משגרירות סין ותור ארוך מאוד תגובה ל - 21 12/05/2008 23:12 לתגובה קודמת
חוץ מכל מה שכתוב כאן- (והוא נכון בהחלט!)
אני הגעתי עם כרטיס טיסה ומלון להונג קונג- וזה לא הספיק.
הפקיד טען שזה לא סין ודרש לראות כרטיס טיסה לתוך סין ומלונות בכמה יעדים בסין!
הוא גם די חקר אותי והיה חשדן (וקשה לומר שיש לי חזות מחשידה) ושאל למה אני מסדרת את הויזה חודש וחצי לפני הטיסה ולא במועד קרוב יותר לטיסה, איפה אשהה בתאריכים בהם לא הצגתי שובר למלון, ולמה אני מטיילת לבד (!!!)
לבסוף, תודה לאל, קיבלתי ויזה לחודשיים.
היה משתלם אבל מתיש.
חשוב לבוא לפני 9, אחרת התור סיוטי, ועם כל המסמכים+תמונת פספורט.
ויזה במקום עולה 250 ש"ח. ויזה תוך יום 200 ש"ח וויזה תוך שבוע- 100 ש"ח.
בהצלחה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לחנויות למטייל דרושים עובדים - הזמנה להצטרף להצלחה
להודעה הבאה:איי דרום תאילנד באוגוסט

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר