כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בטיול לברזיל 04/05/2008 00:14 לתגובה הבאה
  oproy לא מחובר oproy  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
זוג+2אנחנו מתכננים לצאת לטיול בברזיל בתחילת אוגוסט לשבועיים
הציעו לנו לשלב בטיול ביקור באיגואסו בוזיוז ריו פורטו סיגורו
החלק היחידי ברכב הוא בין ריו לבוזיוז ובחזרה כל השאר בטיסות פנים
זו פעם ראשונה בברזיל ולכן היינו שמחים לקבל דעה לגבי המזג האויר בתקופה הנ"ל והיעדים -בחירה נכונה-יותר מדי?
תודה רבה לכל העונים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בטיול לברזיל תגובה ל - 1 12/05/2008 22:23 לתגובה קודמת
  kravchyk לא מחובר kravchyk  משתמש מתחיל 44 הודעות עד כה
ראיתי גם את המייל הנוסף שלכם.
ברזיל באופן כללי היא ארץ נוחה לטיול מבחינת מזג אוויר. בדרום ובכלל זה גם באיגואסו קצת יותר קריר באוגוסט, אבל אין ממש בעייה לטייל.
שבועיים מספיקים בהחלט - אם כבר הזמנתם טיסות פנים ואי אפשר לשנות אז ניחא, אבל אם עוד לא - ברשותכם הייתי מציע מסלול קצת שונה למשך שבועיים:
נחיתה בריו משם ישר טיסה לאיגואסו - 2-3 ימים להעביר שם בכיף (את הצד הברזילאי תעשו ביום שאתם נוחתים, הוא קצר יותר וגם מאכזב יותר; לצד הארגנטינאי יום מלא; עוד חצי יום הייתי מקדיש לביקור בסכר איטאיפו - ואם ביום שאתם נוחתים אתם מגיעים מאוחר, או פשוט רוצים להירגע מהטיסה תעשו את הצד הברזילאי ואת הסכר באותו יום).
מאיגואסו טיסה לסאו פאולו, וממנה נסיעה באוטובוס לפאראצ'י (5 שעות נסיעה) - 3 ימים בפאראצ'י וסביבותיה - משם נסיעה לאיליה גרנג'י (שעתיים נסיעה ועוד שעה הפלגה) - אי טרופי מקסים - 3 ימים גם שם - מה שמשאיר אותכם עם שבוע - תוכלו לחלק לפי איך שאתם מרגישים 3/4 ימים בריו והשאר בבוזיוש או להיפך. בוזיוש מרוחקת באוטובוס כ-4 שעות נסיעה מריו, ולכן ההמלצה שלי הינה לנסוע באוטובוס.
האוטובוסים הבינעירוניים אמינים, זמינים, נוחים מאוד ולכן טיפה יקרים, אבל לא שווה לקחת אוטו בשביל זה.
פורטו סגורו ממש לא בכיוון שלכם - היא מרוחקת כ-10 שעות נסיעה צפונה מריו, ויש בה חופים יפים, אבל את אלו תראו גם בפאראצ'י וסביבותיה (לדוגמה - טרינידאד), גם באיליה גרנאג'י (יש שם חוף שאומרים שהוא הכי יפה בברזיל, מנואל משהו) גם בריו (איפנמה וקופקבאנה) וגם בבוזיוש (יש חופים יפים גם באריאל דה-קאבו שמרוחקת שעה נסיעה באוטובוס מבוזיוש).
לעומת זאת, במסלול שהצעתי, תצטרכו לעשות שתי טיסות פנים בלבד, ומסאו פאולו נסיעה באוטובוס במרחקים קצרים יחסית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלות דחופות לגבי ברזיל!!!!!!!!!!!!!!!!
להודעה הבאה:כמה עולה??

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף