כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מישהו יודע מתי חופשת האביב 2009 בארה"ב? 04/05/2008 02:59 לתגובה הבאה
  revitalll לא מחובר revitalll  משתמש פעיל 1061 הודעות עד כה
אנו מתכננים נסיעה לאורלנדו +הפלגה לקריביים בתקופת חופשת פסח בשנה הבאה (31.3-17.4), כאשר אנו יכולים להוסיף מספר ימים לפני או אחרי. לפי מה שהבנתי, בתקופת חופשת האביב יש עומס רב מהרגיל בפארקים באורלנדו, ומאוד הייתי רוצה לתכנן את הנסיעה כך שלא נהיה שם באותם ימים. לאחר שעות של חיפושים באתרים השונים, עדיין לא הצלחתי להבין מתי בדיוק חופשת האביב 2009 בארה"ב. הבנתי שזה גם שונה ממקום למקום ומבי"ס יסודי לקולג'. האם בד"כ חופשה זו מתקיימת משבוע לפני הפסחא ועד שבוע אחריו (אם כך אנו בצרות...)? מאוד יעזור לי כל מידע בנושא!
רויטל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כמו שכתבת בעצמך, תגובה ל - 1 04/05/2008 08:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mabat לא מחובר mabat  משתמש פעיל 1365 הודעות עד כה
חופשת האביב משתנה ממקום למקום, גם בתוך פלורידה עצמה וגם בכלל ארה"ב. כל SCHOOL DISTRICT קובע לעצמו את המועדים של החופשה הזו, ולכן ייתכן מצב שבתי ספר יסודיים יוצאים בזמן שונה מאשר תיכונים, וקולג'ים/אוניברסיטאות יוצאים במועד שלישי בכלל. זה, אגב, מביא לכך שאמנם הפארקים באורלנדו יותר עמוסים מאשר בימים שגרתיים, אבל הרבה פחות מאשר בחופשת חג המולד, למשל (כי אז כולם בחופש באותו זמן).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כמו שכתבת בעצמך, תגובה ל - 2 04/05/2008 12:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התגובה. בכ"ז אשמח לדעת מתי בד"כ יוצאים מרבית המקומות לחופשה זו (דרל אגב, גם במדינות מחוץ לארה"ב קיימת חופשה כזו?), או אם יש למישהו לינק שיכול לעזור. אני מוכנה להזיז קצת תאריכים ואף לשלם יותר עבור השייט בתאריך אחר, אך כרגע אין לי ממש מושג באילו תאריכים מדובר.
דרך אגב, אשמח לשמוע אם מישהו היה באורלנדו בתקופת הפסחא או חופשת האביב ויוכל לספר אם העומס באמת גדול מאוד או שזמן ההמתנה בתורים בכ"ז סביר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תנסי כאן תגובה ל - 3 04/05/2008 12:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 509 הודעות עד כה
אולי זאת אינדיקציה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מה שנתת כאן הוא מקרה פרטי לחלוטין, תגובה ל - 4 04/05/2008 13:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mabat לא מחובר mabat  משתמש פעיל 1365 הודעות עד כה
ואי אפשר להקיש ממנו לגבי כלל ארה"ב. לדוגמא, באפריל (חופשת האביב) ישנה התייחסות לחופשה של שבועיים, שהיתה השנה בין 7-20 באפריל (ואגב, בלי שום קשר לחג הפסחא, שצויין השנה בסוף מרץ), בזמן שבמקום שבו התגוררתי כמה שנים חופשת האביב נמשכה שבוע אחד (השנה היא היתה בין 14-21 באפריל, והיא לגמרי לא חפפה, אגב, את חופשת האביב באוניברסיטאות, למשל). אני מצרפת לינק שמתייחס לאותו SCHOOL DISTRICT שעליו אני מדברת, וכשמדפדפים למטה רואים, שאפילו שם ישנו בית ספר אחד שנוהג אחרת, ושם חופשת האביב כן נמשכת שבועיים.
לכן אני אומרת, שאין מסקנה חד-משמעית לגבי חופשת האביב, כי היא נעשית בצורה מדורגת בכל ארה"ב.
ואגב, ישנם איזורים בארה"ב, שבהם חופשת האביב כן חלה דווקא על השבוע של פסחא. אבל כמו שראית, זה לא כלל קבוע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מה שנתת כאן הוא מקרה פרטי לחלוטין, תגובה ל - 5 04/05/2008 13:40 לתגובה קודמת
תודה רבה לכם! אתם מקסימים! אני מייד הולכת לעבור על הלינקים ששלחתם ומקווה שזה יעזור מעט לקבל אינדיקציה, אך עוד קודם רציתי להודות לכם.
רויטל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסעדה בשרית כשרה במנהטן
להודעה הבאה:חיסונים

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף